- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Ya o elleri ayakları yerim maşallah canm benimGünaydın kızlarrrrr
Bugün muayeneye gittim bebişimi gördüm
Normalde 8+5 ama ultrasonda 9+1 çıktı .
Ayakları ve elleri belirginleşmeye başlamış
Çok şükür sorun yok , bol su içmemi istedi
Bilgi vermek istedim
KizlarrrGuguuu @NurseCelline H Hasretimm123 @esruyar mesirmacunu @spapatyamin @pskdanhnm P Papatyamm42 @ASENK @olmadibe bı WhatsApp grubu mu kursak. Burda sayfaya gir çık yoruyor beni. Burda hemen hemen birbirimizi tanıdık birlikte gebeliklerimizi konuşuruz
Çok teşekkür ederim bitanemYa o elleri ayakları yerim maşallah canm benim
Ben varimKizlarrrGuguuu @NurseCelline H Hasretimm123 @esruyar mesirmacunu @spapatyamin @pskdanhnm P Papatyamm42 @ASENK @olmadibe bı WhatsApp grubu mu kursak. Burda sayfaya gir çık yoruyor beni. Burda hemen hemen birbirimizi tanıdık birlikte gebeliklerimizi konuşuruz
hadi hayırlı haberler olsun inşallah gugumKizlar biraz once hastaneden geldim. Bugun reglimin 4.gunu hormonlarima baktiriyorum sonuclar 1 saat sonra cikar dediler beklemedeyim. Sonra doktorumu ariycam gerek gorurse cagiririm seni dedi bakalim artik
Insallah kuzum goguslerimden sut geldigini farkettim prolaktin mi yuksek acaba diye korktum acikcasi. O yuzden hemen bir randevu ayarlayip gittim. Doktorum daha once dogum yaptigin icin sıkınca gelen sutun normal oldugunu ama yine de tahlil sonuclarini gormek istedigini soyledi stres oldum biraz. Hayirlisi kuzumhadi hayırlı haberler olsun inşallah gugum
çok iyi yapmışsın gugum için rahat etsinInsallah kuzum goguslerimden sut geldigini farkettim prolaktin mi yuksek acaba diye korktum acikcasi. O yuzden hemen bir randevu ayarlayip gittim. Doktorum daha once dogum yaptigin icin sıkınca gelen sutun normal oldugunu ama yine de tahlil sonuclarini gormek istedigini soyledi stres oldum biraz. Hayirlisi kuzum
Aynen kuzum normalde prolaktin degeri hangi araliklarda normal kabul ediliyo biliyo musun ya da bilen varsa bi yesillendirin beni kizcelerçok iyi yapmışsın gugum için rahat etsin
15-25 arası ideal kuzucumAynen kuzum normalde prolaktin degeri hangi araliklarda normal kabul ediliyo biliyo musun ya da bilen varsa bi yesillendirin beni kizceler
Kuzum bende bu ay valla tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bat 29 temmuz hayırlısı bencw erken davranıyoruz sabırsızızKizlarrr erken gebelik testini yaptım negatif cikti. Ama sonradan baktm da on saniye bekletmek lazımmış idrarın içinde . Ben idrarın içine sokup çıkardım sadece. Belirtilerim çok fazla çıkmaması şaşırtıyor beni. Geçen ay da yapmıştım negatif çıkmıştı ama o zmn hamileydim. Neyin nesi bu şimdi anlamadm. Yedi gün var daha acaba erken mi yaptm.
AynıyızKuzum bende bu ay valla tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bat 29 temmuz hayırlısı bencw erken davranıyoruz sabırsızız
Aynı canım bende öyleyşm bşde bu ay hiç bi ay olmadığı kadar çok akıntım varAynıyızya ama valla az önce dikkatimi çekti göğüs damarlarim aşırı belirgin. Eşim bile şaşırdı. İlk oglumda hamile olduğumu damarlardan anladım umarım vücudum beni yanıltmiyor. Dün mesela aşırı kasık ağrısı çektim bacaklarıma kdr sizladi
Hadi bakalım haber ver biseyler olursaAynı canım bende öyleyşm bşde bu ay hiç bi ay olmadığı kadar çok akıntım var
Aa ilk defa duyuyorum siz erkek bebek istiyorsunuz sanırımEvet.Adet döndüm düzenli.Yumurtlamam ayın 6’sıydı.1-2-3 değerlendirdim.Erkek bebeği taşıyan kromozom hızlı ama çabuk öldügü için sık ilişki kız bebeği getirir,kız bebek kromozomları Yaşar deniyor.çok araştırdım.artık gerisi de kısmet canım.