Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bazen tatlı bazense rahatsız edici başka bir belirtin var mı
5 gün kaldı adetime göhüste hafif hassasiyet baş dönmesi ara ara göz kararması bazen bacaklarda ağrı bide gece gündüz çok uykum var anlayamadım durum nedir çok merak ediyorum bide şöyle bi durum var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onda çok sık idrara çıkma ve göhüste aşırı ağrı olmuştu

Guguuu Guguuu Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha Ve diğer kızlar selam ☺

Ailelerimize henüz söylemedik . Bebeğimizde bir sorun yoksa şu an 4+3 deyiz

Bu cumartesine ravduvu aldım ana kalp atışı falan duymayacak haliyle . Kalp atışı için bekleyeyim mi cumartesindne sonra söyleyeyim mi ne dersiniz ?
dayanabilirsenn kalp atışından sonra söyle asyadan :nazar::KK17::KK17: ayyyçok sevindimmm

5 gün kaldı adetime göhüste hafif hassasiyet baş dönmesi ara ara göz kararması bazen bacaklarda ağrı bide gece gündüz çok uykum var anlayamadım durum nedir çok merak ediyorum bide şöyle bi durum var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onda çok sık idrara çıkma ve göhüste aşırı ağrı olmuştu
Belirtiler varmış sende canim hayırlısı olsun

Ay cnm iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif. Üstelik adetim üç gün gecikti. Az önce normal gebelik testi yaptm. İkinci çizgi çok hafif görünüyor. Çok dikkatli bakınca yani. Yanılmış d alabilirim. Beklemedeyim. Beş gün önce bile adet olacak gibi aşırı karın ağrısı ve bel agirisi çektim ki normalde olmaz bnm öyle. Ama adet olmadım henuz

Ay cnm iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif. Üstelik adetim üç gün gecikti. Az önce normal gebelik testi yaptm. İkinci çizgi çok hafif görünüyor. Çok dikkatli bakınca yani. Yanılmış d alabilirim. Beklemedeyim. Beş gün önce bile adet olacak gibi aşırı karın ağrısı ve bel agirisi çektim ki normalde olmaz bnm öyle. Ama adet olmadım henuz
hadi inşallahhh :) fotoğraf atarsan bizde bakalım belki vardır

X