- 6 Ağustos 2022
- 33
- 21
Amin canım Allah razı olsunTebrik ederim darisi isteyen herkesin basina olsun insallah❣ Kayiplarin sebebi sanirim pihtilasmaymis. Sag salim kucaginiza almak nasip olur insallah. Ozele gidip baska doktorla gorusmekle cok iyi yapmissin
Teşekkür ederim kan sulandırıcı onermedi kese görülmeden vermicekmis 1 hafta ya da 10 gün sonra giderim nasipse iyice herşey belli olsun diyeHayırlı olsun kuzucum tebrik ederim.dmek ki kimyasalların pıhtılaşma sorunundanmış kan sulandırıcı önermedi mi doktorun keşke kese gözükene kadr kullansaydın.ne zman gitceksin kontrole
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize de yaz.bence 1 hafta sonra git 10 güne uzatma kese görülmeden değerin düşmüş ya bunda önlemini al erkenden gitTeşekkür ederim kan sulandırıcı onermedi kese görülmeden vermicekmis 1 hafta ya da 10 gün sonra giderim nasipse iyice herşey belli olsun diye
Adet oldunuz muBende zeytınyagı incir kurunu uyguladım 1 ay ve adetimin ustunden 6 gun gectı bıraz daha bekleyıp test yapcam bence cok faydası var
Sizce normal mi kızlar dokyora 1hafta-10gun sonra gidecegim. Bu gun adet olmam gereken gün. Yumurtlama temmuz 24-26si falandı. Sizce deger iyi mi?H Hasretimm123Guguuu NurseCelline O oslem_ pskdanhnm kizlar kan testi yaptirdim Eki Görüntüle 3110153
Gebeligin hayirli olsun kuzucum. Onemli olan ilk cikan deger degil duzenli sekilde artmasi. Iki gunde bir kan verip 2 kat artmis mi diye takip edersin. Saglikli gebeliklerin iki gunde iki kat artmasi beklenir. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah gelismelerden haberdar etSizce normal mi kızlar dokyora 1hafta-10gun sonra gidecegim. Bu gun adet olmam gereken gün. Yumurtlama temmuz 24-26si falandı. Sizce deger iyi mi?
Çok sevindim yaH Hasretimm123Guguuu NurseCelline O oslem_ pskdanhnm kizlar kan testi yaptirdim Eki Görüntüle 3110153
Maşallah canım değern güzel.2 gün sonra aynı yerde tekrr kan ver artışını takip etH Hasretimm123Guguuu NurseCelline O oslem_ pskdanhnm kizlar kan testi yaptirdim Eki Görüntüle 3110153
Canım bu gun ayın 9u. 11i mi tekrar vermem gerek?Maşallah canım değern güzel.2 gün sonra aynı yerde tekrr kan ver artışını takip etbize de haber verrsin sağlıklı gebeliklern olsun inşallah
Evet canım aynı hastanede mümkünse aynı saatlerde verebilrsen artışı kontrol edersinCanım bu gun ayın 9u. 11i mi tekrar vermem gerek?
Evet canım aynı hastanede mümkünse aynı saatlerde verebilrsen artışı kontrol edersin
Tamamdır teşekkür ederim Allah razı olsunAnladım canım hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize de yaz.bence 1 hafta sonra git 10 güne uzatma kese görülmeden değerin düşmüş ya bunda önlemini al erkenden git
Hayırlı uğurlu olsun inşallahH Hasretimm123Guguuu NurseCelline O oslem_ pskdanhnm kizlar kan testi yaptirdim Eki Görüntüle 3110153
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Gözün Aydın canm bebişin saglıklı bir şekilde büyüsn inşallahH Hasretimm123Guguuu NurseCelline O oslem_ pskdanhnm kizlar kan testi yaptirdim Eki Görüntüle 3110153
Böyle ağrıları normal diyor doktorlar benim öyle bir belirtim yok şuanda ya da ben bişey anlamıyorum diğer gebeliklerim de olduğu gibi dinlemiyorum kendimi olabildiğince akışına bırakmak istiyorumSana da kuzum. Adet olacakmış gibi karbımda belimde agırlık var. Ağrı değil de hani adetten önce hissederiz ya geldi gelecek gibi. Öyle. Normal mi?