Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm cok uzuldum inan Rabbimden gelen herseye raziyiz vardir bunda da bir hayir diyelim cok gecmis olsunInsallah en kisa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahim

Çok geçmiş olsun canımm üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah

Cok geçmiş olsun canm benim . İnşallah en kısa sürede mücizene kavuşursun canm

Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla gönlüne göre en kısa zamanda nasip etsin tekrardan

Mrb canım sen hamile misin

Ne dedi doktor güzel haberler alın inşallah
12+5 olmamız gerekirken 13+1 olarak görüntü . Elleri parmakları ayakları her şeyi oluşmuş . Dün kıpır kıpırdı İkili test için de kan verdim . Sonucu bekliyorum

Allah’a şükür sorun yok canım .

Senin minnoşlar nasıl ? Şu an kaç haftalık oldunuz

O oslem_ nasıl gidiyor hamileliğin
Cok sevindim guzel haberlerine. Bizimki kafa karistirip duruyor hala :) iki hafta once 6+1 di dun 9+1 cikti. Doktor sati duzenleyip duzenlememe konusunda kararsiz kaldi. Sata gore 9+5 olmasi gerekiyormus bu arada. Hizli mi buyuyo onceki olcum mu hatali anlamadim. Bir kac kontrolden sonra karar verelim dedi doktor. Bir sorun gorunmuyor su an sukur. 3 hafta sonra cagirdi tekrar ikili test icin. Bakalim sabirla bekleyecegiz yine :))

Hadi bakalım hayırlı olsun :) büyüyor güzelce demek ki :) diğer kontrolünde yaz bize

Ben de 11+1 de gittim en son ama ultrasonda 11+5 gözüktüler ikisi de. Eller ayaklar kıpır kıpırdı. Yerinde duramıyolar minnoşlar maşallah diyelim, 10gün sonra 2li test için gidicem doktora bakalım ikizlerde çok yüksek oranda doğruluk payı vermese de yaptırmayı düşünüyorum

Maşallah

Aslında denemek için yapmadım ama bilmeden bu yöntemi denemiş oldum
Geçtiğimiz ay Progestan kullanıyordum fitil olarak başlarda gayet kolaydı koymak
Adetime kaç gün vardı hatırlamıyorum kaç gün sabah ilacı koyarken parmağına sert bişey değdi tabi ben korktum haliyle ve ilacı ağızdan almaya başladım iki türlü de kullanılabildiği için
Bu ay yine aynı ilacın kullanımına devam ediyordum aşılama yaptırdım buralarda bu testi okudum tesadüfen ve bu ay sertlik gelmedi hiç hala da yok
Şuan hamileyim yani sanki olabilir gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…