Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsireyim ben bu arada
Ay ne guzell valla ben 7 aydir cocuk bekliyorum artik bu ay umidimi kestim belirtilerim vardi ama hep adet olucam felan diyordum ama ruh halim cok degisik diger donemlere gore ona ragmen suphem olmadi esimin ici rahat etsin diye test yaptim bi baktim pozitif ne yapacagimizi sasirdik gercekten :)

Ay ne guzel allah bana da yasatir insallah ben de simdi test aldim test yapicam dua et nolur

Guzel guzel artar insallahh benim degerim 26ydi ogrendigimde guzel olcak hersey❣

Kuzum bozuk testle ilgili bisey okumustum kapagini aciyodu birisi cizgilerin belirecegi yerde icinde kucuk bir plastik parca var ya oraya idrar damlaligiyla hafif baski uygulayinca duzeliyodu bi denesene

Korkma hic bak benim bu halde bile kasik agrilarim var bende korkuyorum valla hala olucam diye hic korkma kasik agrilarindan
Evet evet kasik agrilari birkac ay adet donemlerinde yoklamaya devam ediyo her an adet olacakmis gbi cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…