Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haziran-Temmuz-Ağustos
Güncel liste
💫Listeye isminizi ekleyebilmem icin beni etiketlerseniz sevinirim.
Insallah herkes saglicakla bebeklerine kavusur🌸
@PerinayyHAZIRAN:anneadayı:🧿
@asyadanHAZIRAN:anneadayı: 🧿
@Hayalim5454HAZIRAN:anneadayı:🧿
@khilall214HAZIRAN:anneadayı:🧿
@EvimmisHAZIRAN:anneadayı:🧿
@GulereHAZIRAN:anneadayı:🧿
@olmadibe01.07.2022:anneadayı: 🧿🧿
@yelken_c03.07.2022:anneadayı:🧿
@Aycoregi103.07.2022:anneadayı:🧿
@Uykucupandaa05.07.2022:anneadayı:🧿
@AYldz12306.07.2022:anneadayı:🧿
@Edyy9607.07.2022:anneadayı:🧿
O oslem_ 18.07.2022:anneadayı:🧿
@Ecem Mira19.07.2022:anneadayı:🧿
@spapatyamin20.07.2022:anneadayı:🧿
@Papatyamm4224.07.2022🔴
@esruyar26.07.2022:anneadayı:🧿
@Kelebekaysee...❓
@bloggerserap02.08.2022:anneadayı:🧿
@caca334403.08.2022🔴
@nanisadik10.08.2022❓
Guguuu Guguuu 16.08.2022❓
@yase0917.08.2022❓
@sibak17.08.2022❓
@Hasretimm12317.08.2022❓
@Kahwesever18.08.2022❓
NurseCelline NurseCelline 20.08.2022❓
@pskdanhnm23.08.2022❓
@gcfinelo25.08.2022❓
@paranerde26.08.2022❓
@Hewda29.08.2022❓
Merhabalar tam olarak nasıl oluştu bu liste bilgi verir misiniz acaba daha yeni kayıt oldum da 😊

Merhabalar tam olarak nasıl oluştu bu liste bilgi verir misiniz acaba daha yeni kayıt oldum da 😊
Merhaba canım haziran ayında Guguuu Guguuu arkadaşımız konuyu açtı liste oluşturdu isteyenler adını yazdırdı ve böyle bir listemiz oldu hamişleri listede güncelliyoruz.devam etmek isteyenlerin yeni bat(beklenen adet tarihi) ekliyoruz.istemeyenleri siliyoruz.grubumuzda herkes anlaştığı için burdan devam ettik böylece Ağustos ayına kadar geldik☺️

Merhaba canım haziran ayında Guguuu Guguuu arkadaşımız konuyu açtı liste oluşturdu isteyenler adını yazdırdı ve böyle bir listemiz oldu hamişleri listede güncelliyoruz.devam etmek isteyenlerin yeni bat(beklenen adet tarihi) ekliyoruz.istemeyenleri siliyoruz.grubumuzda herkes anlaştığı için burdan devam ettik böylece Ağustos ayına kadar geldik☺️
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için 😊 bende listeye eklenmek istiyorum nasıl yapicam peki

Kaç haftalık düşüklerin oldu doktora gittin mi belki pıhtılaşma ile ilgili skıntı vardır
İkisi de 5 haftalıkti doktora gittik eşimle birlikte kromozom testi pıhtılaşma testi normal çıktı benim dusuklerimin sebebi folik asiti düşük mg almammis gebe kaldığında folbiol kullancaksin dedi perinatoloji doktoru ama ben öncesinden kullanmaya başladım. Folik asiti ben aylardır kullanıyorum ama demek ki yeterli gelmiyormus

İkisi de 5 haftalıkti doktora gittik eşimle birlikte kromozom testi pıhtılaşma testi normal çıktı benim dusuklerimin sebebi folik asiti düşük mg almammis gebe kaldığında folbiol kullancaksin dedi perinatoloji doktoru ama ben öncesinden kullanmaya başladım. Folik asiti ben aylardır kullanıyorum ama demek ki yeterli gelmiyormus
Anladım canım kese fln gördükten sonra mı düşüyolardı

Kimyasal gebelik diye bişey söylememişti doktor o zaman. betam 500 hiç görmedi 400 lerde felan olduğunda düşuyodu
Kese gözükmeyip 400lerden düşüyosa muhtemelen kimyasal gebeliktir.kimyasal gebeliklerde genelde pıhtılaşma bozukluğuna bağlarlar ama senn testlerin de bi sorun yokmuş bilemedim acaba başka bi doktora mı gitsen

Kese gözükmeyip 400lerden düşüyosa muhtemelen kimyasal gebeliktir.kimyasal gebeliklerde genelde pıhtılaşma bozukluğuna bağlarlar ama senn testlerin de bi sorun yokmuş bilemedim acaba başka bi doktora mı gitsen
Folik asit düşük olduğu için düşüyormuş öyle söyledi doktor kullandığım folik asit yeterli gelmemiş yani

Evet kullandığım halde yeterli gelmemiş
Bildiğim kadarıyla folik asit vücudumuzda depolanmıyor günlük doz alıyoruz.sende folik kullandığını söylemiştin kullandığın halde mi yeterli gelmemiş
Ben ilk gebeligimden kısa bir süre önce korona olmuştum hadi dedim İlk düşüğü birazcık da ona bağladım ikincisi biraz şüphe uyandırdığı belki korananin etkisi de geçmemiş olabilir

X