Insallah onumuzdeki ay olur canim uzulme vardir bir hayir❣
Hayirli olsun. Ama acele etme bekle derim. Ilk calismamizdaki heyecanimi goruyorum sende. Aslinda erken test yapmak hic iyi degil. Reglin 1-2 hafta gecsin sabredebilirsen daha cok gecsin :) cumartesi benim bos gebelik oldugu kesinlesirse bir daha ne test yaparim ne de hemen doktora kosarim. Hep heyecanim yarim kaliyor. Reglim 2-3 hafta gecerse doktora giderim anca. Insallah seninki saglikla yolunda ilerler. Ama kimyasal veya bos olma ihtimali oluyor. Oyle bir sey olursa uzulme tamam mi? Haberi paylasmak icin de sabret birazcik istersen. Kirilmazsan nacizane tavsiyem tecrubelerime dayanarak.
Asla kırılmam canım. Geçen ay kimyasala benzer birşey yaşadım. Bu ay çok dikkat ediyorum. Asla kimseye söylemem artık netleşmeden. Sadece sizinle paylaşmak istedim acaba benim gördüğümü siz de görüyormusunuz diyeHayirli olsun. Ama acele etme bekle derim. Ilk calismamizdaki heyecanimi goruyorum sende. Aslinda erken test yapmak hic iyi degil. Reglin 1-2 hafta gecsin sabredebilirsen daha cok gecsin :) cumartesi benim bos gebelik oldugu kesinlesirse bir daha ne test yaparim ne de hemen doktora kosarim. Hep heyecanim yarim kaliyor. Reglim 2-3 hafta gecerse doktora giderim anca. Insallah seninki saglikla yolunda ilerler. Ama kimyasal veya bos olma ihtimali oluyor. Oyle bir sey olursa uzulme tamam mi? Haberi paylasmak icin de sabret birazcik istersen. Kirilmazsan nacizane tavsiyem tecrubelerime dayanarak.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımHayirli olsun. Ama acele etme bekle derim. Ilk calismamizdaki heyecanimi goruyorum sende. Aslinda erken test yapmak hic iyi degil. Reglin 1-2 hafta gecsin sabredebilirsen daha cok gecsin :) cumartesi benim bos gebelik oldugu kesinlesirse bir daha ne test yaparim ne de hemen doktora kosarim. Hep heyecanim yarim kaliyor. Reglim 2-3 hafta gecerse doktora giderim anca. Insallah seninki saglikla yolunda ilerler. Ama kimyasal veya bos olma ihtimali oluyor. Oyle bir sey olursa uzulme tamam mi? Haberi paylasmak icin de sabret birazcik istersen. Kirilmazsan nacizane tavsiyem tecrubelerime dayanarak.
Göremedim canm belki resimden kaynaklıdır istersen 2 gün sonra filan tekrar dene koyulaşma olacakmıSabah yaptığıda daya belirgindi çöpte yirtilmiş. Yenisini yaptim ip gibi resimde çıkmıyorrEki Görüntüle 3106255
Tamam canım yapar atarım size tekrardanGöremedim canm belki resimden kaynaklıdır istersen 2 gün sonra filan tekrar dene koyulaşma olacakmı
Canım ben de göremedim 2.çizgiyi ovulasyon testi varsa ona baksana o koyu çıkarsa hamilesindir muhtemelen. Bir de regline 1 hafta kala silik çıkmaz bence çok erken daha
Doğrudur canım. Yarın sabah erken gebelik yapacagım bişey cıkmazsa bekliyecegim artıkCanım ben de göremedim 2.çizgiyi ovulasyon testi varsa ona baksana o koyu çıkarsa hamilesindir muhtemelen. Bir de regline 1 hafta kala silik çıkmaz bence çok erken daha
Ovulasyon testini kaç dakika bekletmem gerekiyor?Canım ben de göremedim 2.çizgiyi ovulasyon testi varsa ona baksana o koyu çıkarsa hamilesindir muhtemelen. Bir de regline 1 hafta kala silik çıkmaz bence çok erken daha
Ben 7. Dakika da çekiyodum fotosunu canımOvulasyon testini kaç dakika bekletmem gerekiyor?
Teşekkür ederim kuzucumBen 7. Dakika da çekiyodum fotosunu canım
Gebelik testinden bi tık daha fazla bekletebilirsinOvulasyon testini kaç dakika bekletmem gerekiyor?
Sağ ol canımcımGebelik testinden bi tık daha fazla bekletebilirsin
Evet canım aynen dediğin gbi pik olana kadr gün aşırı pik ve çatlama gördüğün günler kesin ilişkiOvulasyon testinin en koyu çıktığı güne kadar gün aşırı, koyu ve sonraki iki gün peş peşe ilişki doğru olur mu acaba kızlar?? Bizim bu ilişki zamanları da hatalı oldu galiba geçen ay
Teşekkür ederimEvet canım aynen dediğin gbi pik olana kadr gün aşırı pik ve çatlama gördüğün günler kesin ilişki
Laboquick gibi bir şey kullanıyorum ben bunu bilmiyorum hiç.Kızlar eczanede yanlızca bu ovulasyon testi vardı kullanan var mı bugün başlayacağım iyi mi bu acaba