- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Erken gebelik testi ya bence çıkar. Bide diyorm ya belirtilerim var. Belli olur. Sabah ilk idrarla yapacam bakalimHadi bakalım hayırlısı.Adetine 2 gün kala yap.Kesin sonuç tam vermiyorlar biraz silik çıkıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi ya bence çıkar. Bide diyorm ya belirtilerim var. Belli olur. Sabah ilk idrarla yapacam bakalimHadi bakalım hayırlısı.Adetine 2 gün kala yap.Kesin sonuç tam vermiyorlar biraz silik çıkıyor.
Ne güzel.ikiz eş olmak güzeldir.Olsa iki tane kız biraz zor olur ama olsun ikisi bir büyürler.Hahaha bende ikizim. Yani bnmde ikizim var
Çıkıyor ama biraz silik.Hadi bakalım hayırlısı.Erken gebelik testi ya bence çıkar. Bide diyorm ya belirtilerim var. Belli olur. Sabah ilk idrarla yapacam bakalim
Ay bende heyecan yaptım şimdi yazarsın sabah hadi inşallah Allah'ımErken gebelik testi ya bence çıkar. Bide diyorm ya belirtilerim var. Belli olur. Sabah ilk idrarla yapacam bakalim
Aman. Silik çıkması da pozitif sayılmıyor mu zaten. Silik olsun ama çizgi olsun bişey olmazÇıkıyor ama biraz silik.Hadi bakalım hayırlısı.
Gece uyanınca bir ara yapsam olur mu acep.Ay bende heyecan yaptım şimdi yazarsın sabah hadi inşallah Allah'ım
Evet.Adet döndüm düzenli.Yumurtlamam ayın 6’sıydı.1-2-3 değerlendirdim.Erkek bebeği taşıyan kromozom hızlı ama çabuk öldügü için sık ilişki kız bebeği getirir,kız bebek kromozomları Yaşar deniyor.çok araştırdım.artık gerisi de kısmet canım.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun yumurtalama gününüzden iki gün önceki ilişkinizle gebe kaldınız doğru mu anladım
Yap.Gecesi gündüzü yok ki.Ne zaman istersen o zaman yap.Gece uyanınca bir ara yapsam olur mu acep.
Ya hani diyorlar ya sabah ilk idrarla yapılınca daha doğru oluyormuşYap.Gecesi gündüzü yok ki.Ne zaman istersen o zaman yap.
1 gün daha geçmiş olur adet tarihinden.Belki o maksatla söylenen söz ama gede gündüzü yok.Ben gece yaptım diliyle olsa çizgi çıktı.Ya hani diyorlar ya sabah ilk idrarla yapılınca daha doğru oluyormuş
Bat kaçtı senin canım?? bazı konusmalari karıştırdım sorryyyyGece uyanınca bir ara yapsam olur mu acep.
Anlıyorum canım sende haklısın tabi:) yakinda olsa ben de giderim de yakinda yok. Esim de zirt pirt izin alamiyor. bir de asil sebebi sanirim oncekinde oyle yaptim hemen doktor doktor kostum sonuc kimyasal oldu. Cok uzulduk. Hala hamile degilim diye dusunuyorum sahiplenemiyorum sevinemiyorum.
Gugum benim canım arkdaşım inşallah bu ay Allahm nasip eder sana eşine de sana da hediye olur bebişinBu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.
Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.
26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandim kismet olur insallah yine
Teşekkür ederiim inşallahNe guzel daha da anlamli olmus sizin de Bebisler saglicakla buyusunler insallah ve saglicakla kavusun cok cok aminn❣
Hayırlısı kuzum bir daha ki aya inşallahGuguuu canım kırmızıları gördüm yine bat 18
günaydıııınn bebikim sen nasılsınKızlar günaydın nasılsınız
düzenli mi reglin ? 2 gün gecikmişsin aslındaaSabah yeniden test yaptım ikinciyi çizgiyi görmek için kör oldum ama yok ahahah regl olmadım yarında olmazsam kan verrrm anlamadım testte bir şey çıkmıyor