Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🥰 yumurtalama gününüzden iki gün önceki ilişkinizle gebe kaldınız doğru mu anladım
Evet.Adet döndüm düzenli.Yumurtlamam ayın 6’sıydı.1-2-3 değerlendirdim.Erkek bebeği taşıyan kromozom hızlı ama çabuk öldügü için sık ilişki kız bebeği getirir,kız bebek kromozomları Yaşar deniyor.çok araştırdım.artık gerisi de kısmet canım.

:) yakinda olsa ben de giderim de yakinda yok. Esim de zirt pirt izin alamiyor. bir de asil sebebi sanirim oncekinde oyle yaptim hemen doktor doktor kostum sonuc kimyasal oldu. Cok uzulduk. Hala hamile degilim diye dusunuyorum sahiplenemiyorum sevinemiyorum.
Anlıyorum canım sende haklısın tabi☺️
Bu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.

Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.

26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandim 🥺🥰 kismet olur insallah yine🤲🏻
Gugum benim canım arkdaşım inşallah bu ay Allahm nasip eder sana eşine de sana da hediye olur bebişin🌸

Sabah yeniden test yaptım ikinciyi çizgiyi görmek için kör oldum ama yok ahahah regl olmadım yarında olmazsam kan verrrm anlamadım testte bir şey çıkmıyor

Kizlarrr erken gebelik testini yaptım negatif cikti. Ama sonradan baktm da on saniye bekletmek lazımmış idrarın içinde . Ben idrarın içine sokup çıkardım sadece. Belirtilerim çok fazla çıkmaması şaşırtıyor beni. Geçen ay da yapmıştım negatif çıkmıştı ama o zmn hamileydim. Neyin nesi bu şimdi anlamadm. Yedi gün var daha acaba erken mi yaptm. 🙈

X