Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce ilk hamileligimi düşük yaptım.
Beklenen adet tarihim 8 haziran dı. Normalde en fazla 2 gün gecikir yada tam gününde gelir. Hiç erken gelmez. Ve çok yoğun kanama olur. 6-7 gün sürer.
3 haziran da kahve leke geldi ( beklenen adetimden 5 gün erken )
4 Haziran'da da kahve pembe
5 Haziran'da da peceteye silince gelen koyu kırmızı bordomsu leke
6 Haziran'da yine kahvemsi sarımsı leke geldi.
Ped bile koymadım. Adetim geliyo dedim bir türlü sökülmedi.
Bu günlerde Hiç ağrım olmadi en çok buna şaşırdım çünkü normalde baya ağrım olur. Sadece batmalar oldu arada.

Devamı gelmeyince 10 Haziran'da ( yani beklenen adet tarihinin 3 gün gecikmesi ve lekelenme bittikten 4 gün sonra ) şüphelenip kanda beta HCG test yaptırdım ama negatif.
Yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar çıkmaz miydi ? Erken mi yapmışım ? Ne zaman test yapmam gerekir emin olmak için ? Burda herkesin hemen pozitif çıkmış o yüzden umutlanmak istemiyorum.
yaşayanlar veya bilgisi olan varsa kaç gün sonra kanda pozitif gördünüz ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Merhabalar 18 nisandan bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldm. Tüp bebek ile hamile kalmıştım. Doktorum doğal yolla olabileceğini tekrar tüp bebeği en az 6 ay yapmayacağını söyledi. Şimdi tekrardan doğal yolla deniyorum. Perşembe günü akşam kasığımda batma ve arkasından yumurtlama akıntısı gelmişti. Cuma günü doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi birliktelik önerdi o akiam ve sonrasında gün aşırı. 🥰 Bat: 25haziran

Evet ilk bebis olacak Allahin izniyle
Merhaba.Oncelikle Allah sag salim kucaginiza almayi nesip etsin insaAllah.Ben sormak istiyorum belirtiler nasildi sizde adetdən once?Benim daha 16 si adet vaktim ama 1 hafta bundan onceden mide bulantilarim var bu ay.Ben estrojen,projesteron kullaniyorum.Acaba ondan dolayi olurmu,yoksa hamilelik belirtilerimidir?Her sabah,bir de ne yiyip,icsem hemen midem bulaniyor.Onun disinda bir belirti hiss etmiyorum

Belirtilerin neydi canım

Merhaba.Oncelikle Allah sag salim kucaginiza almayi nesip etsin insaAllah.Ben sormak istiyorum belirtiler nasildi sizde adetdən once?Benim daha 16 si adet vaktim ama 1 hafta bundan onceden mide bulantilarim var bu ay.Ben estrojen,projesteron kullaniyorum.Acaba ondan dolayi olurmu,yoksa hamilelik belirtilerimidir?Her sabah,bir de ne yiyip,icsem hemen midem bulaniyor.Onun disinda bir belirti hiss etmiyorum
Ben öğrendiğim ay işte karnimda sanci oluyordu, sabahlari mide bulantisiyla uyaniyordum, akintim oluyordu, bazen istahim oluyordu bazen hic bisey yemek istemiyordum, uyku düzenim bozuldu falan

Merhabalar 18 nisandan bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldm. Tüp bebek ile hamile kalmıştım. Doktorum doğal yolla olabileceğini tekrar tüp bebeği en az 6 ay yapmayacağını söyledi. Şimdi tekrardan doğal yolla deniyorum. Perşembe günü akşam kasığımda batma ve arkasından yumurtlama akıntısı gelmişti. Cuma günü doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi birliktelik önerdi o akiam ve sonrasında gün aşırı. 🥰 Bat: 25haziran
Hosgeldin canim insallah en yakin zamanda gebelik haberini aliriz🤗🌸 ne gibi belirtilerin var😊

Hosgeldin arkadasim 😊 rabbim saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallah sana ve hepimize🌸🤲🏻 en heyecanli bekleyisler. Belirtilerin var mi benim iki gundur bel bacak agrilarim var cok erken ama kendimi dinliyorum surekli🤭

Bizim ilk denememiz :) 1 senelik evliyim artık düşünmeye başlad🙈🙈🙈
Ya ilk heyecan ne guzel🤭🤭 Ilk denemelerde insan basi agrisa acaba hamile miyim diyor kendi kendine😁 iki gundur bel bacak agrim var benim de heyecanla bekliyorum gunler gecmiyor sanki

Ya ilk heyecan ne guzel🤭🤭 Ilk denemelerde insan basi agrisa acaba hamile miyim diyor kendi kendine😁 iki gundur bel bacak agrim var benim de heyecanla bekliyorum gunler gecmiyor sanki
😇 psikojik hissedebiliyoruz maalesef inşallah sağlıkla tez zaman da gebe kalabilir ve sağlıkla bebisimizi kucağımıza alabiliriz :)

😇 psikojik hissedebiliyoruz maalesef inşallah sağlıkla tez zaman da gebe kalabilir ve sağlıkla bebisimizi kucağımıza alabiliriz :)
Cok istedigimiz icin psikolojik olarak gecikme bile yasayabiliyoruz hakkimizda hayirlisi olsun🤗

Ben öğrendiğim ay işte karnimda sanci oluyordu, sabahlari mide bulantisiyla uyaniyordum, akintim oluyordu, bazen istahim oluyordu bazen hic bisey yemek istemiyordum, uyku düzenim bozuldu falan
Ayni seyler bende de var canim.Amma mide bulantisi 1-2 hafta oncesindenmi baslamisti sizde de?Ben hormonal ilaclar midemi uyardi saniyorum

Ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle bebek dusundugumuz aydan itibaren folik asit destegine baslamistim. Simdi de icmeye basladim ilk kutum bitmek uzere. Sizler de kullaniyo musunuz kizlar ?

X