Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel ne anlamlıymış ☺️

Ağustos ayı bizim de evlilik yıldönümümüz ☺️

Ağustos ayı şans getirsin sana yine ♥️

Hep dualarımdasınız. Rabbim isteyen , sabırla bekleyen , iyi anne olacağından şüphem olmayan sizlere en hayırlı zamanda sizlere de bu güzel haberi tattırsın 🤲
Tesekkur ederim bitanem insallah 🥰
İnşallah bu ay da uğurlu gelir 🥰
Insallah tesekkur ederim canim ❣

Tebrik ederim çok sevindim 😍😍 karındaki ağrı nasıldı acaba adet sancisi gibi mi vuruyordu her zaman var mıydı?? Ben bugün temizlik yaptım karın ağrım arttı bir defa da sol tarafıma batma oldu birkaç saniyelik. Sizin belirtiler neydi ??
Normal adet şişginligimden daha farklıydı.Göğüslerim birden şişti zaten biraz pembe kanama oldu ama hemen kesildi.O da Rahime tutulması yani üstüne görme diyorlar.2hafta geçsin kadın doğum doktoruna gidelim

Guguuu Guguuu hamişimiz var koş gel
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Yumurtlamw gününü sapladım.Son adetim 22 Haziran.6 Temmuzda yumurtlama günüm.1 Temmuz,2 Temmuz,3 Temmuz değerlendirdik./Sizlerden edindiğim bilgiye göre uyarlandım.Yumurtlama tarihinde boş geçti.Bakalım cinsiyeti ne olacak.2 oglum var kızı inşallah tuttururum kızlar.En başı eli ayağı düzgün olsun.Hayırlı evlat olsun gönlümde de kız var.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Yumurtlamw gününü sapladım.Son adetim 22 Haziran.6 Temmuzda yumurtlama günüm.1 Temmuz,2 Temmuz,3 Temmuz değerlendirdik./Sizlerden edindiğim bilgiye göre uyarlandım.Yumurtlama tarihinde boş geçti.Bakalım cinsiyeti ne olacak.2 oglum var kızı inşallah tuttururum kızlar.En başı eli ayağı düzgün olsun.Hayırlı evlat olsun gönlümde de kız var.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🥰 yumurtalama gününüzden iki gün önceki ilişkinizle gebe kaldınız doğru mu anladım

Kızçelerrrr bu gün çok yoruldum ondan mıdır bilmiyorum sağ kasığımda çok ağrı var ve bacağıma vuruyor artık. Öldüm gayrıı

Kuzum farklı kurumlarda sonuçlar farklı çıkabiliyor . Hatta o nedenle aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde kan verin diyorlar ☺️ Belki ondan farklıdır belki de ikizler geliyordur kim bilir ☺️

Yanlış hatırlamıyorsam olmadibe olmadibe nin de böyle betası yüksek yüksek gidiyordu sonra ikizlere hamile olduğunu öğrendi ☺️
evet canım ama benim 3000 olması gereken değer o gün 8300lerdeydi baya ikizim ben diye bağırıyormuş ama devletteki doktor detaylı bakmadığı için o dönem tek kese gördüm demişti :) bu arada ikiz olması durumuna alıştım artık keyif veriyor bebeklerim sağlıkla gelsin 🫶🏼🙏🏼🥰🐣🐣

Bu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.

Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.

26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandim 🥺🥰 kismet olur insallah yine🤲🏻
Yaa ne güzel biz de temmuz ayında 2. Yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumu 218 değerle mütiş bi duygu♥️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin. İsteyen herkese de nasip etsin en kısa vakitte hayırlısıyla🙏🏼🤲🏻

Yaa ne güzel biz de temmuz ayında 2. Yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumu 218 değerle mütiş bi duygu♥️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin. İsteyen herkese de nasip etsin en kısa vakitte hayırlısıyla🙏🏼🤲🏻
Ne guzel daha da anlamli olmus sizin de😌 Bebisler saglicakla buyusunler insallah ve saglicakla kavusun cok cok aminn❣

X