Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar biraz once hastaneden geldim. Bugun reglimin 4.gunu hormonlarima baktiriyorum sonuclar 1 saat sonra cikar dediler beklemedeyim. Sonra doktorumu ariycam gerek gorurse cagiririm seni dedi bakalim artik

Kizlar biraz once hastaneden geldim. Bugun reglimin 4.gunu hormonlarima baktiriyorum sonuclar 1 saat sonra cikar dediler beklemedeyim. Sonra doktorumu ariycam gerek gorurse cagiririm seni dedi bakalim artik
hadi hayırlı haberler olsun inşallah gugum

hadi hayırlı haberler olsun inşallah gugum
Insallah kuzum goguslerimden sut geldigini farkettim prolaktin mi yuksek acaba diye korktum acikcasi. O yuzden hemen bir randevu ayarlayip gittim. Doktorum daha once dogum yaptigin icin sıkınca gelen sutun normal oldugunu ama yine de tahlil sonuclarini gormek istedigini soyledi stres oldum biraz. Hayirlisi kuzum

çok iyi yapmışsın gugum için rahat etsin

Kuzum bende bu ay valla tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bat 29 temmuz hayırlısı bencw erken davranıyoruz sabırsızız

Kuzum bende bu ay valla tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bat 29 temmuz hayırlısı bencw erken davranıyoruz sabırsızız
Aynıyız ya ama valla az önce dikkatimi çekti göğüs damarlarim aşırı belirgin. Eşim bile şaşırdı. İlk oglumda hamile olduğumu damarlardan anladım umarım vücudum beni yanıltmiyor. Dün mesela aşırı kasık ağrısı çektim bacaklarıma kdr sizladi

Aynı canım bende öyleyşm bşde bu ay hiç bi ay olmadığı kadar çok akıntım var

Aa ilk defa duyuyorum siz erkek bebek istiyorsunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…