Bu da bir belirti olabilir genelde adet olduktan sonra olur karin agrisiAdet olduktan sonra
İns olmam pazartesi kan veririmBu da bir belirti olabilir genelde adet olduktan sonra olur karin agrisi olmucaksin iste
Dedim ve kanamam başladıİns olmam pazartesi kan veririm
Insallah olmazsin canimİns olmam pazartesi kan veririm
Dün koltuk kaldırdım akşam kasiklarim ağırdı bugün de reglim başladı yavaş yavaş harcadigim paraya değmedi çok üzüldüm üzgünüm kizlar
herşeyde bir hayır vardır kuzum canını sıkma, aslında testin silik çizgi çıkarmaz öyle anında ama gerçekten ilginç. Bir daha ki aya inşallahDün koltuk kaldırdım akşam kasiklarim ağırdı bugün de reglim başladı yavaş yavaş harcadigim paraya değmedi çok üzüldüm üzgünüm kizlar
Bozma moralini yeni ay yeni umutlar lutfen guzel gunleri dusun onemli olan senin sagligin sen iyi ol ki denemeye devam edebilesinDün koltuk kaldırdım akşam kasiklarim ağırdı bugün de reglim başladı yavaş yavaş harcadigim paraya değmedi çok üzüldüm üzgünüm kizlar
İki testte de çıktı ama oldum işte bu 4. Denememdiherşeyde bir hayır vardır kuzum canını sıkma, aslında testin silik çizgi çıkarmaz öyle anında ama gerçekten ilginç. Bir daha ki aya inşallah
ben bu gibi durumlarda hep herşeyde bir hayır vardır derim, Mevlam neylerse güzel eyler. Dinlen toparla kendini bir daha ki aya zımba gibi başla :)İki testte de çıktı ama oldum işte bu 4. Denememdi
4 ay uzun bir sure degil canim guzel gunler yakinda insallahİki testte de çıktı ama oldum işte bu 4. Denememdi
At bakalım
Foto atamiyorum nasıl paylaşılıyor dosya ekle diyorum gönderiyorum ama gitmiyor sanirim
Mesaj yazdigimiz yerde ustte resim var oraya tikla canim ortadaki uc noktanin yanindaBurda foto nasıl atılıyor ben yapamıyorum bu arada ikinci kez tekrar yaptım gebelik testi 5 saat arayla ve yine çıktı..ama foto atamiyorum
Evet şimdi oldu üstteki 1.ci alttaki 5 saat sonra olan ikinci gebelik testiMesaj yazdigimiz yerde ustte resim var oraya tikla canim ortadaki uc noktanin yaninda
hemen mi çıktı canım bu çizgiler
Her şeyin bir zamanı var kuzumİki testte de çıktı ama oldum işte bu 4. Denememdi
Nasıl ya ikinci çizgi belirmiş amaDün koltuk kaldırdım akşam kasiklarim ağırdı bugün de reglim başladı yavaş yavaş harcadigim paraya değmedi çok üzüldüm üzgünüm kizlar