Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guguuu Bidebayilistersenferiha Ve diğer kızlar selam ☺

Ailelerimize henüz söylemedik . Bebeğimizde bir sorun yoksa şu an 4+3 deyiz

Bu cumartesine ravduvu aldım ana kalp atışı falan duymayacak haliyle . Kalp atışı için bekleyeyim mi cumartesindne sonra söyleyeyim mi ne dersiniz ?

Saat kaçta yapıyordunuz kızlar ovulasyan testini
Ben yaptığım dönem sabah 8 de wv çıkıyordum son kez sonra 12 de falan testimi yapıyordum . Su alımı ve önemli bu süreçte su içmemen lazım .

Ancak ben o dönem bir sonuç alamadım .

Doktorum bana bubların stres yaratacağını düzenli olarak haftada en az 2 kere ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi . Zaten böyle yaptığında elbet yumurtalara dönemine gelecek. Ki böyle denediğimiz ay hamile kaldım :)

Mfk yönetimden de hamile kalan çok, o da ovulasyonu önermiyor hatta yasaklıyor. 2-3-2-3 ilişki öneriyor.

Icinden nasil geliyorsa oyle yap kuzum ben soylemistim kalp atisi duymadan icini ferah tut

Merhaba arkadaşlar ilk defa buraya üye oldum, ovulasyon testlerimi yorumlayacak bir hayırsever varsa çok sevinirim, kafam çok karışık, bilgisi olan bir arkadaş söyleyebilir mi geçen cumartesi Ella kullanmıştım yumurtlamami erteledi sanırım adetim biter bitmez üç gün içinde olan yumurtlamam gecikti gibi görünüyor (adetim bu arada cumartesi bitmişti ) bunun dışında ertesi gün hapının şimdi istediğim gebeliğe bir zararı olmaz inşallah değil m?

Eklentiler

• IMG_20220623_202052.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 32

Şuan testlerin negatif gözüküyor yapmaya devam et, ertesi gün haplarının sık kullanımda gebelik durumunu biraz geciktirdiği söyleniyor ama ben inanmıyorum, ayrıca 3. Gün ovulasyon çok erken ya testlerini tekrar et ümitsizliğe kapılma hemen

Ben olsam kalp atışını beklerdim.Niyesini de söyliym canım ilk gebeliğim boş gebelikti biz 2 kere beta baktırdık yüksek gidince söyledik 3.beta düşüktü ve boş gebelik kürtajla sonuçlandı.Herkes hüsrana uğradı onların üzülmesine de üzüldüm.Allah nasip eder de gebe kalırsam kalp atışı duymadan söylemicem kimseye benim fikrimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…