Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim insallah sadece kist degil enfeksiyon iltihap hamile kalamama gibi sorunlar icin de sogan kuru uygulaniyormus baya arastirmistim. Ama incir kist olusturabiliyordu sanirim H Hasretimm123 seninle mi konusmustuk kuzu?
Soğan kürünü her kadının yılda 1 kere mutlaka uygulaması gerektiğini söylüyorlar kullanınca gerçekten fark ediyorsunuz akıntınızdan iltihabın aktığını

Soğan kürünü her kadının yılda 1 kere mutlaka uygulaması gerektiğini söylüyorlar kullanınca gerçekten fark ediyorsunuz akıntınızdan iltihabın aktığını
Aynen oyle akintidan hatta idrardan bile farkediliyo ben tuhaf olmustum gorunce

Kızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295

Eklentiler

• 9E29A66B-E87C-4CAF-A00E-5DC92F762CD9.png
    81,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 8A4E977A-5FB5-4889-A25C-F689CD973C31.png
    96,3 KB · Görüntüleme: 38
Hayirli olsun

Tesekkur ederim insallah sadece kist degil enfeksiyon iltihap hamile kalamama gibi sorunlar icin de sogan kuru uygulaniyormus baya arastirmistim. Ama incir kist olusturabiliyordu sanirim H Hasretimm123 seninle mi konusmustuk kuzu?
soğan kürünü adet olunca bende deneyeceğim gugum, tam nasıl yaptın anlatma şansın var mı?

hadi hayırlı olsuuuun :) maşallah

Maşallah hayırlı olsunnn

Hayırlı olsun

Maşallah değernde çok güzel bebeğim 2 gün sonra vajinal usg de görünür kese hayırlı olsun

Guguuu hamişimiz var koş gel

Maşallah size tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…