- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 27
Benim de var kasık ağrım kendimi teselli ediyorum belki adet değildir de gebeliktir diye çok karışıyormuş belirtiler , kanamayı görene kadar umut vardır benceBenim şu an acayip kasık agrım başladı adet olacam her halde
Acaba gerçekten biz bunları yaşıyor muyuz yoksa psikolojimizin oyunumu valla bi olsada çocuk kurtulsak yaKasık ağrısı hiç geçmedi ki 20 gündürgeçince AA gecti diyorum yani o derece benimle sabit
Benim de adet sancilarim basladi birde adet olacagim zaman mide bulantisi ve bacak sizisi olur bende yavas yavas geliyor gelmekte olanBenim şu an acayip kasık agrım başladı adet olacam her halde
Ben kistini düzenli bir şekilde kullanarak erittim 21 gün soğan kürü 15 gün aslan pençesi. Sonra doktora gittim sen naptın bunu ilaçsız bu kadar cabuk düşürdün dediBidebayilistersenferiha kuzum kistlerin icin sogan kurunu bi dusun emi belki sifa olur
Yarın ben gidecem doktora adet olmadan gideyim ya . Bi daha bi hormonlara baksınlar ne var ne yok diye. Sürekli etraftan bebek yok mu lafından bıktımBenim de adet sancilarim basladi birde adet olacagim zaman mide bulantisi ve bacak sizisi olur bende yavas yavas geliyor gelmekte olan
Etrafa kulaklarınızı kapayın kızlar bu dönem bizim stresimiz kuruntularımız bize yetiyorYarın ben gidecem doktora adet olmadan gideyim ya . Bi daha bi hormonlara baksınlar ne var ne yok diye. Sürekli etraftan bebek yok mu lafından bıktım
Bunu doktorla görüştün mü kuzu sen? Benim tedaviye gittiğim merkezde pcos bir hanım vardı , doktor direk aşılama yapmış ve tek seferde tutmuştu :) bence bir görüş doktorunla bu konuyuaşılama denemedik aslında ben aşılama pek istemiyorum tutma oranı çok düşük genelde erkekte sperm ile alakalı problem olunca yararlı oluyor. Benim gibi olanlar için oran çok düşük maalesef
hadi inşallah güzel haberlerle gel :) ne zaman adet tarihi?Ben bugun kan verdim ama ne ümitliyim ne ümitsiz bir garibim boşlukta gibi :) sadece belirsizlik gitsin diye verdim. çıkınca haber ederim ama sanırım adet yaklaşıyor ağrılarım gidip gidip geliyor üşüdükçe artıyor
Benim de ayni sekilde iki yumurtaligimda kistlerim vardi 3 ay hamile kalamadim sogan kurunu denedigim ay ogluma hamile kalmistim ben 7-8 gun kullanmistim. Sonra birakmak gerekiyo dollenme olduktan sonra dusuk riski var cunkuBen kistini düzenli bir şekilde kullanarak erittim 21 gün soğan kürü 15 gün aslan pençesi. Sonra doktora gittim sen naptın bunu ilaçsız bu kadar cabuk düşürdün dedi
kist vs yoksa soğan kürünü denemek anlamsız mı gugu? bende öyle birşey yok çünkü denesem olur mu?Benim de ayni sekilde iki yumurtaligimda kistlerim vardi 3 ay hamile kalamadim sogan kurunu denedigim ay ogluma hamile kalmistim ben 7-8 gun kullanmistim. Sonra birakmak gerekiyo dollenme olduktan sonra dusuk riski var cunku
ya hormon dengesini bozuyor diyorlar ona korkuyorum aslında cok denemek de istiyorum. Nasıl yaptın anlatır mısınnBen kistini düzenli bir şekilde kullanarak erittim 21 gün soğan kürü 15 gün aslan pençesi. Sonra doktora gittim sen naptın bunu ilaçsız bu kadar cabuk düşürdün dedi
Valla bu ay adet olursam bende temmuzda denesem mi acaba diye dusunmuyor da degilim kuzukist vs yoksa soğan kürünü denemek anlamsız mı gugu? bende öyle birşey yok çünkü denesem olur mu?
deneniyor canım bir arkadaşımın da kisti yoktu denediği ay2. çocuğuna hamile kaldıkist vs yoksa soğan kürünü denemek anlamsız mı gugu? bende öyle birşey yok çünkü denesem olur mu?
adet olursak deneyelim bakalım yaValla bu ay adet olursam bende temmuzda denesem mi acaba diye dusunmuyor da degilim kuzu
ayy öyle bişi olursa üzülürüz yaa araştıracağım bende bakalımdeneniyor canım bir arkadaşımın da kisti yoktu denediği ay2. çocuğuna hamile kaldıGuguuu
Ben sadece hormon dengesini bozar mı diye korkuyorum öyle yazmışlar hani kür kullandım iyice hormonlarımın dengesiyle oynayıp çıkılmaz yola girdim diye
bende bi bakınayım doktoruma da sorayım aslındaayy öyle bişi olursa üzülürüz yaa araştıracağım bende bakalım