Yaaa süper hızlı büyüyor demekki kerata sağlıkla büyüsün çok sevindimGünaydın kızlarrrrr
Bugün muayeneye gittim bebişimi gördüm
Normalde 8+5 ama ultrasonda 9+1 çıktı .
Ayakları ve elleri belirginleşmeye başlamış
Çok şükür sorun yok , bol su içmemi istedi
Bilgi vermek istedim
Sağ ol canımYaaa süper hızlı büyüyor demekki kerata sağlıkla büyüsün çok sevindim
Ahahaah annem istemiyo beni demiş vazgeçmiş demekkiSağ ol canım
Gözlerim 2. Bebeği aradı ama tekmiş yavrum
Ahahaah annem istemiyo beni demiş vazgeçmiş demekki
Yeni ay yeni umutlar diyelim canim saglik olsun guncelliyorum tarihini
Canim arkadasim amin insallah Allahim hepimize nasip etsinAnlıyorum canım sende haklısın tabi
Gugum benim canım arkdaşım inşallah bu ay Allahm nasip eder sana eşine de sana da hediye olur bebişin
Geliyim kuzum numaramı sana yaziyim miCanim arkadasim amin insallah Allahim hepimize nasip etsinWhatsap grubu kurdu Kelebekaysee Gel kuzum sende❣
Bebegim istersen kelebekayse ye yaz o kurdugu icin ben ekleyemiyorum sanirimGeliyim kuzum numaramı sana yaziyim mi
Tamam canım sende ver haberHadi bakalım haber ver biseyler olursa
Hahahaah hepsi bizim bebeklerimiz hepsi hormondan
Ama olmayınca ay olsamıydı demem hormonlardan dime
Bu arada kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum 2 gündür normal mi senin başına gelmiş miydi canımSağ ol canım
Gözlerim 2. Bebeği aradı ama tekmiş yavrum
Kuzum annem kız kardeşime hamileyken doğurana kadar kuyruk sokumu ağrısı çekmişti.doktor dinlenmesni önermişti sadece kendini yorma eğilip kalkma sürekli demiştiBu arada kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum 2 gündür normal mi senin başına gelmiş miydi canım
Kuzum uzun süre oturarak çalışıyorsan olabilir .Bu arada kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum 2 gündür normal mi senin başına gelmiş miydi canım
Çalışmıyorum da tatildeyim gez toz otur kalk öyleKuzum uzun süre oturarak çalışıyorsan olabilir .
Ben her saat başı 10 dk da olsa mola veriyorum .
İyi bari korkmayayım o zaman bebişler iyi mi diye endişe ediyorumKuzum annem kız kardeşime hamileyken doğurana kadar kuyruk sokumu ağrısı çekmişti.doktor dinlenmesni önermişti sadece kendini yorma eğilip kalkma sürekli demişti
Yok canım benim kız bebeği için değerlendirdim.Yumurtlamadan 3-4 gün önce degerlendirdim.6 sı yumurtamaydı.1’inde 2 sinde degerlendirdim.Arka arkaya değerlendirildiğinde erkek olan y kromozomu hızlı ama erken öldügünü kız olan x kromozunuda yavaş gider ama uzun ömürlü olduğu İçin arka arkaya degerlendirdim.son 2 gün kala da yumurtlamaya bıraktım.Kısmet bakalım.Şansıma.Gene de erkek belirliyor cinsiyetini.Biz ne yaparsak yapalım.Erkekyen gelen xy kromozomu erkek taşıyor.Hangisi yumurtlamayla birleşirse x kız kromozunu ise kız erkek ise y.Aa ilk defa duyuyorum siz erkek bebek istiyorsunuz sanırım
İnşallah bi daha ki ay hepimiz çift çizgi görürüz canımHayırlısı kuzum bir daha ki aya inşallah
İnşallah canımYeni ay yeni umutlar diyelim canim saglik olsun guncelliyorum tarihini
Bana uyar whsap grubu canımKizlarrrGuguuu NurseCelline @Hasretimm123 @esruyar @paranerde S spapatyamin @pskdanhnm @Papatyamm42 @ASENK olmadibe bı WhatsApp grubu mu kursak. Burda sayfaya gir çık yoruyor beni. Burda hemen hemen birbirimizi tanıdık birlikte gebeliklerimizi konuşuruz