- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
2 gun gecikmissin canim test yapmayı dusunuyo musunYanlış yazmışım ya 5 Ağustos beklenen adet tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun gecikmissin canim test yapmayı dusunuyo musunYanlış yazmışım ya 5 Ağustos beklenen adet tarihi
Hoşbuldum Newlife B Aktive Trio ilk gebeliğimde doktorum vermiştiHoşgeldin canim ekliyorum listeye Hangi folik asitti kullandigin yetersiz olan ?
Test yaptım zaten Çarşamba günü yaptım hatta hafif bir kahverengi lekelenmem oldu test yaptım akşam uzeriydi pozitif çıktı bu sabah da yaptım yine pozitif2 gun gecikmissin canim test yapmayı dusunuyo musun
Hayırlı olsun o zman ben anlayamadım gebe olduğunu kusura bakmaTest yaptım zaten Çarşamba günü yaptım hatta hafif bir kahverengi lekelenmem oldu test yaptım akşam uzeriydi pozitif çıktı bu sabah da yaptım yine pozitif
Kan vermeyecek misinTest yaptım zaten Çarşamba günü yaptım hatta hafif bir kahverengi lekelenmem oldu test yaptım akşam uzeriydi pozitif çıktı bu sabah da yaptım yine pozitif
Ya tebrik ederim gebeligin hayirli olsun kan sonuçlarini da haber ver bize merak ederizTest yaptım zaten Çarşamba günü yaptım hatta hafif bir kahverengi lekelenmem oldu test yaptım akşam uzeriydi pozitif çıktı bu sabah da yaptım yine pozitif
Teşekkür ederim sağolun haber ederim inşallahYa tebrik ederim gebeligin hayirli olsun kan sonuçlarini da haber ver bize merak ederiz
Teşekkür ederimHayırlı olsun o zman ben anlayamadım gebe olduğunu kusura bakma
Yarın doktora gidicem nasip olursaKan vermeyecek misin
Kuzum evet var masallah bence kan verip iki gunde bir artisi takip edebilirsin. Bizleri de haberdar etO oslem_ Guguuu H Hasretimm123 NurseCelline pskdanhnm
Kızlar bu gün normal kaset test yaptım. Adete 2gün var. Vardlr artik dimi
Oh maşallah daha ne olsunO oslem_ Guguuu H Hasretimm123 NurseCelline pskdanhnm
Artik bi kan ver bence :)O oslem_ Guguuu H Hasretimm123 NurseCelline pskdanhnm
Valla var erken öğrendin ama değer çıkmış ki testte de çıkıyor ben olsam duramaz kan verirdim hemenO oslem_ Guguuu H Hasretimm123 NurseCelline pskdanhnm
Kesin canm hamilesin Jan ver bu günO oslem_ Guguuu H Hasretimm123 NurseCelline pskdanhnm
Tebrik ederim darisi isteyen herkesin basina olsun insallah❣ Kayiplarin sebebi sanirim pihtilasmaymis. Sag salim kucaginiza almak nasip olur insallah. Ozele gidip baska doktorla gorusmekle cok iyi yapmissinKan verdim bugün bthcg 771 çıktı çok şükür Çarşamba tekrar bthcg baktircam.ben bütün tahlillerimi devlette yaptırmıştım bana kan pıhtılaşması ile alakalı bişey dememislerdi bugün özel hastaneye gittim oradaki doktor sende az da olsa pıhtılaşma var dedi kese görüldüğünde kan sulandırıcı iğne yapılacakmış
Hayırlı olsun kuzucum tebrik ederim.dmek ki kimyasalların pıhtılaşma sorunundanmış kan sulandırıcı önermedi mi doktorun keşke kese gözükene kadr kullansaydın.ne zman gitceksin kontroleKan verdim bugün bthcg 771 çıktı çok şükür Çarşamba tekrar bthcg baktircam.ben bütün tahlillerimi devlette yaptırmıştım bana kan pıhtılaşması ile alakalı bişey dememislerdi bugün özel hastaneye gittim oradaki doktor sende az da olsa pıhtılaşma var dedi kese görüldüğünde kan sulandırıcı iğne yapılacakmış