Oldu ben de adet olcam sandim hep. Ara ara da olmaya devam ediyor. Yogun kanama ve agri olmadikca endise etme.Tamam canım. Çok teşekkür ederim. Adet sancisi gibi gelip gidiyor baZen cok korkuyorum sende de oldu mu boyle?
Merhabalar tam olarak nasıl oluştu bu liste bilgi verir misiniz acaba daha yeni kayıt oldum daHaziran-Temmuz-Ağustos
Güncel liste
Listeye isminizi ekleyebilmem icin beni etiketlerseniz sevinirim.
Insallah herkes saglicakla bebeklerine kavusur
@Perinayy HAZIRAN @asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN @khilall214 HAZIRAN @Evimmis HAZIRAN @Gulere HAZIRAN @olmadibe 01.07.2022 @yelken_c 03.07.2022 @Aycoregi1 03.07.2022 @Uykucupandaa 05.07.2022 @AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 O oslem_ 18.07.2022 @Ecem Mira 19.07.2022 @spapatyamin 20.07.2022 @Papatyamm42 24.07.2022 @esruyar 26.07.2022 @Kelebekaysee ... @bloggerserap 02.08.2022 @caca3344 03.08.2022 @nanisadik 10.08.2022 Guguuu 16.08.2022 @yase09 17.08.2022 @sibak 17.08.2022 @Hasretimm123 17.08.2022 @Kahwesever 18.08.2022 NurseCelline 20.08.2022 @pskdanhnm 23.08.2022 @gcfinelo 25.08.2022 @paranerde 26.08.2022 @Hewda 29.08.2022
Merhaba canım haziran ayındaMerhabalar tam olarak nasıl oluştu bu liste bilgi verir misiniz acaba daha yeni kayıt oldum da
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinMerhaba canım haziran ayındaGuguuu arkadaşımız konuyu açtı liste oluşturdu isteyenler adını yazdırdı ve böyle bir listemiz oldu hamişleri listede güncelliyoruz.devam etmek isteyenlerin yeni bat(beklenen adet tarihi) ekliyoruz.istemeyenleri siliyoruz.grubumuzda herkes anlaştığı için burdan devam ettik böylece Ağustos ayına kadar geldik
Beklenen adet tarihini yazıpTeşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinbende listeye eklenmek istiyorum nasıl yapicam peki
Ben bebeği evlendigimizde beri istedim olmasın diye de özel bişey yapmadım iki kere düşük yaptım bu sefer sağlıkla ilerler inşallahBeklenen adet tarihini yazıpGuguuu etiketleyebilirsin canım görünce o listeye adını yazar.ne zmandır istiyosun bebiş ve ilk bebiş mi olcak
Yanlış yazmışım ya 5 Ağustos beklenen adet tarihi
Kaç haftalık düşüklerin oldu doktora gittin mi belki pıhtılaşma ile ilgili skıntı vardırBen bebeği evlendigimizde beri istedim olmasın diye de özel bişey yapmadım iki kere düşük yaptım bu sefer sağlıkla ilerler inşallah
İkisi de 5 haftalıkti doktora gittik eşimle birlikte kromozom testi pıhtılaşma testi normal çıktı benim dusuklerimin sebebi folik asiti düşük mg almammis gebe kaldığında folbiol kullancaksin dedi perinatoloji doktoru ama ben öncesinden kullanmaya başladım. Folik asiti ben aylardır kullanıyorum ama demek ki yeterli gelmiyormusKaç haftalık düşüklerin oldu doktora gittin mi belki pıhtılaşma ile ilgili skıntı vardır
Anladım canım kese fln gördükten sonra mı düşüyolardıİkisi de 5 haftalıkti doktora gittik eşimle birlikte kromozom testi pıhtılaşma testi normal çıktı benim dusuklerimin sebebi folik asiti düşük mg almammis gebe kaldığında folbiol kullancaksin dedi perinatoloji doktoru ama ben öncesinden kullanmaya başladım. Folik asiti ben aylardır kullanıyorum ama demek ki yeterli gelmiyormus
Kese felan hiç bişey görünmüyorduAnladım canım kese fln gördükten sonra mı düşüyolardı
Kimyasal mı oluyodu o zman?Kese felan hiç bişey görünmüyordu
Kimyasal gebelik diye bişey söylememişti doktor o zaman. betam 500 hiç görmedi 400 lerde felan olduğunda düşuyoduKimyasal mı oluyodu o zman?
Kese gözükmeyip 400lerden düşüyosa muhtemelen kimyasal gebeliktir.kimyasal gebeliklerde genelde pıhtılaşma bozukluğuna bağlarlar ama senn testlerin de bi sorun yokmuş bilemedim acaba başka bi doktora mı gitsenKimyasal gebelik diye bişey söylememişti doktor o zaman. betam 500 hiç görmedi 400 lerde felan olduğunda düşuyodu
Folik asit düşük olduğu için düşüyormuş öyle söyledi doktor kullandığım folik asit yeterli gelmemiş yaniKese gözükmeyip 400lerden düşüyosa muhtemelen kimyasal gebeliktir.kimyasal gebeliklerde genelde pıhtılaşma bozukluğuna bağlarlar ama senn testlerin de bi sorun yokmuş bilemedim acaba başka bi doktora mı gitsen
Bildiğim kadarıyla folik asit vücudumuzda depolanmıyor günlük doz alıyoruz.sende folik kullandığını söylemiştin kullandığın halde mi yeterli gelmemişFolik asit düşük olduğu için düşüyormuş öyle söyledi doktor kullandığım folik asit yeterli gelmemiş yani
Evet kullandığım halde yeterli gelmemişBildiğim kadarıyla folik asit vücudumuzda depolanmıyor günlük doz alıyoruz.sende folik kullandığını söylemiştin kullandığın halde mi yeterli gelmemiş
Evet kullandığım halde yeterli gelmemiş
Ben ilk gebeligimden kısa bir süre önce korona olmuştum hadi dedim İlk düşüğü birazcık da ona bağladım ikincisi biraz şüphe uyandırdığı belki korananin etkisi de geçmemiş olabilirBildiğim kadarıyla folik asit vücudumuzda depolanmıyor günlük doz alıyoruz.sende folik kullandığını söylemiştin kullandığın halde mi yeterli gelmemiş
Hoşgeldin canim ekliyorum listeye