Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yumurtlamam 26siydi reglim 9u. Daha cok cok yeni. Emin olamiyorum o yuzden beklicem reglimin gecmesini. Ama başım çok ağrıyor. Bir de yumurtlamadan sonra beyaz akıntı vajinada yumurtaliklarda kramplar aşırı gaz sorunu yaşadım. Sistite benzer birşey geldi başıma çiş yaparken yakti kendiliginden geçti ve hic olmayan birşey beyaz süte benzeyen akıntı.
4 gün kalmış erken gebelik testi kesin sonuç verir canm

Kızlar merhaba ben 8+6 haftalık hamileyim ama ultrosanda 8+2 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonum varmış lökosit 49 çıkmış. Zaten hep idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum hamile kalmadan öncede çok antibiyotik kullandım sürekli tekrarladi. doktor monurol şase verdi tek kullanımlık. O baya işe yarıyor bende. Sizce kullanmalı mıyım korkuyorum kullanmaya. İlk üç ay içinde bu ilacı kullanan var mı
Canm ben hamile değilim ama 2 ay önce oldum doktora sordum ben gebelik düşünüyorum bu ilacın bi yan etkisi olurmu diye . Hayır biz grbelerede bunu veriyoruz kullan dedi . Şaşe şeklinde akşam yatmadan önce içilen ilaçtan.

Tamam canım mutkala yazacagim. İlişkinin 14cu gunu varsa kesin gosterir mi test? Türk eczanesi buldum burda bir tane 6gun once erken gebelik 220tl sizin para birimine cevirdiğimde. Paraya kiyip alsam mi? 😂😂😂
Ay çokmuş ya 😅bence doğrudan kan testi yap orada çıkar hem değeri görmüş olursun

Guguuu Guguuu H Hasretimm123 pskdanhnm pskdanhnm NurseCelline NurseCelline kizlaaar dayanamadim aldim erken gebelik. Vardir dimi ya?
CF0AF990-2477-451B-BF21-02C955524CB1.jpeg

CF0AF990-2477-451B-BF21-02C955524CB1.jpeg

Eklentiler

• 05B63C34-B604-4B40-A994-3EF245653DB8.jpeg
    05B63C34-B604-4B40-A994-3EF245653DB8.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 28
Çooook teşekkur ederim her birinize kardeşlerim. Pazartesi salı gibi kan vereceğim. Bün çok pinpirikliyim. Yerleşme kanamasının bişe şimdiden derdi aldı beni. Kanama gorursem cok panik olurum. Nasıl olacak benek tutuna bilecekmi diye yedim bitirdim kendimi🙃 allah her birinize, isteyen her kese nasip etsin

X