Kan vermeyi dusunuyo musunEvet şimdi oldu üstteki 1.ci alttaki 5 saat sonra olan ikinci gebelik testi
Evet canım ben ciktihemen mi çıktı canım bu çizgiler
Pazartesi günü kan vereceğim .umarım güzel sonuçlar alırızKan vermeyi dusunuyo musun
Durdukça daha belirgin oldu fotodakinden daha belirgin aslındahemen mi çıktı canım bu çizgiler
Insallah canim elinde test varsa yarin sabah ilk idrarla tekrar denersin koyulasma gorursen kan verirsin hayirlisi olsun insallahPazartesi günü kan vereceğim .umarım güzel sonuçlar alırız
Evet 2 testimde de belirdi damla damla basladi kanamam dusa girdim agladim suyun altinda rahatlayinca ciktim cok uzuldum cok umut etmistim allah herkese nasip etsin bana bu ay da nasip olmadiNasıl ya ikinci çizgi belirmiş ama
Elbet olucak arkadasim negatifleri gorsek de pes etmek yok olmadikca denemeye devam edicez uzulmeEvet 2 testimde de belirdi damla damla basladi kanamam dusa girdim agladim suyun altinda rahatlayinca ciktim cok uzuldum cok umut etmistim allah herkese nasip etsin bana bu ay da nasip olmadi
Üzülmeyin nolur hayırlısı olsunEvet 2 testimde de belirdi damla damla basladi kanamam dusa girdim agladim suyun altinda rahatlayinca ciktim cok uzuldum cok umut etmistim allah herkese nasip etsin bana bu ay da nasip olmadi
Amin canım inşallah..Evet elimde 2 test kaldı onuda yarın deniyecegim..pazartesiden kan vereceğim..İnşallah vardır..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..Insallah canim elinde test varsa yarin sabah ilk idrarla tekrar denersin koyulasma gorursen kan verirsin hayirlisi olsun insallah
Insallah canim Rabbim herkesin kucagini doldursun insallah yarin test yaptiginda sonuclarini bizimle paylas yineAmin canım inşallah..Evet elimde 2 test kaldı onuda yarın deniyecegim..pazartesiden kan vereceğim..İnşallah vardır..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
Kızlar bat günüm yarin az önce erken gebelik testi yaptim negatif pozitif olur mu inşallah dua edin bbana
Insallah canim Rabbim herkesin kucagini doldursun insallah yarin test yaptiginda sonuclarini bizimle paylas yine
Evett pes etmiycez tabii ki anne olmak icin cabaliyoruz ve anneler hep guclu olmalilar oyle degil miAmin canım indallah..Tabi yarın tekrar dener paylaşım..Umarım hayal kırıklığına uğramak..ama ugrasamda pes etmek yok..
Aynen canım sonuna kadar katılıyorum...Evett pes etmiycez tabii ki anne olmak icin cabaliyoruz ve anneler hep guclu olmalilar oyle degil mi
Nasılsın canım , acil gitseydin o kadar kötüysemKarnımda ve midemde anlam veremediğim bir ağrı var yaşayan varmı bu durumu ya son 5 saattir kıvranıyorum
Gecmis olsun canim nasil oldun yedigin bisey mi dokundu acabaKarnımda ve midemde anlam veremediğim bir ağrı var yaşayan varmı bu durumu ya son 5 saattir kıvranıyorum
Haziran 30 da olmayi bekliyorumHosgeldin senin bat tarihin nedir eklememi ister misin listeye