- 6 Ağustos 2022
- 33
- 21
Bunlar yumurtlama testi değil mi kardeşim? Eğer öyleyse pik mi oluyor yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama bu günleri degerlendirmen gerektiğini biliyorum canımKızlar ilk defa yapıyorum hiç bi bilgim yok bu pik mi oluyor yoksa yarın mı olur
Canim t çizgisi c cizgisindan daha koyu oldugunda pik oluyor muhtemelen yarin daha da koyulasir mutlaka degerlendir hatta siliklestiginde de degerlendir.Kızlar ilk defa yapıyorum hiç bi bilgim yok bu pik mi oluyor yoksa yarın mı olur
Canım pike yakın gbi siperm sorunu yoksa eşinin sen bu akşamıda değrrlendir yumurtmadan önceki 2 gün daha yüksek şans oluyomuş gebelik için içerde siperm kalması açısındanKızlar ilk defa yapıyorum hiç bi bilgim yok bu pik mi oluyor yoksa yarın mı olur
Teşekkür ederim yarın değerlendiricem inşallahBunlar yumurtlama testi değil mi kardeşim? Eğer öyleyse pik mi oluyor yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama bu günleri degerlendirmen gerektiğini biliyorum canım
Dün ilişki olmuştu yarını değerlendirme kararı aldım sperm kalitesi yükselsin diye teşekkür ederim canımCanım pike yakın gbi siperm sorunu yoksa eşinin sen bu akşamıda değrrlendir yumurtmadan önceki 2 gün daha yüksek şans oluyomuş gebelik için içerde siperm kalması açısından
Bebegim ben adet oldum ic guveysinden hallice sen nasilsin nasil gidiyor canimGugum nasılsın?Senin bat’a az kalmış.Hamileliğe dair bir belirtin var mı canım?
Kizlar son durumlarinizi beni etiketleyerek paylasirsaniz guncelleyeyim
Canıım bende kırmızıları gördümm eğer devam ediyosak 11 eylül benim batKizlar son durumlarinizi beni etiketleyerek paylasirsaniz guncelleyeyim
Hayirlisi kuzum benim de 11 eylul güncelliyorum listeyiCanıım bende kırmızıları gördümm eğer devam ediyosak 11 eylül benim bat
Canım benim inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzBebegim ben adet oldum ic guveysinden hallice sen nasilsin nasil gidiyor canim
Eylülde anne olacağımızı öğreniyoruz Allah'ın izniyleHayirlisi kuzum benim de 11 eylul güncelliyorum listeyi
Insallahhh guzel haberlerle❣Eylülde anne olacağımızı öğreniyoruz Allah'ın izniyle
Sizin ikiz mi? Adet öncesi için çok belirginBen öğrendim kaset testle adet öncesi böyleydiEki Görüntüle 3098845
Selam kızlar ben haziran ayı gebelik planlayıp hamile kalmıştım malesef bugün 10+3 olması gereken bebeğim 7+5 de kalbi durarak ölmüş Guguuu sana özellikle haber vermek istedim bana çok destek olmuştun kanamam varken sana teşekkür ederimInsallahhh guzel haberlerle❣
Çok geçmiş olsun canım . Nasıl öğrendin ? Kontrolde mi anladın ?Selam kızlar ben haziran ayı gebelik planlayıp hamile kalmıştım malesef bugün 10+3 olması gereken bebeğim 7+5 de kalbi durarak ölmüş Guguuu sana özellikle haber vermek istedim bana çok destek olmuştun kanamam varken sana teşekkür ederimolmadı bugün kürtaj oldum Rabbim size hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarım sizinle allaha emanet olun