- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
4 gün kalmış erken gebelik testi kesin sonuç verir canmKuzum yumurtlamam 26siydi reglim 9u. Daha cok cok yeni. Emin olamiyorum o yuzden beklicem reglimin gecmesini. Ama başım çok ağrıyor. Bir de yumurtlamadan sonra beyaz akıntı vajinada yumurtaliklarda kramplar aşırı gaz sorunu yaşadım. Sistite benzer birşey geldi başıma çiş yaparken yakti kendiliginden geçti ve hic olmayan birşey beyaz süte benzeyen akıntı.
Canm ben hamile değilim ama 2 ay önce oldum doktora sordum ben gebelik düşünüyorum bu ilacın bi yan etkisi olurmu diye . Hayır biz grbelerede bunu veriyoruz kullan dedi . Şaşe şeklinde akşam yatmadan önce içilen ilaçtan.Kızlar merhaba ben 8+6 haftalık hamileyim ama ultrosanda 8+2 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonum varmış lökosit 49 çıkmış. Zaten hep idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum hamile kalmadan öncede çok antibiyotik kullandım sürekli tekrarladi. doktor monurol şase verdi tek kullanımlık. O baya işe yarıyor bende. Sizce kullanmalı mıyım korkuyorum kullanmaya. İlk üç ay içinde bu ilacı kullanan var mı
sadece kasık ağrım ve batma var ve bazı kokulardan midem bulanıyoBelirtin varmı
Bide beyaz akıntım varBelirtin varmı
Kuzum ben azerbaycandayim. Burda erken gebelik testi en fazla 2gun onceden gpsteriyor digerlerinden bulamıyorum malesef4 gün kalmış erken gebelik testi kesin sonuç verir canm
Anladm canmKuzum ben azerbaycandayim. Burda erken gebelik testi en fazla 2gun onceden gpsteriyor digerlerinden bulamıyorum malesef
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun canm testi . Kaset testte kesin cıkar 6 gün geçmişsadece kasık ağrım ve batma var ve bazı kokulardan midem bulanıyo
İnşallah vardırGörüyorum canım pazartesini beklicem hem cizgi koyulaşır hem de kayda değer bir kan değeri çıkar diye.
Tamam canım mutkala yazacagim. İlişkinin 14cu gunu varsa kesin gosterir mi test? Türk eczanesi buldum burda bir tane 6gun once erken gebelik 220tl sizin para birimine cevirdiğimde. Paraya kiyip alsam mi?İnşallah vardırsonuç çıkınca da yaz merak ederim
Ay çokmuş yaTamam canım mutkala yazacagim. İlişkinin 14cu gunu varsa kesin gosterir mi test? Türk eczanesi buldum burda bir tane 6gun once erken gebelik 220tl sizin para birimine cevirdiğimde. Paraya kiyip alsam mi?
Az kalmış canm regline bekle o kadar para vermeTamam canım mutkala yazacagim. İlişkinin 14cu gunu varsa kesin gosterir mi test? Türk eczanesi buldum burda bir tane 6gun once erken gebelik 220tl sizin para birimine cevirdiğimde. Paraya kiyip alsam mi?
Tebrikler bence de hamilelik gözüküyorGuguuu H Hasretimm123 pskdanhnm NurseCelline kizlaaar dayanamadim aldim erken gebelik. Vardir dimi ya? Eki Görüntüle 3108458
Eki Görüntüle 3108458
EvetGuguuu H Hasretimm123 pskdanhnm NurseCelline kizlaaar dayanamadim aldim erken gebelik. Vardir dimi ya? Eki Görüntüle 3108458
Eki Görüntüle 3108458
Var canm gözün aydın darısı bizlere pazartesi veya salı günü kan testi verGuguuu H Hasretimm123 pskdanhnm NurseCelline kizlaaar dayanamadim aldim erken gebelik. Vardir dimi ya? Eki Görüntüle 3108458
Eki Görüntüle 3108458
Canım tebrik ederim cizgiler cok belirgin kan versen kesin sonuç alirsin çünkü once kana sonra idrara karisiyor hormon. Bize kan sonuclarini da haber ver cok sevindimBiraz daha bekleyeceğim. Bakalım ne olacak kizlarİnşallah olur
Gözün aydın canım bayağı bayağı çıkmışGuguuu H Hasretimm123 pskdanhnm NurseCelline kizlaaar dayanamadim aldim erken gebelik. Vardir dimi ya? Eki Görüntüle 3108458
Eki Görüntüle 3108458