Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oglandan sonra tabi once saglikli olmasini diliyorum kiz geciyor gonlumden her iki meyveyi de tattirsin insallah Rabbim gonlune gore versin canim. Kiz icin yumurtlamadan en gec 2 gun once iliski birakilmali diye bircok yazi okumustum Tutucak mi senin bakalim cok merak ettim simdi Yumurtlamayi takvime gore hesapladin sanirim dimi kuzum

Benimde bata son 1 gun kaldi ve hic bir belirtim yok normalde sicak basar belim acayip agrirdi ama hasta olacagima dair hic bir belirtim yok sizce bebisim var midir

Benimde bata son 1 gun kaldi ve hic bir belirtim yok normalde sicak basar belim acayip agrirdi ama hasta olacagima dair hic bir belirtim yok sizce bebisim var midir
Kişiye göre değişiyor ama. Kimisi belirti yaşıyor. Kimisi hoc belirti olmadan hamile kalıyor.

Benim aslinda gebelik belirtilerim 4cu ay baslar ve doğuma kadar surer o yuzden pek ayirt edemiyorum varsa da mecbur bati bekleyecegim

4 kez gebelik yasadim ilk 3 ay hic bi sekilde belli olmuyor dualarinizi bekliyorum ben ve tum bekleyenlerle insaAllah

Insallah vardir canim ve bebisin seninledir guzel dusunelim guzel olsun

Kizlarrr eşim erken gebelik testi aldı. Test bana bakıyor ben ona bakıyorum sizce ben sabaha kadar bekleyebilir miyim 29 unda düşük yapmıştım kanamam da o zmn mi başlar bilmiyorm ama bence testte çıkar

Evet yumurtlama gününü takip ettim.Takvimle.Adetim düzenli,kısmet artık kuzum.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun yumurtalama gününüzden iki gün önceki ilişkinizle gebe kaldınız doğru mu anladım
Evet 3 gün önce değerlendirdim.6’ydı yumurtlamam.1,2,3 değerlendirdim.Hani diyorlar ya erkek kromozomu hızlı gider erken ölür.Sık ilişki kız krozumu ar
Maşallah değernde çok güzel bebeğim 2 gün sonra vajinal usg de görünür kese hayırlı olsun
yok alttan baktırmam.2 hafta sonra kadın doğuma giderim.Biraz daha büyümüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…