Ben cevap vermeyi unutmusum galiba evet ilk bebek 11 aydir falan dusunuyoruz gecen sene nisanda evlendikHosgeldin canim. Listeye ekliyorum seni de. Ne zamandan beri istiyorsun bebis ilk mi olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cevap vermeyi unutmusum galiba evet ilk bebek 11 aydir falan dusunuyoruz gecen sene nisanda evlendikHosgeldin canim. Listeye ekliyorum seni de. Ne zamandan beri istiyorsun bebis ilk mi olucak
Hiç bir şey yiyemedim ki dokunsunGecmis olsun canim nasil oldun yedigin bisey mi dokundu acaba
Gidecektim tam kimliğim kaybolacak zamanı bulduNasılsın canım , acil gitseydin o kadar kötüysem
Hayirlisi olsun hakkinda yeni ay yeni umutlar diyelimGünaydın bugün bat günümdü sabah kaset test yaptım negatif
Insallah kopkoyu cift cizgileri gormek hepimize nasip olsun cok kendini dinlememeye calis❣Artık pskolojik oldu her halde her ay farklı bir şey yaşıyor sonuç hep negatif inşallah bu ay hepimiz çift çizgileri görürüz
Senin bata az kalmış belirtiler arttımıInsallah kopkoyu cift cizgileri gormek hepimize nasip olsun cok kendini dinlememeye calis❣
Normalde geçikmen olurmuydu canmKızlar merhabaa. Geçen ay o kadar fazla belirti yaşadımki regl olduğumda inanılmaz üzüldüm vi siteye bi daha girmedim. Artık istemiyorum diyerek ayrıldığım bu siteye acaba hamile miyim diyerek geri geldim çok değişik duygular yaşıyoruz gerçekten dün regl günümdü henüz olmadım ama bu defa tek bir gebelik belirtim dahi yok. Sizce bugün test yapayım mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
Yok canım ya günü gününe olurum ya da 1 2 gün erken olurum. Ne zaman bitti artık heveslenmeyecem desem vücudum bi değişiklik gösteriyo. Şuan görevdeyim akşama kadar regl olmazsam eve giderken test alıp gidicem lütfen bana dua eder misinizNormalde geçikmen olurmuydu canm
Az kaldi 4 gunum var bugun erken gebelik testi alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Sol kasigimda batma ve agri goguslerimde sizi ve bel agrim var adet oncesi sendromlarindan oldugunu dusunuyorum bakalim artikSenin bata az kalmış belirtiler arttımı
Merhaba hosgeldinKızlar merhabaa. Geçen ay o kadar fazla belirti yaşadımki regl olduğumda inanılmaz üzüldüm vi siteye bi daha girmedim. Artık istemiyorum diyerek ayrıldığım bu siteye acaba hamile miyim diyerek geri geldim çok değişik duygular yaşıyoruz gerçekten dün regl günümdü henüz olmadım ama bu defa tek bir gebelik belirtim dahi yok. Sizce bugün test yapayım mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
Kuzum testini tekrarladin miAmin canım inşallah..Evet elimde 2 test kaldı onuda yarın deniyecegim..pazartesiden kan vereceğim..İnşallah vardır..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
Belki bu kez saglikli bir gebelik olur yerlesme kanamasi da olabilir icini ferah tut canim. Olmazsa da umudumuzu yitirmeyelim allahin izniyle hepimiz mutlu olalim insallah ❣Benimde bata 2 gün var ama lekelenmem başldı.Önceki boş gebeliğimde de 3 gün kahverengi lekelenmem oldu sonra akıntı beyaza dönmüştü.Bir umut bekliyorum yine öyle olur diye ama bu sefer regl belirtileri var
Oldum canım malesef çok üzüldüm uygulamaları faln hepsini silicem yorucu bir süreçCicekhanim34 regl oldun mu canim ya da testi tekrarlamayi dusunuyo musun
Yok canım ya günü gününe olurum ya da 1 2 gün erken olurum. Ne zaman bitti artık heveslenmeyecem desem vücudum bi değişiklik gösteriyo. Şuan görevdeyim akşama kadar regl olmazsam eve giderken test alıp gidicem lütfen bana dua eder misiniz