- 16 Mayıs 2022
- 141
- 81
- 30
iş çıkışı yapıcam ama erken mı yoksa kaset mi bilemedim. bir de ilk idrar olmuyorBi test alip yap
Bi daha yapmicam bebegim cok uzuldum regl olucak gibi hissediyorum zatenKiyamam ya cok iyi anliyorum seni o kadar cesaretini toplayip iki kez cikip aldin tabi bende uzulurdum.. Eger cikarsan bugun aldigin yere gotur ucretsiz degistirsinler bozuk sonucta
Kaset daha guvenilir hamileysen ilk idrar olmasa da oluriş çıkışı yapıcam ama erken mı yoksa kaset mi bilemedim. bir de ilk idrar olmuyor
burda birkaç kişide öyle demiş hamile iyi düşünün :)Bi daha yapmicam bebegim cok uzuldum regl olucak gibi hissediyorum zaten
Uzme kuzum kendini ya bende olmucaksin diye hissediyorum lutfen guzel dusunBi daha yapmicam bebegim cok uzuldum regl olucak gibi hissediyorum zaten
Bilemiyorum kiburda birkaç kişide öyle demiş hamile iyi düşünün :)
Bakalim artik hayirlisiUzme kuzum kendini ya bende olmucaksin diye hissediyorum lutfen guzel dusun
Bi test daha aldim umutsuzcaUzme kuzum kendini ya bende olmucaksin diye hissediyorum lutfen guzel dusun
inşallah denicem :)Kaset daha guvenilir hamileysen ilk idrar olmasa da olur
Bebegim insallah bozuk degildir ve cift cizgiyi gorursun de yorgunlugun gecer yurekten diliyorum..Bi test daha aldim umutsuzca
Ellerim ıslaktı o sekilde tuttum yanlis anlaşılma olmasın kusura bakmayınBebegim insallah bozuk degildir ve cift cizgiyi gorursun de yorgunlugun gecer yurekten diliyorum..
Attim
Kuzumm kan vermelisin bence cizgi gayet gorunuyo
ayyyy :) bi kan ver acilde canım yaa :) var sankiiii
Ama karnım ve kasıklarım ağrıyo regl olucam diye düşünüyorumKuzumm kan vermelisin bence cizgi gayet gorunuyo
Hastane uzak eşime de söylemek istemiyorum buradaki özel hastanede gebelik testi 270 TLayyyy :) bi kan ver acilde canım yaa :) var sankiiii
Oyle oluyo zaten ben kanda ogrendikten sonra bile karnim agridikca gider bakardim surekli simdi olucam simdi olucam kesin diye cok normalAma karnım ve kasıklarım ağrıyo regl olucam diye düşünüyorum
Saglik ocagi yok mu canim yakinlarinda cokmus ozeldeki ucretHastane uzak eşime de söylemek istemiyorum buradaki özel hastanede gebelik testi 270 TL