Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk defa yapıyorum hiç bi bilgim yok bu pik mi oluyor yoksa yarın mı olur
Canim t çizgisi c cizgisindan daha koyu oldugunda pik oluyor muhtemelen yarin daha da koyulasir mutlaka degerlendir hatta siliklestiginde de degerlendir.

Gugum nasılsın?Senin bat’a az kalmış.Hamileliğe dair bir belirtin var mı canım?

Selam kızlar ben haziran ayı gebelik planlayıp hamile kalmıştım malesef bugün 10+3 olması gereken bebeğim 7+5 de kalbi durarak ölmüş Guguuu sana özellikle haber vermek istedim bana çok destek olmuştun kanamam varken sana teşekkür ederim olmadı bugün kürtaj oldum Rabbim size hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarım sizinle allaha emanet olun

Insallahhh guzel haberlerle❣
Selam kızlar ben haziran ayı gebelik planlayıp hamile kalmıştım malesef bugün 10+3 olması gereken bebeğim 7+5 de kalbi durarak ölmüş Guguuu sana özellikle haber vermek istedim bana çok destek olmuştun kanamam varken sana teşekkür ederim olmadı bugün kürtaj oldum Rabbim size hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarım sizinle allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun canım . Nasıl öğrendin ? Kontrolde mi anladın ?

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip Etisn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…