:) yakinda olsa ben de giderim de yakinda yok. Esim de zirt pirt izin alamiyor. bir de asil sebebi sanirim oncekinde oyle yaptim hemen doktor doktor kostum sonuc kimyasal oldu. Cok uzulduk. Hala hamile degilim diye dusunuyorum sahiplenemiyorum sevinemiyorum.Valla bence sen çok sakinsin bebeğim ben olsam şimdiye 3 farklı doktora gitmiştim
Kiz sen yokken bu ay kac hamisimiz cikti burda kacirdin sansina kusAynen ya çok şükür bu ay bı haber aldık
Sabah tabii ki. ben 5-6 gun boyunca 10 taneden fazla test yaptim koyulasmadi. Bu sabah evdeki son testimi yaptim sonunda ikinci cizgi de koyu cikti :) bu sabirsizlik surunduruyor bizleri iste. En iyisi 1 hafta gecmesini beklemek hatta ama iste sabredemiyoruz. Test ureticileri iyi para kazaniyor :)Kızlar erken gebelik testini şimdi mi sabah mi yapayım.
Hayirli olsun gebeligin canim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah bize de cok dua etKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Tebrik ederim çok sevindimKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Hayırlı olsun maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin benim hiç umudum yok bu aydanKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Bebegim ben bir cezveye 1,5 su bardagi kadar icme suyu koyup, ustune kabuklarini soydugum sogani 4e bölüp 5 dakika kaynatiyordum. Ilidiktan sonra kahvaltidan ve aksam yemeginden yarim saat once ac karnina iciyordum. Adet bitti 10 gun ictim bu sekilde. Her defasinda taze olarak yapip tuketmek gerekiyorsoğan kürünü adet olunca bende deneyeceğim gugum, tam nasıl yaptın anlatma şansın var mı?
Ya eminim ama ispatlayamam derler ya öyleyim şuan. Geçen ay ne yasadiysam aynısını yaşıyorm. Bel kasık ağrısı var. Dun uyusmam vardı. Geçen ay düşük yaptm umarim bu ay olmazSabah tabii ki. ben 5-6 gun boyunca 10 taneden fazla test yaptim koyulasmadi. Bu sabah evdeki son testimi yaptim sonunda ikinci cizgi de koyu cikti :) bu sabirsizlik surunduruyor bizleri iste. En iyisi 1 hafta gecmesini beklemek hatta ama iste sabredemiyoruz. Test ureticileri iyi para kazaniyor :)
Kız ben denk gelmedim demek. O sıralar ben tatildeeeeeeKiz sen yokken bu ay kac hamisimiz cikti burda kacirdin sansina kus
Tabii arka arkaya cok guzel haberler aldik ay sonuna kadar da alicaz insallahKız ben denk gelmedim demek. O sıralar ben tatildeeeeee
Hadi bakalım insallahhhTabii arka arkaya cok guzel haberler aldik ay sonuna kadar da alicaz insallah
Bilmiyorum hic çocuğum yok anlamıyorum o yüzden inşallah gebeliktir yakız dur daha kahverengi lekeden yelkenler suya inmez oda bi gebelik belirtisi sonuçta :))
Bilmiyorum canım inşallah yine leke geldi kâhverengiYerlesmedir belki
İnşallah bu ay da uğurlu gelirBu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.
Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.
26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandimkismet olur insallah yine
Aynen canım mecbur herşeyin hayırlısıBeklemekten başka yapacak bir şeyimiz olmuyor bu süreçte Rabbim hayirlisini versin inşallah
Yumurtlamaya veya döllenmeye engel olur mu acaba ovulasyon döneminde yapsakBebegim ben bir cezveye 1,5 su bardagi kadar icme suyu koyup, ustune kabuklarini soydugum sogani 4e bölüp 5 dakika kaynatiyordum. Ilidiktan sonra kahvaltidan ve aksam yemeginden yarim saat once ac karnina iciyordum. Adet bitti 10 gun ictim bu sekilde. Her defasinda taze olarak yapip tuketmek gerekiyor
Yaa ne güzel ne anlamlıymışBu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.
Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.
26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandimkismet olur insallah yine