- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
BilemedimErken öğrenme strese girersin iyice 1 aguztosta git kana adet o zamana kadar gelmezse
Bekleyelim bakalım ne diyimAslında doktorlar kimyasal gebeliği düşükten saymıyolar.sağlıksız embriyo adetle vücuttan atılıyo.ama yine de bu ağrıların olabilir tabi yaşamadığım için bişe diyemiyorum
He sanki çok anlıyolar. Herbokolog larkoca kişisinin özelliği bu yavrumkarışmayı seviyolllaa
Katılıyorum ya sesli güldüm valla hi . Dün akşam bana eşim diyor ki ben biliyorum sen hasta olmadın bana yalan söylüyon süpriz yapacan dimi evlilik yıl dönümünde diyor . O öyle diyince iyice sinirim bozuldukoca kişisinin özelliği bu yavrumkarışmayı seviyolllaa
Bekle kuzum yaBilemedim
Ayy benmkide öyle ilk gebeliğimde sürpriz yaptım diye 2 aydır regl oldm diyorum inanmıyo banaKatılıyorum ya sesli güldüm valla hi . Dün akşam bana eşim diyor ki ben biliyorum sen hasta olmadın bana yalan söylüyon süpriz yapacan dimi evlilik yıl dönümünde diyor . O öyle diyince iyice sinirim bozuldu
İnşallahBekle kuzum ya
Ay benim on Ağustos dogum günüm. Çok güzel hediye olur bana eğer hamileysemAyy benmkide öyle ilk gebeliğimde sürpriz yaptım diye 2 aydır regl oldm diyorum inanmıyo bana
bazen düşüncesiz bir odun olabiliyolar kuzum ne dersin işte...Katılıyorum ya sesli güldüm valla hi . Dün akşam bana eşim diyor ki ben biliyorum sen hasta olmadın bana yalan söylüyon süpriz yapacan dimi evlilik yıl dönümünde diyor . O öyle diyince iyice sinirim bozuldu
he kız bıraksan doğurtturuveririrler 5 dkdaHe sanki çok anlıyolar. Herbokolog lar
İnşallah canımm ne güzel oluuurAy benim on Ağustos dogum günüm. Çok güzel hediye olur bana eğer hamileysem
Allah iyiliğini versin çok güldümhe kız bıraksan doğurtturuveririrler 5 dkdatutmayın küçük enişteyii
Nazlııı çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, maşallahhh :) yerim onun minnak elleriniii oyyGünaydın kızlarrrrr
Bugün muayeneye gittim bebişimi gördüm
Normalde 8+5 ama ultrasonda 9+1 çıktı .
Ayakları ve elleri belirginleşmeye başlamış
Çok şükür sorun yok , bol su içmemi istedi
Bilgi vermek istedim
KizlarrrGuguuu NurseCelline H Hasretimm123 E esruyar mesirmacunu S spapatyamin pskdanhnm P Papatyamm42 ASENK olmadibe bı WhatsApp grubu mu kursak. Burda sayfaya gir çık yoruyor beni. Burda hemen hemen birbirimizi tanıdık birlikte gebeliklerimizi konuşuruz
MaşallahGünaydın kızlarrrrr
Bugün muayeneye gittim bebişimi gördüm
Normalde 8+5 ama ultrasonda 9+1 çıktı .
Ayakları ve elleri belirginleşmeye başlamış
Çok şükür sorun yok , bol su içmemi istedi
Bilgi vermek istedim
Çok teşekkür ederim kuzummmNazlııı çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, maşallahhh :) yerim onun minnak elleriniii oyy
Nonu özelden at grup kurcamBana uyar