- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
bizimle de paylaş kuzum beraber bakalımYarında yapayım canım o zman teşekkür ederim
inşallah canım internette baktım gebelik belirtisi de regl belirtisi de olabiliyormuş bekleyip görelim bakalımİnşallah yerleşmedr
Sadece göğüslerim aşırı acıyor dokunanıyorumKızlar yumurtlama gününden bugüne bir hafta geçti çok sabırsızlanıyorum hiçbir belirti yok ne yapsam ne yapsam diye düşünüp duruyorum ama şuan yapacağım şeyler moralimi bozacak
o bende de oldu canım, beklemekten başka çare yok . pikten sonra 12-14 gün arası test yapılabiliniyormuş. 1 hafta daha bekle bakalım zaten ya regl olursun yada güzel haberleri alırsınSadece göğüslerim aşırı acıyor dokunanıyorum
temmuzda nasip olsun inşallah güzellik, her nasip vaktine esirdir :)Günaydın tatlıkıslar :) Benim adetim bu sabah geldi,Yarın bekliyordum, Yasmin kullanırken ki döngümden 1 gün önce gelmiş oldu:) 1 gün geri kaya kaya benim döngüme gelecek sanırım :) 21 de bir oluyorum normalde 27 de bir oldum bu ay , Yasminsiz ilk ay tamamlandı, bolca acı ağrı ve gözyaşıyla
Elendim kuzum ya olmadi bu ay bizim belirtiler yalan oldu
Hayirlisi kuzumm napalim bekliycez artikTemmuza inşallah gugum , nasipten öte yol yok
Canımm hayırlısı artık hayaller temmuza kaldıHayirlisi kuzumm napalim bekliycez artik
Mantıklı :)Canımm hayırlısı artık hayaller temmuza kaldıacaba diyorum kırmızıları silip yeni bat tarhlerimizi güncellesen burdan devam mı etsek birbirimizi de yavaş yavaş tanımaya başladık eğer diğer kızlarda isterse? Guguuu
Belirtim sadece kasık ağrısı:) göğüs hassasiyeti falan yok bata kaldı 2 günyazsonumucizesi naptın canım var mı belirti vs
hadi hayırlısı inşallahBelirtim sadece kasık ağrısı:) göğüs hassasiyeti falan yok bata kaldı 2 gün
Hayırlısı sende durumlar nasılhadi hayırlısı inşallah
Bende de lekelenme vardı bugün biraz azaldı ama devam ediyor. başka bişi yok öyle bekliyorum :) benim pik ayın 10 , 11 , 12ydi 13 haziranda silikleşti ve çatladı , o günden sonra 12 gün desek 25inden önce bişi belli olmayacak sanırım .Hayırlısı sende durumlar nasıl
Bende oyle dusunmustum kuzum simdi temmuz topigi acicam herkes dagilicak her ay yenisini acmak da olmuycak herkes isterse devam edelim burdan hepimiz bebislere kavusana kadar❣Canımm hayırlısı artık hayaller temmuza kaldıacaba diyorum kırmızıları silip yeni bat tarhlerimizi güncellesen burdan devam mı etsek birbirimizi de yavaş yavaş tanımaya başladık eğer diğer kızlarda isterse? Guguuu
İsteriz isteriz isterizBende oyle dusunmustum kuzum simdi temmuz topigi acicam herkes dagilicak her ay yenisini acmak da olmuycak herkes isterse devam edelim burdan hepimiz bebislere kavusana kadar❣