- 9 Haziran 2022
- 75
- 57
Aldım artık inşallah iyidir
Laboquick gibi bir şey kullanıyorum ben bunu bilmiyorum hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquick gibi bir şey kullanıyorum ben bunu bilmiyorum hiç.
Akıntıyı da takip etmeye çalış en yoğunlaştığı gün testte de pik çıkıyorAldım artık inşallah iyidir
Hayıtla sopanı bir mi içtiniz yazarsanız sevinirim bendede kist var ben sabah akşam soğan kürü içiyorum şimdilikEvet canm sabah akşam aç karnına içtim
Soğan yaniHayıtla sopanı bir mi içtiniz yazarsanız sevinirim bendede kist var ben sabah akşam soğan kürü içiyorum şimdilik
Hayıt içmedim soğan kürü yaptım sdece canmHayıtla sopanı bir mi içtiniz yazarsanız sevinirim bendede kist var ben sabah akşam soğan kürü içiyorum şimdilik
Benim içtiğim ay kistim gitmişti hemnSoğan yani
Merhaba kızlar bende tam 1 ay boyunca zeytınyagı ıncır kurunu yedım ve adetim 6 gundur gecikti bence cok faydası varİncir havuç kürü var
6. 7 adet inciri 2 bardak suda haşlıyorsun 15 dakka
3 adet havucu 4 5 parçaya bölüp Rize bardak suda 20 dakka haşlıyorsun
Daha sonra iki suyu karıştırıp içebilrsin
Saraçoğlu böyle anlatıyor gün içi içilebilr dedi zaten 2 bardak çıkıyor. Her gün taze yapacaksın ve kesinlikle ikisini ayrı ayrı kaynatıp daha sonra birleştiriyoruz ona dikkat et canm. İnşallah anlatabilmişimdir
Bende zeytınyagı incir kurunu uyguladım 1 ay ve adetimin ustunden 6 gun gectı bıraz daha bekleyıp test yapcam bence cok faydası varGuguuu adet oldum canım yeni bat 23 Ağustos. Zeytinyağlı incir kürü ve keçiboynuzu kürü yapacağız bu ay bakalım zaman ne gösterecek
Ay inşallah hamilesinizdir Ben adet olduğum gün başladım bu ay bakalım nolacakBende zeytınyagı incir kurunu uyguladım 1 ay ve adetimin ustunden 6 gun gectı bıraz daha bekleyıp test yapcam bence cok faydası var
Fotoğrafı büyütünce varla yok arası bir çizgi var gibi ama görüntü kalitesi düşük. Siz canlı bakınca görüyor musunuz eğer varsa kan verin her türlü çıkar en iyisi
Görüyorum canım pazartesini beklicem hem cizgi koyulaşır hem de kayda değer bir kan değeri çıkar diye.@nasisa
Fotoğrafı büyütünce varla yok arası bir çizgi var gibi ama görüntü kalitesi düşük. Siz canlı bakınca görüyor musunuz eğer varsa kan verin her türlü çıkar en iyisi
Belirtin varmıMerhaba kızlar bende tam 1 ay boyunca zeytınyagı ıncır kurunu yedım ve adetim 6 gundur gecikti bence cok faydası var
Var canm ben gördüm ama cok küçük daha ne zaman regl günün
Kuzum yumurtlamam 26siydi reglim 9u. Daha cok cok yeni. Emin olamiyorum o yuzden beklicem reglimin gecmesini. Ama başım çok ağrıyor. Bir de yumurtlamadan sonra beyaz akıntı vajinada yumurtaliklarda kramplar aşırı gaz sorunu yaşadım. Sistite benzer birşey geldi başıma çiş yaparken yakti kendiliginden geçti ve hic olmayan birşey beyaz süte benzeyen akıntı.Var canm ben gördüm ama cok küçük daha ne zaman regl günün
Erken gebelik testi dimi bu senin yaptığın .Kuzum yumurtlamam 26siydi reglim 9u. Daha cok cok yeni. Emin olamiyorum o yuzden beklicem reglimin gecmesini. Ama başım çok ağrıyor. Bir de yumurtlamadan sonra beyaz akıntı vajinada yumurtaliklarda kramplar aşırı gaz sorunu yaşadım. Sistite benzer birşey geldi başıma çiş yaparken yakti kendiliginden geçti ve hic olmayan birşey beyaz süte benzeyen akıntı.