Ben yaptığım dönem sabah 8 de wv çıkıyordum son kez sonra 12 de falan testimi yapıyordum . Su alımı ve önemli bu süreçte su içmemen lazım .Saat kaçta yapıyordunuz kızlar ovulasyan testini
Ben yaptığım dönem sabah 8 de wv çıkıyordum son kez sonra 12 de falan testimi yapıyordum . Su alımı ve önemli bu süreçte su içmemen lazım .
Ancak ben o dönem bir sonuç alamadım .
Doktorum bana bubların stres yaratacağını düzenli olarak haftada en az 2 kere ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi . Zaten böyle yaptığında elbet yumurtalara dönemine gelecek. Ki böyle denediğimiz ay hamile kaldım :)
Icinden nasil geliyorsa oyle yap kuzum ben soylemistim kalp atisi duymadan icini ferah tutGuguuu Bidebayilistersenferiha Ve diğer kızlar selam ☺
Ailelerimize henüz söylemedik . Bebeğimizde bir sorun yoksa şu an 4+3 deyiz
Bu cumartesine ravduvu aldım ana kalp atışı falan duymayacak haliyle . Kalp atışı için bekleyeyim mi cumartesindne sonra söyleyeyim mi ne dersiniz ?
Öyle bi şart yok canm her kadında olmuyormuşCanlarım gebelik olduysa illa yerleşme kanaması olacak diye bir şart var mı
Pardon 20 Haziran'da 34.19 bugün Yani 23 hazirandan 86.7Arkadaşlar 29 Haziran'da beta HCG 34.19 çıkmıştı bugun 86.7 cikti sizce normaldi artış..??
Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya üye oldum, ovulasyon testlerimi yorumlayacak bir hayırsever varsa çok sevinirim, kafam çok karışık, bilgisi olan bir arkadaş söyleyebilir mi geçen cumartesi Ella kullanmıştım yumurtlamami erteledi sanırım adetim biter bitmez üç gün içinde olan yumurtlamam gecikti gibi görünüyor (adetim bu arada cumartesi bitmişti ) bunun dışında ertesi gün hapının şimdi istediğim gebeliğe bir zararı olmaz inşallah değil mi? Bir de şu an bu test t çizgisi silik negatif değil mi ?
Pardon 20 Haziran'da 34.19 bugün Yani 23 hazirandan 86.7
Ben olsam kalp atışını beklerdim.Niyesini de söyliym canım ilk gebeliğim boş gebelikti biz 2 kere beta baktırdık yüksek gidince söyledik 3.beta düşüktü ve boş gebelik kürtajla sonuçlandı.Herkes hüsrana uğradı onların üzülmesine de üzüldüm.Allah nasip eder de gebe kalırsam kalp atışı duymadan söylemicem kimseye benim fikrimceGuguuu Bidebayilistersenferiha Ve diğer kızlar selam ☺
Ailelerimize henüz söylemedik . Bebeğimizde bir sorun yoksa şu an 4+3 deyiz
Bu cumartesine ravduvu aldım ana kalp atışı falan duymayacak haliyle . Kalp atışı için bekleyeyim mi cumartesindne sonra söyleyeyim mi ne dersiniz ?
Merhaba kasık ağrın nasıl oluyo mesela benim ara ara tatlı bi iğne batması gibi hem sağ hem sol da oluyo anlam veremedim bende sizin böyle miBelirtim sadece kasık ağrısı:) göğüs hassasiyeti falan yok bata kaldı 2 gün
Evet bazen tatlı bazense rahatsız edici başka bir belirtin var mıMerhaba kasık ağrın nasıl oluyo mesela benim ara ara tatlı bi iğne batması gibi hem sağ hem sol da oluyo anlam veremedim bende sizin böyle mi
ben bu sabah kaset test yaptım negatif
Ümitsizlik yok sonuç olarak kırmızıyı görmedinben bu sabah kaset test yaptım negatifhayırlısı..