Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastane uzak eşime de söylemek istemiyorum buradaki özel hastanede gebelik testi 270 TL
eşine neden söylemek istemiyorsun ? varsa da yoksa da siz eşsiniz :) gidin bence. En kötü ihtimal pazartesi verirsin. Ama bence var :) beklemek seni de strese sokacaksa hiç bekleme

eşine neden söylemek istemiyorsun ? varsa da yoksa da siz eşsiniz :) gidin bence. En kötü ihtimal pazartesi verirsin. Ama bence var :) beklemek seni de strese sokacaksa hiç bekleme
İstemiyorum çünkü regl olucam zannediyorum regl olursam eşimi de hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum

İstemiyorum çünkü regl olucam zannediyorum regl olursam eşimi de hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum
anladım canım , e bekle madem 1 gün daha , pazartesi verirsin kanı, ama çok düşünüp de kendini strese sokma, bebiş varsa stres iyi olmaz :)

Karın kasık ağrısı strese sokuyor neye inanicam bilmiyorum bugün de regl günüm ya olucam diye bekliyorum
Normalde karin agrin adet olduktan sonra mi baslar olmadan once mi bilirsin farkliligi aslinda degisik biseyler hissediyo musun akintin var mi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…