- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
29 Haziran da düşük yaptm. Adet tarihim 22 si ile 26 sı arasiydiBat kaçtı senin canım?? bazı konusmalari karıştırdım sorryyyy
Erken olabilir bence canım 2 gün sonra erken gebelik yaparsın yine29 Haziran da düşük yaptm. Adet tarihim 22 si ile 26 sı arasiydi
Canım kasıklarım çok ağrıyor. Dün yuruyemedim o derece. Bel ağrım vardı. Mesela dün sağ kasığımda ağrı vardı. Şimdi sol ağrıyor. Yani kesinlikle psikolojik değil. Ya erken yada ben testi yanlış yaptm.Erken olabilir bence canım 2 gün sonra erken gebelik yaparsın yine
Ben de her sabah test yapıyorum. Vücudum var diyor test yok diyorSabah yeniden test yaptım ikinciyi çizgiyi görmek için kör oldum ama yok ahahah regl olmadım yarında olmazsam kan verrrm anlamadım testte bir şey çıkmıyor
Regl belirtileride aynı canım o yüzden belirtilerin için bişe diyemiyorum ama testi erken yapmış olabilirsin dur bakalım dha var zmanımız inşallah kırmzılar gelmez.bebiş bize sürpriz yaparCanım kasıklarım çok ağrıyor. Dün yuruyemedim o derece. Bel ağrım vardı. Mesela dün sağ kasığımda ağrı vardı. Şimdi sol ağrıyor. Yani kesinlikle psikolojik değil. Ya erken yada ben testi yanlış yaptm.
seni elinden tutup kan testine götüreceğiiiiimmmBen de her sabah test yapıyorum. Vücudum var diyor test yok diyor
Hayır ben adet öncesi asla kasık ağrısı çekmem.yani bu belirtilerim adet gunumden on gün önceydi. Geçen ayda hamileydim . O zmn da kasıklarım ağrıdı.ama bu ay daha fena.normalde her ayın 26 snda olurdum. Düşük yapmadan önce kı ay 22 sinde oldum. Sonra gecen ay 29unda düşük yaptm. Yani şuan 22-29 arası gün sayıyorum işteRegl belirtileride aynı canım o yüzden belirtilerin için bişe diyemiyorum ama testi erken yapmış olabilirsin dur bakalım dha var zmanımız inşallah kırmzılar gelmez.bebiş bize sürpriz yapardöngü günün kaç gündü normalde
İyiyim kuzum nasıl olsungünaydıııınn bebikim sen nasılsın
O zman döngü günün 30 gün.Senin bu ay 28inde regl olman lazım yani test için erkennnnHayır ben adet öncesi asla kasık ağrısı çekmem.yani bu belirtilerim adet gunumden on gün önceydi. Geçen ayda hamileydim . O zmn da kasıklarım ağrıdı.ama bu ay daha fena.normalde her ayın 26 snda olurdum. Düşük yapmadan önce kı ay 22 sinde oldum. Sonra gecen ay 29unda düşük yaptm. Yani şuan 22-29 arası gün sayıyorum işte
Bencede erken . Dur kendimi motive edeyimO zman döngü günün 30 gün.Senin bu ay 28inde regl olman lazım yani test için erkennnn
Ben de sanırsam kendimi bugün götüreceğim. Kocam kişisinden kaçabilirsem.seni elinden tutup kan testine götüreceğiiiiimmm
Kuzum bi etken gebelik testi yap istersen 29 olarak kabul etsek adet gününü 6 gün kalmış oluyor . Ama benim gibi üzülmiyceksen tabi . Kuzum düşük yaptın ya belki rahim kendini toparlıyor o yüzden cok agrı hissediyorsunHayır ben adet öncesi asla kasık ağrısı çekmem.yani bu belirtilerim adet gunumden on gün önceydi. Geçen ayda hamileydim . O zmn da kasıklarım ağrıdı.ama bu ay daha fena.normalde her ayın 26 snda olurdum. Düşük yapmadan önce kı ay 22 sinde oldum. Sonra gecen ay 29unda düşük yaptm. Yani şuan 22-29 arası gün sayıyorum işte
Et tabi kiii sen dha döngünün 25. günündesin.ama çok istiyosan pazrtesi erken gebelik yapabilirsin 4 gün kalaBencede erken . Dur kendimi motive edeyim
Ama düşüğüm çok erken oldu kuzum. Kanla attım. Adet gibi. Çok etkilenmedim yaniKuzum bi etken gebelik testi yap istersen 29 olarak kabul etsek adet gününü 6 gün kalmış oluyor . Ama benim gibi üzülmiyceksen tabi . Kuzum düşük yaptın ya belki rahim kendini toparlıyor o yüzden cok agrı hissediyorsun
koca kişisinin özelliği bu yavrumBen de sanırsam kendimi bugün götüreceğim. Kocam kişisinden kaçabilirsem.Bekle günün geçsin diyo sürekli
Ben pazartesi direk kana giderim bekleyemem belirsizlikle. Testle uğraşmak yorucu . Ben kesin net sonuçları severimEt tabi kiii sen dha döngünün 25. günündesin.ama çok istiyosan pazrtesi erken gebelik yapabilirsin 4 gün kala
Valla bilmiyorum kuzum . Düşük sonrası kadın doğuma gittinmi hiçAma düşüğüm çok erken oldu kuzum. Kanla attım. Adet gibi. Çok etkilenmedim yani
Erken öğrenme strese girersin iyice 1 aguztosta git kana adet o zamana kadar gelmezseBen pazartesi direk kana giderim bekleyemem belirsizlikle. Testle uğraşmak yorucu . Ben kesin net sonuçları severim
Evet gittim. Korunmana gerek bile yok devam et dediValla bilmiyorum kuzum . Düşük sonrası kadın doğuma gittinmi hiç
Aslında doktorlar kimyasal gebeliği düşükten saymıyolar.sağlıksız embriyo adetle vücuttan atılıyo.ama yine de bu ağrıların olabilir tabi yaşamadığım için bişe diyemiyorumAma düşüğüm çok erken oldu kuzum. Kanla attım. Adet gibi. Çok etkilenmedim yani