Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hemen yap o zaman canm heyecanlandım valla ya inşallah vardır

Merhaba hosgeldin
Ya bugun yapsan aslinda gecikmen olmus var mi elinde test
Merakla beklıyorum güzel haberini kardeşim
Umarım hamilesindir canım
Hemen yap o zaman canm heyecanlandım valla ya inşallah vardır
Kızlar test yaptım sonuç yine her zamanki gibi negatif. Dümdüz bayağı negatif Gene umutlar önümüzdeki aya kaldı

kızlar ovülasyon testi bugün çift çizgi çıktı dünü değerlendirdim bugün de değerlendirmeli miyim yoksa gün aşırı diyorlar yarın mı ilişkiye girilmeli ?

Evet
Kuzum testini tekrarladin mi
Evet canim..Yine aynı çıktı..yanlız bir arakdasda daha böyle çıkmış 3 4 gün sonra pembe olmuş..beta HCG düşük olduğu için yeterli seviyeye hlgelmedigi için böyle cikabiliyormus..Yarın kanda umarım kesin sonucu alacağız..

Evet canim gecikmeden sonra iyice koyulasiyor yarin kan sonucun ciktiginda mutlaka bize de haber ver insallah bebis vardir❣

Canım çift çizgi çıktığı günü ve
kızlar ovülasyon testi bugün çift çizgi çıktı dünü değerlendirdim bugün de değerlendirmeli miyim yoksa gün aşırı diyorlar yarın mı ilişkiye girilmeli ?
Canım çift çizgi çıktıysa silik cikana kadar değerlendir..çünkü ovulasyon testi pozitif çıktıktan sonra yumurtlamanın çatladı gunu görmek için ovulasyon testine devam edip silik cikana kadar her günü değerlendirmen gerekir..kırmızıdan sonra silik çıkması demek yumurtlama çatladi demektir..Umarım En yakın zamanda gebelik testinde de iki kırmızıyı görürsün..

Evet canim gecikmeden sonra iyice koyulasiyor yarin kan sonucun ciktiginda mutlaka bize de haber ver insallah bebis vardir❣
Evet inşallah güzel haberlerle gelirim yarından sonra .Sağlık ocağındaki tahliller bir gün sonra çıkıyor o yüzden salı günü e nabizdan kontrol edicem..İnşallah vardır..

merhaba eşimden dolayı sadece çift çizgiyi gördüğümün 1 gün öncesini değerlendirebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…