- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışıyorum kuzum şuan , yarın sabah ilk idrarla yapiim diyorum nasipseBugun mu yapicaksin yarin mi acaba ilk once ovu mu yapsan
Yarin yapar yapmaz hemen haber ver insallahhh bebis vardir❣❣çalışıyorum kuzum şuan , yarın sabah ilk idrarla yapiim diyorum nasipse
inşallahhh hepimizde vardırYarin yapar yapmaz hemen haber ver insallahhh bebis vardir❣❣
ovuyu akşam eve gidince yappppdualarınızı eksik etmeyin, hadi inşallahhh hayırlı haberlerle geliirm
hadi yapim seni mı kırcam :) geç gitcem eve ama, gider gitmez yapar atarım burayaovuyu akşam eve gidince yapppp
ovuda da cıkıyor erken gebelik gibi yaa he gebelik testlerini harcamamış olursuunnhadi yapim seni mı kırcam :) geç gitcem eve ama, gider gitmez yapar atarım buraya
regli günlermiz de aynıııHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ya hepimiz hamileyiz yada malum şey
Aynen cnm bide bakıyoruz aynı gün bir sürü hamişregli günlermiz de aynııı
Allahhh :)) ne güzel olurAynen cnm bide bakıyoruz aynı gün bir sürü hamiş
spermlerin 3-4 gün canlı kalabildiğini biliyorum, inşallah olmuştur canım :)Arkadaşlar ben kopkoyu olduğu günü değerlendirdim ilişkiden 3 saat sonra da silikleşmişti, ertesi gün değerlendiremedik çünkü bizde her gün olması problem oluyor eşimden kaynaklı, meni gelmiyor yani. Sizce böyle olması yeterli mi ?
Insallah canim Rabbim herkesin kucagini doldursun insallah yarin test yaptiginda sonuclarini bizimle paylas ycanim bugün kan tahlili yaptım sağlık ocağında..yarın sonuçları alacağım..Yanlız bugün tekrar gebelik testi yaptım evde kesin ahmilelik var pembelesti hemen test..
Beni de ekler misinizz sürekli yazdıklarınızı takip etmektense içinizde olayım :) bat : 29 Haziran.. 16 Haziran ovulasyonda çift çizgi gördüm o günü değerlendirdim sonra bir daha olmadı ama zaten ilişkiden 3-4 saat sonra çizgi silikleşmeye başladı, şuan süt beyazı çok hafif bir akıntı ve kasıklarda ara sıra gelip giden ağrım var.. 4 aydır uğraşıyoruz.. her gün ilişki olamıyor bizde eşimden kaynaklı, bir gün arayla olabiliyor en iyi ihtimalle.. sizinle birlikte beklemek istiyorum motive oluyorsunuz bana daHosgeldin senin bat tarihin nedir eklememi ister misin listeye
oooo tebrik ederiiiiiimmm ne uğurlu topik maşallah yaaa :)
hoşgeldinnn hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah :)Beni de ekler misinizz sürekli yazdıklarınızı takip etmektense içinizde olayım :) bat : 29 Haziran.. 16 Haziran ovulasyonda çift çizgi gördüm o günü değerlendirdim sonra bir daha olmadı ama zaten ilişkiden 3-4 saat sonra çizgi silikleşmeye başladı, şuan süt beyazı çok hafif bir akıntı ve kasıklarda ara sıra gelip giden ağrım var.. 4 aydır uğraşıyoruz.. her gün ilişki olamıyor bizde eşimden kaynaklı, bir gün arayla olabiliyor en iyi ihtimalle.. sizinle birlikte beklemek istiyorum motive oluyorsunuz bana da