Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyim kuzum sen nasılsın ?

Hiç bir şey hissetmiyorum . Daha doktorada gitmediğim için nedense hala emin olamıyorum 😀

Yeni doktor arayışını da girdim :) onları araştırıyorum bir yandan :)

Ben de hep adet olacağım sanıyordum bu arada :) belirtilere takılma
Merhaba kuzum naptiniz ertelediniz mi doktor isini bugun gidicektiniz

Canlar vallahi erkenden oldum yaaa! Bakalım cuma dr gidicem hormonlarıma bakılacak bir daha haftaya da dr kontrolüm olacak büyük ihtimalle 1 2 ay yumurtlama takibi yaptırıp olmuyorsa da tüp bebeğe yönelmek istiyorum kışa kadar
git tabii eşinle git ona da bakılsın, inşallah hayırlsıı olur hakkınızda

Merhaba kuzum naptiniz ertelediniz mi doktor isini bugun gidicektiniz
Yok kuzum çalışıyorum . Bu cumartesi ben tek gideceğim . Gelecek hafta eşimle gidip kalp atışını duyarız dedim ☺️

Ayrıca bir doktor daha gözüme kestirdim bir de ona muayeneye gideceğim .

Bakalım :)

İstanbul avrupa yakasında sizinde güzel dediğiniz bir doktor önerisi varsa değerlendirim ☺️

Kolay değil beklemek işte insanın içi içini yiyor doktorun artışı nasıl buldu
Doktor pek artisa onem vermedi gebelik var dedi zaten ama cok erken daha biraz zamanin gecsin ondan sonra belli olur hersey dedi ama cuma gunu hersey belli olur diye düşünüyorum baska bir doktora randevu aldim doktor da muayene etmem lazim o zaman belli olur hersey dedi ay dua edin kizlar ya cok bekledik bu bebegi

H Hayalim5454 Tebrik ederim canim benim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kelebegin seninle darisi basimiza bize de cok dua et 🌸😍
Çok teşekkürler canım benim..İnşallah hayırlısıyla..Benim riskim.cok aslında ama inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. 🥰🥰🥰

Doktor pek artisa onem vermedi gebelik var dedi zaten ama cok erken daha biraz zamanin gecsin ondan sonra belli olur hersey dedi ama cuma gunu hersey belli olur diye düşünüyorum baska bir doktora randevu aldim doktor da muayene etmem lazim o zaman belli olur hersey dedi ay dua edin kizlar ya cok bekledik bu bebegi
Hadi inşallah güzel bir şekilde yükselir canm hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini

Ben sabah kan vericen ona rağmen duramadim prodoctor gelmişti kargodan denedim negatif 😂 sabah yine yapıp gidicem kana😂 yemin ediyorum akıllı adam isi değil yaptığım 😂 bir de ben bu ay istemiyordum diye geziniyorum, insanın içine direkt aslında bir istek doğuyor inc den inceden 😂

X