- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
öyle kuzu bekleyeceğiz bakalım nasip, 13ünde çatladı yumurta bugün 11.gün bakalım nasiipÜmitsizlik yok sonuç olarak kırmızıyı görmedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle kuzu bekleyeceğiz bakalım nasip, 13ünde çatladı yumurta bugün 11.gün bakalım nasiipÜmitsizlik yok sonuç olarak kırmızıyı görmedin
Bende sabah acaba yapsammı diye düşündüm test korkumdan yapmadımöyle kuzu bekleyeceğiz bakalım nasip, 13ünde çatladı yumurta bugün 11.gün bakalım nasiip
bekle yapma ya bende canımı sıktım :) gecikince yaparsın en güzeliBende sabah acaba yapsammı diye düşündüm test korkumdan yapmadım
Cok teşekkürler biraz az geldi sanki bana ama şimdi biraz içim rahatladiGayet iyi iki günde iki katına katlamasi gerekir senin 3 günde 2.5 kat gibinolmus maşallah ideal
5 gün kaldı adetime göhüste hafif hassasiyet baş dönmesi ara ara göz kararması bazen bacaklarda ağrı bide gece gündüz çok uykum var anlayamadım durum nedir çok merak ediyorum bide şöyle bi durum var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onda çok sık idrara çıkma ve göhüste aşırı ağrı olmuştuEvet bazen tatlı bazense rahatsız edici başka bir belirtin var mı
Kaç günün geçmiştiben bu sabah kaset test yaptım negatif hayırlısı..
dayanabilirsenn kalp atışından sonra söyle asyadan ayyyçok sevindimmmGuguuu Bidebayilistersenferiha Ve diğer kızlar selam ☺
Ailelerimize henüz söylemedik . Bebeğimizde bir sorun yoksa şu an 4+3 deyiz
Bu cumartesine ravduvu aldım ana kalp atışı falan duymayacak haliyle . Kalp atışı için bekleyeyim mi cumartesindne sonra söyleyeyim mi ne dersiniz ?
yetttiimmmm nerdesiniz kızzzzBidebayilistersenferiha bebegim yeni tarihlerimizi eklemeye basladik ❣
heee buradaymışız Normal de 25 günde bir olurdum 2 ay ilaç kullandığımdan dengem şaştı ben yine normale döneyim 15 TEMMUZ bebeğimmm beklenen BAT Guguuuyetttiimmmm nerdesiniz kızzzz
yarın günüm canımKaç günün geçmişti
Hadi hayırlısı inşallahyarın günüm canım
Yarin bat günü bende hiçbir belirti yasamiyorum test yapmak istemiyorum o yüzden beklicemÜmitsizlik yok sonuç olarak kırmızıyı görmedin
hepimiz için canım senin ne zaman ?Hadi hayırlısı inşallah
Belirtiler varmış sende canim hayırlısı olsun5 gün kaldı adetime göhüste hafif hassasiyet baş dönmesi ara ara göz kararması bazen bacaklarda ağrı bide gece gündüz çok uykum var anlayamadım durum nedir çok merak ediyorum bide şöyle bi durum var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onda çok sık idrara çıkma ve göhüste aşırı ağrı olmuştu
aynen en güüzeli yapma bekle :)Ay
Yarin bat günü bende hiçbir belirti yasamiyorum test yapmak istemiyorum o yüzden beklicem
Ay cnm iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif. Üstelik adetim üç gün gecikti. Az önce normal gebelik testi yaptm. İkinci çizgi çok hafif görünüyor. Çok dikkatli bakınca yani. Yanılmış d alabilirim. Beklemedeyim. Beş gün önce bile adet olacak gibi aşırı karın ağrısı ve bel agirisi çektim ki normalde olmaz bnm öyle. Ama adet olmadım henuz
hadi inşallahhh :) fotoğraf atarsan bizde bakalım belki vardırAy cnm iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif. Üstelik adetim üç gün gecikti. Az önce normal gebelik testi yaptm. İkinci çizgi çok hafif görünüyor. Çok dikkatli bakınca yani. Yanılmış d alabilirim. Beklemedeyim. Beş gün önce bile adet olacak gibi aşırı karın ağrısı ve bel agirisi çektim ki normalde olmaz bnm öyle. Ama adet olmadım henuz
Ya diyorm ya fotoda belli olmuyor. Ama canlı bakınca çok hafif görünüyor bana göre. Yani olmasa normalde asla ikinci çizgi belli olmas diye biliyorumhadi inşallahhh :) fotoğraf atarsan bizde bakalım belki vardır
Bebeğim bat 29 haziranhepimiz için canım senin ne zaman ?