Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı gecikme normalde olağan bir şey mi peki

Insallahh bebis vardir kuzum ben bir suru test yaptim adet olmadan once koskoca negatif oldu hep ikinci silik cizgiyi asla gormedim fotografi gonder bakalim bizde belki goruruz yarin tekrarlamayi ya da kanla kesinlestirmeyi dusunuyo musun

Merhaba ovulasyon testlerime bakabilir misiniz? Yumurtlama günleri ben de biraz uzun sanki

Eklentiler

• 6F94D774-7C14-4DDA-85BD-E5D1DE9AC882.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba ovulasyon testlerime bakabilir misiniz? Yumurtlama günleri ben de biraz uzun sanki
sıvı alımına dikkat ederek yapmalısınız, sanırım ondan böyle farklı çıkmış aynı günlerde, bir sorun gözükmüyor ama, değerlendirin pikleri ve silikleştiği günleri :)

A Angelmm canım naptın ovü testin pozitf çıkıyodu en son merk ettim seni
Valla dun erken gebelik testi yaptim cikmadi bugun normal test yaptim cikmadi bugun adetin 2.gunu ama adet olmadim kan verdim bugun pazartesi alıcam sonucu gec dollenme olabilir mi acaba ama erken gebelik testinde cikardi diyorum kendi kendime hic emin olamadim ya cunku 13.ve 15.gun pozitif gördüm ovulasyonda yani 9 gun olmus cikmamasi normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…