Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İncir havuç kürü var
6. 7 adet inciri 2 bardak suda haşlıyorsun 15 dakka
3 adet havucu 4 5 parçaya bölüp Rize bardak suda 20 dakka haşlıyorsun
Daha sonra iki suyu karıştırıp içebilrsin
Saraçoğlu böyle anlatıyor gün içi içilebilr dedi zaten 2 bardak çıkıyor. Her gün taze yapacaksın ve kesinlikle ikisini ayrı ayrı kaynatıp daha sonra birleştiriyoruz ona dikkat et canm. İnşallah anlatabilmişimdir
Merhaba kızlar bende tam 1 ay boyunca zeytınyagı ıncır kurunu yedım ve adetim 6 gundur gecikti bence cok faydası var

nanisadik nanisadik testini tekrarladin mi canim🌸
0F09122E-A487-427A-8B36-CADE755723AD.jpeg
0F09122E-A487-427A-8B36-CADE755723AD.jpeg

Kızlar merhaba ben 8+6 haftalık hamileyim ama ultrosanda 8+2 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonum varmış lökosit 49 çıkmış. Zaten hep idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum hamile kalmadan öncede çok antibiyotik kullandım sürekli tekrarladi. doktor monurol şase verdi tek kullanımlık. O baya işe yarıyor bende. Sizce kullanmalı mıyım korkuyorum kullanmaya. İlk üç ay içinde bu ilacı kullanan var mı

@nasisa
Fotoğrafı büyütünce varla yok arası bir çizgi var gibi ama görüntü kalitesi düşük. Siz canlı bakınca görüyor musunuz eğer varsa kan verin her türlü çıkar en iyisi
Görüyorum canım pazartesini beklicem hem cizgi koyulaşır hem de kayda değer bir kan değeri çıkar diye. 🙏🏻

Var canm ben gördüm ama cok küçük daha ne zaman regl günün
Kuzum yumurtlamam 26siydi reglim 9u. Daha cok cok yeni. Emin olamiyorum o yuzden beklicem reglimin gecmesini. Ama başım çok ağrıyor. Bir de yumurtlamadan sonra beyaz akıntı vajinada yumurtaliklarda kramplar aşırı gaz sorunu yaşadım. Sistite benzer birşey geldi başıma çiş yaparken yakti kendiliginden geçti ve hic olmayan birşey beyaz süte benzeyen akıntı.

Kuzum yumurtlamam 26siydi reglim 9u. Daha cok cok yeni. Emin olamiyorum o yuzden beklicem reglimin gecmesini. Ama başım çok ağrıyor. Bir de yumurtlamadan sonra beyaz akıntı vajinada yumurtaliklarda kramplar aşırı gaz sorunu yaşadım. Sistite benzer birşey geldi başıma çiş yaparken yakti kendiliginden geçti ve hic olmayan birşey beyaz süte benzeyen akıntı.
Erken gebelik testi dimi bu senin yaptığın .

X