- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
H Hayalim5454 Tebrik ederim canim benim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kelebegin seninle darisi basimiza bize de cok dua et ❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kuzum naptiniz ertelediniz mi doktor isini bugun gidicektinizİyim kuzum sen nasılsın ?
Hiç bir şey hissetmiyorum . Daha doktorada gitmediğim için nedense hala emin olamıyorum
Yeni doktor arayışını da girdim :) onları araştırıyorum bir yandan :)
Ben de hep adet olacağım sanıyordum bu arada :) belirtilere takılma
Kolay değil beklemek işte insanın içi içini yiyor doktorun artışı nasıl bulduYa ben doktora sordugumda niye bu kadar erken test yapiyorsun 1 hata 10 gun bekle dedi ama elimde degil
Yaaa inanmıyorum daha 4 gün var .kızlaaarrrrr erkenden adet oldummm
kuzuu ben beklerken sen mi oldunn neyse temmuzda inşallahhkızlaaarrrrr erkenden adet oldummm
Yaaa inanmıyorum daha 4 gün var .
Canlar vallahi erkenden oldum yaaa! Bakalım cuma dr gidicem hormonlarıma bakılacak bir daha haftaya da dr kontrolüm olacak büyük ihtimalle 1 2 ay yumurtlama takibi yaptırıp olmuyorsa da tüp bebeğe yönelmek istiyorum kışa kadarkuzuu ben beklerken sen mi oldunn neyse temmuzda inşallahh
git tabii eşinle git ona da bakılsın, inşallah hayırlsıı olur hakkınızdaCanlar vallahi erkenden oldum yaaa! Bakalım cuma dr gidicem hormonlarıma bakılacak bir daha haftaya da dr kontrolüm olacak büyük ihtimalle 1 2 ay yumurtlama takibi yaptırıp olmuyorsa da tüp bebeğe yönelmek istiyorum kışa kadar
baktırdık kuzu 3 ayda bir onun testler normal. Bende sıkıntı var sürekli kist üretiyor yumurtalıklarımgit tabii eşinle git ona da bakılsın, inşallah hayırlsıı olur hakkınızda
anladım canım aşılama denediniz mi?baktırdık kuzu 3 ayda bir onun testler normal. Bende sıkıntı var sürekli kist üretiyor yumurtalıklarım
Yok kuzum çalışıyorum . Bu cumartesi ben tek gideceğim . Gelecek hafta eşimle gidip kalp atışını duyarız dedimMerhaba kuzum naptiniz ertelediniz mi doktor isini bugun gidicektiniz
aşılama denemedik aslında ben aşılama pek istemiyorum tutma oranı çok düşük genelde erkekte sperm ile alakalı problem olunca yararlı oluyor. Benim gibi olanlar için oran çok düşük maalesefanladım canım aşılama denediniz mi?
Doktor pek artisa onem vermedi gebelik var dedi zaten ama cok erken daha biraz zamanin gecsin ondan sonra belli olur hersey dedi ama cuma gunu hersey belli olur diye düşünüyorum baska bir doktora randevu aldim doktor da muayene etmem lazim o zaman belli olur hersey dedi ay dua edin kizlar ya cok bekledik bu bebegiKolay değil beklemek işte insanın içi içini yiyor doktorun artışı nasıl buldu
Çok teşekkürler canım benim..İnşallah hayırlısıyla..Benim riskim.cok aslında ama inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.H Hayalim5454 Tebrik ederim canim benim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kelebegin seninle darisi basimiza bize de cok dua et ❣
Yaa erkenden mi oldun hemdekızlaaarrrrr erkenden adet oldummm
Hadi inşallah güzel bir şekilde yükselir canm hayırlısıyla kucagına alırsın bebişiniDoktor pek artisa onem vermedi gebelik var dedi zaten ama cok erken daha biraz zamanin gecsin ondan sonra belli olur hersey dedi ama cuma gunu hersey belli olur diye düşünüyorum baska bir doktora randevu aldim doktor da muayene etmem lazim o zaman belli olur hersey dedi ay dua edin kizlar ya cok bekledik bu bebegi
Suan evde degilim ama gidince yapicam haber vericemCanım gebelik testi varsa yapsna bi tane
Tamam canım testini gönderirsin bize de hayrlısı olsunSuan evde degilim ama gidince yapicam haber vericem