- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
3 gun kalmis senin de canim gecikince mi test yapmayi dusunuyosunVaşla bilmiyorum canm ya görecez bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gun kalmis senin de canim gecikince mi test yapmayi dusunuyosunVaşla bilmiyorum canm ya görecez bakalım
Benim her zaman günün de olur geçikme olduğu gibi yaparım canm3 gun kalmis senin de canim gecikince mi test yapmayi dusunuyosun
Benim de cok duzenli oluyo insallah gecikir de pozitifleri goruruzBenim her zaman günün de olur geçikme olduğu gibi yaparım canm
İnşallah canm yaBenim de cok duzenli oluyo insallah gecikir de pozitifleri goruruz
6 temmuz canimHosgeldin canim bat tarihin nedir
Bi kırmızı kart daha aldık.Kizlar adet oldum zaten beliydi gelecegi umutlar baska bahara kaldi
Temmuza inşallah gugum , nasipten öte yol yokKizlar adet oldum zaten beliydi gelecegi umutlar baska bahara kaldi
Sen ne durumdasın lekelenme devammıTemmuza inşallah gugum , nasipten öte yol yok
Hamileliği öğrenmek için mi hamile kalmak için miMerhaba kızlar ovulasyan testi yapan var mı
Hamile kalmak için ben ağustos 2021 de doğum yaptım bebeğim vefat etti. O günden bu yana aşırı düzensiz adet döngüm bu ayda. Ovulasyan testi aldım bugun adetin 32. Günü. Yani daha adet olmadım. Dün bugunde ovulasyan testi yaptım nedir sizceHamileliği öğrenmek için mi hamile kalmak için mi
devam canım ya gelecek heralde benim de, namaz bile kılamıyorum sürekli pedde kahverengi leke çok afedersin. Napalım nasip , gelirse bana aşılama yolları gözüküyor..Sen ne durumdasın lekelenme devammı
Merhaba , hoşgeldin :) başın sağolsun adetin gecikmiş anladığım kadarıyla, bu koyulukta gebelik olabilir belki, bi test varsa dene istersen, umarım bebişin seninledir.Hamile kalmak için ben ağustos 2021 de doğum yaptım bebeğim vefat etti. O günden bu yana aşırı düzensiz adet döngüm bu ayda. Ovulasyan testi aldım bugun adetin 32. Günü. Yani daha adet olmadım. Dün bugunde ovulasyan testi yaptım nedir sizce
Teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikti mi bilmiyorum 40. Gün geldiği oluyor. Kan verdim 2. Gün önce gebelik çıkmadıMerhaba , hoşgeldin :) başın sağolsun adetin gecikmiş anladığım kadarıyla, bu koyulukta gebelik olabilir belki, bi test varsa dene istersen, umarım bebişin seninledir.
anladım canım peki bu ovulasyon testlerini ne zaman yaptın?Teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikti mi bilmiyorum 40. Gün geldiği oluyor. Kan verdim 2. Gün önce gebelik çıkmadı
Birini dün yaptım canım saat öğlen 1 gibi. Diğerini de biraz önce yaptımanladım canım peki bu ovulasyon testlerini ne zaman yaptın?
Yarında yapayım canım o zman teşekkür ederimyarın sabahta yaptığında silikleşirse pik görmüşsün çatlıyor demektir canım, benim 3 gün pik gördü 4. gün silikleşmeye başladı bu ay. Takip et bakalım yarın sabah nolacak
İnşallah yerleşmedrdevam canım ya gelecek heralde benim de, namaz bile kılamıyorum sürekli pedde kahverengi leke çok afedersin. Napalım nasip , gelirse bana aşılama yolları gözüküyor..