Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama gününden bugüne bir hafta geçti çok sabırsızlanıyorum hiçbir belirti yok ne yapsam ne yapsam diye düşünüp duruyorum ama şuan yapacağım şeyler moralimi bozacak

Günaydın tatlıkıslar :) Benim adetim bu sabah geldi,Yarın bekliyordum, Yasmin kullanırken ki döngümden 1 gün önce gelmiş oldu:) 1 gün geri kaya kaya benim döngüme gelecek sanırım :) 21 de bir oluyorum normalde 27 de bir oldum bu ay , Yasminsiz ilk ay tamamlandı, bolca acı ağrı ve gözyaşıyla

temmuzda nasip olsun inşallah güzellik, her nasip vaktine esirdir :)

Hayırlısı sende durumlar nasıl
Bende de lekelenme vardı bugün biraz azaldı ama devam ediyor. başka bişi yok öyle bekliyorum :) benim pik ayın 10 , 11 , 12ydi 13 haziranda silikleşti ve çatladı , o günden sonra 12 gün desek 25inden önce bişi belli olmayacak sanırım .

Bende oyle dusunmustum kuzum simdi temmuz topigi acicam herkes dagilicak her ay yenisini acmak da olmuycak herkes isterse devam edelim burdan hepimiz bebislere kavusana kadar❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…