Hayirlisi olsun hakkinda canim yeni bat tarihini soyle listeye ekleyeyim seni de biz elenenler yeniden bekliyoruz artik bende bu sabah yedim kirmizi karti ama pes etmiyoruzGünaydın tatlıkıslar :) Benim adetim bu sabah geldi,Yarın bekliyordum, Yasmin kullanırken ki döngümden 1 gün önce gelmiş oldu:) 1 gün geri kaya kaya benim döngüme gelecek sanırım :) 21 de bir oluyorum normalde 27 de bir oldum bu ay , Yasminsiz ilk ay tamamlandı, bolca acı ağrı ve gözyaşıyla
Insaaallaahhh biz akillanmayizİsteriz isteriz isterizo zman beni güncelle 22 Temmuz bat gelmesin inşallah
Hayirlisi olsun hakkinda canim yeni bat tarihini soyle listeye ekleyeyim seni de biz elenenler yeniden bekliyoruz artik bende bu sabah yedim kirmizi karti ama pes etmiyoruz
Haa sizin kacak oldugu icin mi bu ay buralardaydinValla kaçak olmadıkça korunmayı düşünüyoruz bikac ay ama hiç belli olmaz hadi yaz kızımmadem bat 23 haziran
Haa sizin kacak oldugu icin mi bu ay buralardaydin
Kiz bizim kacak kursunlarla pek isimiz olmadigindan sen de aramizda kaynamissin konuya hakim olamamisim olsun bacim ben ekliyim seni yine kacak macak olur dursun kenardaHe ya azıcık öyle olmuştusen ne sandıydın hayatta her şey var
Guzel haberlerle insallah sizleri bekliyoruzBat 25 bekleyislerdeyiz
bebegim yeni tarihlerimizi eklemeye basladik ❣
Biz bekleyenler yazilmayack mıBidebayilistersenferiha bebegim yeni tarihlerimizi eklemeye basladik ❣
Kuzum sizin tarihleriniz duruyo kirmizi karti yiyenlerin yeni tarihlerini ekliyorumBiz bekleyenler yazilmayack mı
Senin gunun gecmis miydi canim 25 haziran degil miydiBiz bekleyenler yazilmayack mı
Aa sen bizim ilk hamisimizsin gitmek yok bir yere