- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Soğan kürünü her kadının yılda 1 kere mutlaka uygulaması gerektiğini söylüyorlar kullanınca gerçekten fark ediyorsunuz akıntınızdan iltihabın aktığınıTesekkur ederim insallahsadece kist degil enfeksiyon iltihap hamile kalamama gibi sorunlar icin de sogan kuru uygulaniyormus baya arastirmistim. Ama incir kist olusturabiliyordu sanirim H Hasretimm123 seninle mi konusmustuk kuzu?
Aynen oyle akintidan hatta idrardan bile farkediliyo ben tuhaf olmustum gorunceSoğan kürünü her kadının yılda 1 kere mutlaka uygulaması gerektiğini söylüyorlar kullanınca gerçekten fark ediyorsunuz akıntınızdan iltihabın aktığını
Hadi ya en temizi bir doktora gitmek o zaman öncelikle teşekkür ederimKuzum incir fazla tükettiğinde prolaktin seviyem yükseliyor. Oda gebeliği engelliyor . Vücüt kendini koruyor . Lohusa gibi oluyormuşsun doktorum dedi
Kızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Hayirli olsunKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
soğan kürünü adet olunca bende deneyeceğim gugum, tam nasıl yaptın anlatma şansın var mı?Tesekkur ederim insallahsadece kist degil enfeksiyon iltihap hamile kalamama gibi sorunlar icin de sogan kuru uygulaniyormus baya arastirmistim. Ama incir kist olusturabiliyordu sanirim H Hasretimm123 seninle mi konusmustuk kuzu?
hadi hayırlı olsuuuun :) maşallahKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
MaşallahKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Ya bilmiyorum ama giden sonuç alıyorYa ben mersindeyim o doktoru duydum muayenesi 500 TL bu gün konuştum hatta. Giden hastalarla konuştm doğal tedavi olarak soğan kürü hayit tohumu filan kür olarak uygulatıyormuş
Hayırlı olsunKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Valla bence sen çok sakinsin bebeğim ben olsam şimdiye 3 farklı doktora gitmiştimEmin misin ki ne bileyim oyle deyince degistirdim ben de. Esim gidelim dedi gerci. Olmadi haftaya da gideriz dedi:)) o benden heyecanli caktirmiyor ama :))
Maşallah değernde çok güzel bebeğim 2 gün sonra vajinal usg de görünür keseKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Kızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
sabah sabah sbaahhh :)Kızlar erken gebelik testini şimdi mi sabah mi yapayım.
Maşallah size tebrik ederimKızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Dayanamamsabah sabah sbaahhh :)
Aynen ya çok şükür bu ay bı haber aldıkGuguuu hamişimiz var koş gel
kız dayan :) şimdi akşam telaşı yemekti bulaşıktı çaydı derken, yat uyu sabah kalkar kalkmaz koş yap :)Dayanamam
Şimdi yemeğe misafir gelecek. Bu halde bile yapsam mı diye düşünmüyor değilim . Esime söyledim o gelirken alacak. Umarım unutmaz.kız dayan :) şimdi akşam telaşı yemekti bulaşıktı çaydı derken, yat uyu sabah kalkar kalkmaz koş yap :)