Ay ne guzell valla ben 7 aydir cocuk bekliyorum artik bu ay umidimi kestim belirtilerim vardi ama hep adet olucam felan diyordum ama ruh halim cok degisik diger donemlere gore ona ragmen suphem olmadi esimin ici rahat etsin diye test yaptim bi baktim pozitif ne yapacagimizi sasirdik gercekten :)Hemsireyim ben bu arada
Ay ne guzel allah bana da yasatir insallah ben de simdi test aldim test yapicam dua et nolurAy ne guzell valla ben 7 aydir cocuk bekliyorum artik bu ay umidimi kestim belirtilerim vardi ama hep adet olucam felan diyordum ama ruh halim cok degisik diger donemlere gore ona ragmen suphem olmadi esimin ici rahat etsin diye test yaptim bi baktim pozitif ne yapacagimizi sasirdik gercekten :)
Tamam kuzum yarın gece yazarım :) aynı saatlerde vermek gerekmiyormuş sanırım :)Hadi insallah muhakkak haberdar ederim sizi sende soyle canim merak ettim seninkini de :))
Guzel sonucla gelceksin Hadi bakalimKizzz sans dile
Hadi insallah pozitiftir hic korkma sabirsizlikla bekliyorum sonucunu dualarim seninleee:))))Ay ne guzel allah bana da yasatir insallah ben de simdi test aldim test yapicam dua et nolur
Guzel guzel artar insallahhGuguuu @Bidebayilistersenferiha kızlar doktorum aradı şimdi . Pazar akşamı tekrardan kan vermemi istedi .artışı görelim değerimiz biraz az dedi Sonucuna göre ultrasona çağıracağım dedi . Size de bilgi vermek istedim :)
Guzel sonucla gelceksin Hadi bakalim
Sabah giderim buyuk ihtimalle test verir gelirim :)Tamam kuzum yarın gece yazarım :) aynı saatlerde vermek gerekmiyormuş sanırım :)
Anaaa sansa bakAldigim test bozuk cikti c cizgisi bile belirmedi
Aldigim test bozuk cikti c cizgisi bile belirmedi
Tekrar al istersen biAldigim test bozuk cikti c cizgisi bile belirmedi
Cikip alicam mecbur ama kasiklarim agriyo ya olursamTekrar al istersen bi
Denedim bebeğim olmadıKuzum bozuk testle ilgili bisey okumustum kapagini aciyodu birisi cizgilerin belirecegi yerde icinde kucuk bir plastik parca var ya oraya idrar damlaligiyla hafif baski uygulayinca duzeliyodu bi denesene
Korkma hic bak benim bu halde bile kasik agrilarim var bende korkuyorum valla hala olucam diye hic korkma kasik agrilarindanCikip alicam mecbur ama kasiklarim agriyo ya olursam
Saglik olsun kuzum uzak mi eczaneDenedim bebeğim olmadı
Evet evet kasik agrilari birkac ay adet donemlerinde yoklamaya devam ediyo her an adet olacakmis gbi cok normalKorkma hic bak benim bu halde bile kasik agrilarim var bende korkuyorum valla hala olucam diye hic korkma kasik agrilarindan
Saglik olsun kuzum uzak mi eczane
Sağlıklı olsunda hicbir problem cikmasin baska birsey istemem sag salim kucagima alayim da bebegimi insallah darisi isteyenlerin basina :))Evet evet kasik agrilari birkac ay adet donemlerinde yoklamaya devam ediyo her an adet olacakmis gbi cok normal
Insallah olmamKorkma hic bak benim bu halde bile kasik agrilarim var bende korkuyorum valla hala olucam diye hic korkma kasik agrilarindan