Hadi insallah bekliyorum sonucunu :)Insallah olmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah bekliyorum sonucunu :)Insallah olmam
Aldim simdi testHadi insallah bekliyorum sonucunu :)
Hadi çok heyecanlı :)Aldim simdi test
Ben umutsuzca gittim test almayaHadi çok heyecanlı :)
ay nasıl bozuk ya şansa bak cidden. Olsun vardır bir hayır sen yeni testi yap mutlakaBen umutsuzca gittim test almaya
Benim de 22 Haziran cnm ekler misinListeye ekliyorum ilk kim hamis haberi vericek cok heyecanliyim
İyi düşünn iyi olsunn :)Ben umutsuzca gittim test almaya
Hosgeldin canim ekliyorumBenim de 22 Haziran cnm ekler misin
sen yap daa sonra ben de yapiiimKızlar benim de hafta cumartesi BAT. Ben de salı dan sonra her gün yapmaya başlarım testi
Benim 5 gun kaldi yaa unutuyorum buradaki heyecanlardan sen benden once baslarsin gibime geliyoKızlar benim de hafta cumartesi BAT. Ben de salı dan sonra her gün yapmaya başlarım testi
Merhaba ilk idrarla mi yaptınız benimde 19 u batAy Allah razi olsun sizden kizlar iyi ki varsiniz valla icim icimi yiyor yarin normalde adet gunum yani adet gununden once dusuk deger cikmasi normal degil mi ayrica evet cqnim erken gebelik testi de yaptim silik di ama belli oluyordu yani :)))
yarın başlarım hahahahahahBenim 5 gun kaldi yaa unutuyorum buradaki heyecanlardan sen benden once baslarsin gibime geliyo
Bu testte bozuk çıktı hem de farkli ezcaneden aldim iyice umudum kırıldı yapmicam
Bi test alip yapKızlar yarın adet günüm ama işteyken yemek sırasında mideme ağrı girdi gebe olabilir miyim acaba midem agriyo simdi
Bu testte bozuk çıktı hem de farkli ezcaneden
ldim iyice umudum kırıldı yapmicam
Hay allah ikisi de nasil bozuk cikti cok saskinim su anBu testte bozuk çıktı hem de farkli ezcaneden aldim iyice umudum kırıldı yapmicam
Bende fazlasıyla şaşırdım cok üzüldüm ama ikisi fe bozuk cikti 6. Katta oturuyorum in cik yoruldum o kadarHay allah ikisi de nasil bozuk cikti cok saskinim su an
Kiyamam ya cok iyi anliyorum seni o kadar cesaretini toplayip iki kez cikip aldin tabi bende uzulurdum.. Eger cikarsan bugun aldigin yere gotur ucretsiz degistirsinler bozuk sonuctaBende fazlasıyla şaşırdım cok üzüldüm ama ikisi fe bozuk cikti 6. Katta oturuyorum in cik yoruldum o kadar