Anliyorum canim o kadar haklisin ki dusunerek hareket etmek gerekiyo tabi insan attigi her adimda dikkatli olmak istiyo benim sadece kistlerim oldugu icin denemistim baska seyleri tetikleyebilir belki arastirmak lazimdeneniyor canım bir arkadaşımın da kisti yoktu denediği ay2. çocuğuna hamile kaldıGuguuu
Ben sadece hormon dengesini bozar mı diye korkuyorum öyle yazmışlar hani kür kullandım iyice hormonlarımın dengesiyle oynayıp çıkılmaz yola girdim diye
Canm sabah akşam aç karnına içiyordum 21 gün yaptım adet bittikten sonra başlıyorsun.ya hormon dengesini bozuyor diyorlar ona korkuyorum aslında cok denemek de istiyorum. Nasıl yaptın anlatır mısınn
Canım ilk sayfada hamile emojisi eklenmiş senin için . Şimdi kanaman mi oldu ?Kahverengi lekelenme yaşadım ben bir kaç damla. başka bir şey yok . ara arada iğne batar gibi oluyor kasıklarıma
bende emoji yok canım , karıştırdın :) bat 25 haziran benim dahaCanım ilk sayfada hamile emojisi eklenmiş senin için . Şimdi kanaman mi oldu ?
Ay evet :) kusura bakmabende emoji yok canım , karıştırdın :) bat 25 haziran benim daha
Ay hadi insallah bekleyen herkese Rabbim nasip eder insallah yaHadi inşallah güzel bir şekilde yükselir canm hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini
Bendede aşırı akıntı var su gibiKahverengi lekelenme yaşadım ben bir kaç damla. başka bir şey yok . ara arada iğne batar gibi oluyor kasıklarıma
Kızlar bana devlet Hastanesi'nde doktorun birisi bekarken menopoza giriyorsun demişti hormonda yükselme oldu diye hiç dediğni umursamadan saraç oğlunu arayıp tarif almıştım gercekten cok faydası var. Sonra özelde bi doktora gittim doktor ne saçmalıyorlsr öyle bir şey yok demişti ben düşüşü soğan kürüne bağladm .adet olursak deneyelim bakalım ya
Hosgeldin canim bat tarihin nedirKizlar merhaba benide topiğe ekler misiniz?
Hosgeldin canim ekliyorum listemizeMerhaba benimde bat 29 haziran bi ümit bekliyorum
Güzel haberler almamız dileği ile
Adet agrilarim gelip gelip gidiyor benim senin akintinin cok olmasi dusundurucu canim insalah bebistendirVarmı bu gün belirti yaşayan kızlar
Aa acaba yerlesmeden dolayi lekelenme mi ki oldu canimKahverengi lekelenme yaşadım ben bir kaç damla. başka bir şey yok . ara arada iğne batar gibi oluyor kasıklarıma
Vaşla bilmiyorum canm ya görecez bakalımAdet agrilarim gelip gelip gidiyor benim senin akintinin cok olmasi dusundurucu canim insalah bebistendir