Yerleşme kanaması da olmayabilir . Benim olmadıÇooook teşekkur ederim her birinize kardeşlerim. Pazartesi salı gibi kan vereceğim. Bün çok pinpirikliyim. Yerleşme kanamasının bişe şimdiden derdi aldı beni. Kanama gorursem cok panik olurum. Nasıl olacak benek tutuna bilecekmi diye yedim bitirdim kendimiallah her birinize, isteyen her kese nasip etsin
Canım benim inşallah her şey güzel gider. Sistite benzer birşey oldum kendiliğinden gidip geliyor. Onu da taktım bir yandan.inşallah her şey iyi gider. Her kese bu tatlı telaşlardan allah nasip etsinYerleşme kanaması da olmayabilir . Benim olmadıİlla olacak diye bir şey yok stresten de uzak dur canım . Güzel düşün güzel olsun
Hayırlı olsun valla çizgi baya belirginn kan vermeye gittin miGuguuu H Hasretimm123 pskdanhnm NurseCelline kizlaaar dayanamadim aldim erken gebelik. Vardir dimi ya? Eki Görüntüle 3108458
Eki Görüntüle 3108458
Maşallaaah çok sevndim canımm sağlıklı gebeliklerin olsun inşallaaahKizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Ya cok mutlu Oldum . Hayırlısıyla kucagına al canm benimKizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Çoklll şükür kuzum beniiim allah sonuna kadar sevindirsin inşallahKizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Daha değil kuzum haftaya gideceğimHayırlı olsun valla çizgi baya belirginn kan vermeye gittin mi
Sen neden boş gebelikden şüphelendin?Kizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Gözün aydın canıımKizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Ahhh içim rahatladı kuzumKizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Sağlıkla sihhatle de kucağına al inşallah yaKizlaaaarrrresmen mucize oldu. Bos gebelik olduguna emin olarak gittim resmen bugun. doktor da iyi bi sonuc beklemiyorum dedi ultrasona almadan once. O bile sasirdi gorunce beklemiyordum dedi. Bebisi gorduk kalbi atisini gorduk
Gecen hafta kontrolde kese 18 mm dedi ne usstten ne alttan ultrasonda bebege dair bir olusum goremedi doktor. Bos gebelik olabilir haftaya tekrar bakalim demisti. 10 mm olunca alttan ultrasonda kesin gorulurmus. Internette ayni seyi yasayanlarin tecrubelerini okudugumda da hep olumsuzdu. Vallahi kendimi kurtaja hazirlayarak gitmistim. Hatta doktora da dedim kotu ihtimale haziriz diye. Evet ben de cok umitli degilim dedi gorunce o da cok sasirdi. Kese boyutu anormaldi gecen hafta dedi. O kadae buyuk olup bos gorunmesi normal degildi dedi. Ama bazen boyle surprizler olabiliyor o yuzden 1-2 hafta bekliyoruz hemen kurtaj demiyoruz dedi. Cok normal gorunuyor su an her sey dedi ama yine 6+1 dedi gecen hafta da oyle dedi. Sat a gore 7 ya da 8 haftalik olmasi gerekiyor sanirim. Kafam cok karisik bu konuda :)Sen neden boş gebelikden şüphelendin?
Boşuna sıkmışsın canını demekki geç döllenme olmuş ondan çok ufakmış demekkiGecen hafta kontrolde kese 18 mm dedi ne usstten ne alttan ultrasonda bebege dair bir olusum goremedi doktor. Bos gebelik olabilir haftaya tekrar bakalim demisti. 10 mm olunca alttan ultrasonda kesin gorulurmus. Internette ayni seyi yasayanlarin tecrubelerini okudugumda da hep olumsuzdu. Vallahi kendimi kurtaja hazirlayarak gitmistim. Hatta doktora da dedim kotu ihtimale haziriz diye. Evet ben de cok umitli degilim dedi gorunce o da cok sasirdi. Kese boyutu anormaldi gecen hafta dedi. O kadae buyuk olup bos gorunmesi normal degildi dedi. Ama bazen boyle surprizler olabiliyor o yuzden 1-2 hafta bekliyoruz hemen kurtaj demiyoruz dedi. Cok normal gorunuyor su an her sey dedi ama yine 6+1 dedi gecen hafta da oyle dedi. Sat a gore 7 ya da 8 haftalik olmasi gerekiyor sanirim. Kafam cok karisik bu konuda :)
Ablam da ikinci gebeliginde benzer bir durum yaşamıştı bizde kendimizi hazırlamıştık hatta kürtaj mi olur kendimi düşer acaba diye 1 hafta sonra aynı senin gibi her şey normal oldu çok şükür. Şimdi oğlu 1,5 yaşındaGecen hafta kontrolde kese 18 mm dedi ne usstten ne alttan ultrasonda bebege dair bir olusum goremedi doktor. Bos gebelik olabilir haftaya tekrar bakalim demisti. 10 mm olunca alttan ultrasonda kesin gorulurmus. Internette ayni seyi yasayanlarin tecrubelerini okudugumda da hep olumsuzdu. Vallahi kendimi kurtaja hazirlayarak gitmistim. Hatta doktora da dedim kotu ihtimale haziriz diye. Evet ben de cok umitli degilim dedi gorunce o da cok sasirdi. Kese boyutu anormaldi gecen hafta dedi. O kadae buyuk olup bos gorunmesi normal degildi dedi. Ama bazen boyle surprizler olabiliyor o yuzden 1-2 hafta bekliyoruz hemen kurtaj demiyoruz dedi. Cok normal gorunuyor su an her sey dedi ama yine 6+1 dedi gecen hafta da oyle dedi. Sat a gore 7 ya da 8 haftalik olmasi gerekiyor sanirim. Kafam cok karisik bu konuda :)
Bende sat 8iydi bat 9u. Yumurtmama 26sı. Boyle durumlarda doktora ne zaman gidiliyor? Bana yardımcı olurmusun? Cizgi tam koyulaşınca mıGecen hafta kontrolde kese 18 mm dedi ne usstten ne alttan ultrasonda bebege dair bir olusum goremedi doktor. Bos gebelik olabilir haftaya tekrar bakalim demisti. 10 mm olunca alttan ultrasonda kesin gorulurmus. Internette ayni seyi yasayanlarin tecrubelerini okudugumda da hep olumsuzdu. Vallahi kendimi kurtaja hazirlayarak gitmistim. Hatta doktora da dedim kotu ihtimale haziriz diye. Evet ben de cok umitli degilim dedi gorunce o da cok sasirdi. Kese boyutu anormaldi gecen hafta dedi. O kadae buyuk olup bos gorunmesi normal degildi dedi. Ama bazen boyle surprizler olabiliyor o yuzden 1-2 hafta bekliyoruz hemen kurtaj demiyoruz dedi. Cok normal gorunuyor su an her sey dedi ama yine 6+1 dedi gecen hafta da oyle dedi. Sat a gore 7 ya da 8 haftalik olmasi gerekiyor sanirim. Kafam cok karisik bu konuda :)
Aile hekimleri beta hcg 1000-1500 olunca git diyor genelde. Daha oncesinde bir sey gorunmesi imkansiz ultrasonda diye. Ben gittigimde 2.000 nin uzerindeydi yine goremedik iste. Hatta 2.000 ciktiktan 1 hafta sonra gittigim halde goremedim. 2 hafta sonrasinda gorebildim. Kisiden kisiye gore degisiyor gercekten sanirim. Beta hcg 1.000-1.500 olunca gidebilirsin, en erken o zaman ultrasonda gorulebiliyormus.Bende sat 8iydi bat 9u. Yumurtmama 26sı. Boyle durumlarda doktora ne zaman gidiliyor? Bana yardımcı olurmusun? Cizgi tam koyulaşınca mı
Adet oldunuz, muİlaç veriyor ve yanında hayıt ,soğan suyu felan ama ben daha ilk.ayim amh düşük olunca umudum yok pek
Tamam canım. Çok teşekkür ederim. Adet sancisi gibi gelip gidiyor baZen cok korkuyorum sende de oldu mu boyle?Aile hekimleri beta hcg 1000-1500 olunca git diyor genelde. Daha oncesinde bir sey gorunmesi imkansiz ultrasonda diye. Ben gittigimde 2.000 nin uzerindeydi yine goremedik iste. Hatta 2.000 ciktiktan 1 hafta sonra gittigim halde goremedim. 2 hafta sonrasinda gorebildim. Kisiden kisiye gore degisiyor gercekten sanirim. Beta hcg 1.000-1.500 olunca gidebilirsin, en erken o zaman ultrasonda gorulebiliyormus.