- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
eşine neden söylemek istemiyorsun ? varsa da yoksa da siz eşsiniz :) gidin bence. En kötü ihtimal pazartesi verirsin. Ama bence var :) beklemek seni de strese sokacaksa hiç beklemeHastane uzak eşime de söylemek istemiyorum buradaki özel hastanede gebelik testi 270 TL
Daha koyu olması gerekmiyo muydu ikinci testinOyle oluyo zaten ben kanda ogrendikten sonra bile karnim agridikca gider bakardim surekli simdi olucam simdi olucam kesin diye cok normal
açık değildir kii sağlık ocağıSaglik ocagi yok mu canim yakinlarinda cokmus ozeldeki ucret
İstemiyorum çünkü regl olucam zannediyorum regl olursam eşimi de hayal kırıklığına ugratmak istemiyorumeşine neden söylemek istemiyorsun ? varsa da yoksa da siz eşsiniz :) gidin bence. En kötü ihtimal pazartesi verirsin. Ama bence var :) beklemek seni de strese sokacaksa hiç bekleme
Ay dogru ya hic farkinda degilimaçık değildir kii sağlık ocağı
anladım canım , e bekle madem 1 gün daha , pazartesi verirsin kanı, ama çok düşünüp de kendini strese sokma, bebiş varsa stres iyi olmaz :)İstemiyorum çünkü regl olucam zannediyorum regl olursam eşimi de hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum
Eger varsa ve cok yeniyse silik olmasi normal kuzum belki gec dollenmedir en kotuyu dusunmeDaha koyu olması gerekmiyo muydu ikinci testin
13.14. gün yumurtlama 15. Gün çatlama oldu yumurtlama üstünden bugün 17. GünEger varsa ve cok yeniyse silik olmasi normal kuzum belki gec dollenmedir en kotuyu dusunme
Düşünmeden edemiyorum kianladım canım , e bekle madem 1 gün daha , pazartesi verirsin kanı, ama çok düşünüp de kendini strese sokma, bebiş varsa stres iyi olmaz :)
Sıvıdan ziyade türk kahvesi iki fincan içtim daha kahvaltı bile yapmadımBirde ilk idrarla yapmadin ve ust uste yaptin sivi da cok almissindir sicak olunca
Stresten mi yapmadin ye biseyler hadi olacagina varir hersey azicik rahatlamaya calisSıvıdan ziyade türk kahvesi iki fincan içtim daha kahvaltı bile yapmadım
Karın kasık ağrısı strese sokuyor neye inanicam bilmiyorum bugün de regl günüm ya olucam diye bekliyorumStresten mi yapmadin ye biseyler hadi olacagina varir hersey azicik rahatlamaya calis
Normalde karin agrin adet olduktan sonra mi baslar olmadan once mi bilirsin farkliligi aslinda degisik biseyler hissediyo musun akintin var mi meselaKarın kasık ağrısı strese sokuyor neye inanicam bilmiyorum bugün de regl günüm ya olucam diye bekliyorum
Tisen kendin okşuyorsun benim eşim nedense bu ay durup durup karnımı okuşuyor adamın içinemi doğuyor nedirhahahahahahahahahahaben de elimi karnıma koyup okşuyorum arada
Adet olduktan sonraNormalde karin agrin adet olduktan sonra mi baslar olmadan once mi bilirsin farkliligi aslinda degisik biseyler hissediyo musun akintin var mi mesela
Kaset test yaptım.Hemen çıktı ama hafif cizgiErken gebelik testi mi yoksa kaset test ile mi yaptınız inşallah hamilesinizdir :)
Göğüslerim biraz daha hassas diğer aylara göre akıntım çok azNormalde karin agrin adet olduktan sonra mi baslar olmadan once mi bilirsin farkliligi aslinda degisik biseyler hissediyo musun akintin var mi mesela
At bakalımKaset test yaptım.Hemen çıktı ama hafif cizgi