Bende oglandan sonra tabi once saglikli olmasini diliyorum kiz geciyor gonlumden her iki meyveyi de tattirsin insallah Rabbim gonlune gore versin canim. Kiz icin yumurtlamadan en gec 2 gun once iliski birakilmali diye bircok yazi okumustumRabbim herkesin gönlüne göre versin.Yumurtlamw gününü sapladım.Son adetim 22 Haziran.6 Temmuzda yumurtlama günüm.1 Temmuz,2 Temmuz,3 Temmuz değerlendirdik./Sizlerden edindiğim bilgiye göre uyarlandım.Yumurtlama tarihinde boş geçti.Bakalım cinsiyeti ne olacak.2 oglum var kızı inşallah tuttururum kızlar.En başı eli ayağı düzgün olsun.Hayırlı evlat olsun gönlümde de kız var.
Vuuuu ikiz miHadi bakalim kuzum bi ikiz haberi de senden gelir belki
Hayirlisi bitanem ❣Vuuuu ikiz mihadi bakalım inşallah
Kişiye göre değişiyor ama. Kimisi belirti yaşıyor. Kimisi hoc belirti olmadan hamile kalıyor.Benimde bata son 1 gun kaldi ve hic bir belirtim yok normalde sicak basar belim acayip agrirdi ama hasta olacagima dair hic bir belirtim yok sizce bebisim var midir
İnşallah yine öyledir de hamilesinizdir4 kez gebelik yasadim ilk 3 ay hic bi sekilde belli olmuyor dualarinizi bekliyorum ben ve tum bekleyenlerle insaAllah
Insallah vardir canim ve bebisin seninledir guzel dusunelim guzel olsunBenimde bata son 1 gun kaldi ve hic bir belirtim yok normalde sicak basar belim acayip agrirdi ama hasta olacagima dair hic bir belirtim yok sizce bebisim var midir
Reglim gecikti ama bugün akşam test yaptım negatif. Yarın sabahtan test yapıcam
Kanaman kac gun surmustu canim ne zaman bitmistiKizlarrr eşim erken gebelik testi aldı. Test bana bakıyor ben ona bakıyorum sizce ben sabaha kadar bekleyebilir miyim29 unda düşük yapmıştım kanamam da o zmn mi başlar bilmiyorm ama bence testte çıkar
Ilk idrarda umarim cift cizgiyi gorursun bize mutlaka haber ver merak ederizReglim gecikti ama bugün akşam test yaptım negatif. Yarın sabahtan test yapıcam
29 unda başladı 3 temmuz da bittiKanaman kac gun surmustu canim ne zaman bitmisti
Evet yumurtlama gününü takip ettim.Takvimle.Adetim düzenli,kısmet artık kuzum.Bende oglandan sonra tabi once saglikli olmasini diliyorum kiz geciyor gonlumden her iki meyveyi de tattirsin insallah Rabbim gonlune gore versin canim. Kiz icin yumurtlamadan en gec 2 gun once iliski birakilmali diye bircok yazi okumustumTutucak mi senin bakalim cok merak ettim simdi Yumurtlamayi takvime gore hesapladin sanirim dimi kuzum
Hadi bakalım hayırlısı.Adetine 2 gün kala yap.Kesin sonuç tam vermiyorlar biraz silik çıkıyor.Kanaman kac gun surmustu canim ne zaman bitmisti
İnşallah bakalım.keşke ikiz olsa.Ben de ikiz eşiyim.Vuuuu ikiz mihadi bakalım inşallah
Hahaha bende ikizim. Yani bnmde ikizim varİnşallah bakalım.keşke ikiz olsa.Ben de ikiz eşiyim.
Evet 3 gün önce değerlendirdim.6’ydı yumurtlamam.1,2,3 değerlendirdim.Hani diyorlar ya erkek kromozomu hızlı gider erken ölür.Sık ilişki kız krozumu arHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunyumurtalama gününüzden iki gün önceki ilişkinizle gebe kaldınız doğru mu anladım
yok alttan baktırmam.2 hafta sonra kadın doğuma giderim.Biraz daha büyümüş olurMaşallah değernde çok güzel bebeğim 2 gün sonra vajinal usg de görünür kesehayırlı olsun