- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
anladım canım hadi inşallah vardırYa diyorm ya fotoda belli olmuyor. Ama canlı bakınca çok hafif görünüyor bana göre. Yani olmasa normalde asla ikinci çizgi belli olmas diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım hadi inşallah vardırYa diyorm ya fotoda belli olmuyor. Ama canlı bakınca çok hafif görünüyor bana göre. Yani olmasa normalde asla ikinci çizgi belli olmas diye biliyorum
hadi güzel haberlerle gel kuzu :)Bebeğim bat 29 haziran
Hadi hayırlısı gecikme normalde olağan bir şey mi pekiAy cnm iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif. Üstelik adetim üç gün gecikti. Az önce normal gebelik testi yaptm. İkinci çizgi çok hafif görünüyor. Çok dikkatli bakınca yani. Yanılmış d alabilirim. Beklemedeyim. Beş gün önce bile adet olacak gibi aşırı karın ağrısı ve bel agirisi çektim ki normalde olmaz bnm öyle. Ama adet olmadım henuz
Hayır en fazla bir gün gecikir ki aksina geçen ay dört gün erken bile oldum.Hadi hayırlısı gecikme normalde olağan bir şey mi peki
İnşallah cnm yaanladım canım hadi inşallah vardır
Bende geçen ay 3 4 gün erken oldum bu ay bakalım ne zaman OlcamHayır en fazla bir gün gecikir ki aksina geçen ay dört gün erken bile oldum.
Insallahh bebis vardir kuzum ben bir suru test yaptim adet olmadan once koskoca negatif oldu hep ikinci silik cizgiyi asla gormedim fotografi gonder bakalim bizde belki goruruz yarin tekrarlamayi ya da kanla kesinlestirmeyi dusunuyo musunAy cnm iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif. Üstelik adetim üç gün gecikti. Az önce normal gebelik testi yaptm. İkinci çizgi çok hafif görünüyor. Çok dikkatli bakınca yani. Yanılmış d alabilirim. Beklemedeyim. Beş gün önce bile adet olacak gibi aşırı karın ağrısı ve bel agirisi çektim ki normalde olmaz bnm öyle. Ama adet olmadım henuz
Kizlar hepinizin gunu ayni. Arka arkaya bebis haberi alsak muhtesem olur insallah guzel haberlerle❣
Elinde gebelik testi var mi canim batin ne zamanKızlar 3 gündür yapıyorm bu şekilde çıkıyor bugun adetin 33. Günü
inşallahhh gugum inşallahhhKizlar hepinizin gunu ayni. Arka arkaya bebis haberi alsak muhtesem olur insallah guzel haberlerle❣
adetin gecikti miiii :)Kızlar 3 gündür yapıyorm bu şekilde çıkıyor bugun adetin 33. Günü
Ayy keşke yaaKizlar hepinizin gunu ayni. Arka arkaya bebis haberi alsak muhtesem olur insallah guzel haberlerle❣
Bi adet düzenim yok canım normal de hamilelikten önce 30 günde bir düzenli olurdum. Doğumdan sonra hiç düzen yokElinde gebelik testi var mi canim batin ne zaman
Hamilelik olsa 21 de kan vermiştim çıkardı heralde değl mi canımadetin gecikti miiii :)
sıvı alımına dikkat ederek yapmalısınız, sanırım ondan böyle farklı çıkmış aynı günlerde, bir sorun gözükmüyor ama, değerlendirin pikleri ve silikleştiği günleri :)Merhaba ovulasyon testlerime bakabilir misiniz? Yumurtlama günleri ben de biraz uzun sanki
Ben 3 gğn önce hastalandm canm
Olmadı üç gün geçsin sonra bi test yaparsınAy
Yarin bat günü bende hiçbir belirti yasamiyorum test yapmak istemiyorum o yüzden beklicem
Valla dun erken gebelik testi yaptim cikmadi bugun normal test yaptim cikmadi bugun adetin 2.gunu ama adet olmadim kan verdim bugun pazartesi alıcam sonucu gec dollenme olabilir mi acaba ama erken gebelik testinde cikardi diyorum kendi kendime hic emin olamadim ya cunku 13.ve 15.gun pozitif gördüm ovulasyonda yani 9 gun olmus cikmamasi normal midir