Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bence sen çok sakinsin bebeğim ben olsam şimdiye 3 farklı doktora gitmiştim🤣🤣
:) yakinda olsa ben de giderim de yakinda yok. Esim de zirt pirt izin alamiyor. bir de asil sebebi sanirim oncekinde oyle yaptim hemen doktor doktor kostum sonuc kimyasal oldu. Cok uzulduk. Hala hamile degilim diye dusunuyorum sahiplenemiyorum sevinemiyorum.

Kızlar erken gebelik testini şimdi mi sabah mi yapayım.
Sabah tabii ki. ben 5-6 gun boyunca 10 taneden fazla test yaptim koyulasmadi. Bu sabah evdeki son testimi yaptim sonunda ikinci cizgi de koyu cikti :) bu sabirsizlik surunduruyor bizleri iste. En iyisi 1 hafta gecmesini beklemek hatta ama iste sabredemiyoruz. Test ureticileri iyi para kazaniyor :)

Kızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Hayirli olsun gebeligin canim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah bize de cok dua et🌸

Kızlar adetim 2 gün geçti.Adetime 4-5 gün kala çok ama çok açık renk pembe geldi.Ben hastalandığını zannettim.Ama yanılmışım.Karnımda agrı,şişkinlik,göğüslerim de şişti.Evde test yaptım pozitif çıktı.Bugün de sağlık ocağına gittim kan verdim.Anlayan var mı beta hcg değerim 1.295
Tebrik ederim çok sevindim 😍😍 karındaki ağrı nasıldı acaba adet sancisi gibi mi vuruyordu her zaman var mıydı?? Ben bugün temizlik yaptım karın ağrım arttı bir defa da sol tarafıma batma oldu birkaç saniyelik. Sizin belirtiler neydi ??

Hayırlı olsun maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin benim hiç umudum yok bu aydan:KK43:

soğan kürünü adet olunca bende deneyeceğim gugum, tam nasıl yaptın anlatma şansın var mı?
Bebegim ben bir cezveye 1,5 su bardagi kadar icme suyu koyup, ustune kabuklarini soydugum sogani 4e bölüp 5 dakika kaynatiyordum. Ilidiktan sonra kahvaltidan ve aksam yemeginden yarim saat once ac karnina iciyordum. Adet bitti 10 gun ictim bu sekilde. Her defasinda taze olarak yapip tuketmek gerekiyor💜

Sabah tabii ki. ben 5-6 gun boyunca 10 taneden fazla test yaptim koyulasmadi. Bu sabah evdeki son testimi yaptim sonunda ikinci cizgi de koyu cikti :) bu sabirsizlik surunduruyor bizleri iste. En iyisi 1 hafta gecmesini beklemek hatta ama iste sabredemiyoruz. Test ureticileri iyi para kazaniyor :)
Ya eminim ama ispatlayamam derler ya öyleyim şuan. Geçen ay ne yasadiysam aynısını yaşıyorm. Bel kasık ağrısı var. Dun uyusmam vardı. Geçen ay düşük yaptm umarim bu ay olmaz

Bu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.

Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.

26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandim 🥺🥰 kismet olur insallah yine🤲🏻

Bu ayki 9.hamilelik haberimiz bu masallah. Darisi biz isteyenlere olsun hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dualarinizda yer verin hanimlar. Burada bekleyen isteyen herkes saglicakla yavrularini kucaklasin insallah hepimiz guzel haberler verelim.

Agustos ayi benim icin cok cok onemli bir ay. Esimle tanisma ayimiz ayni zamanda evlendigimiz ay. Evlilik yildönümünde ogluma hamile kaldigimi ogrenip esime surpriz yapmistim.

26 agustosta tanistik ve ayni tarihte evlendik. Yine 26 agustosta yil donumunde ogrendigim beta degerim de 26 idi. Icimden anlatmak geldi duygulandim 🥺🥰 kismet olur insallah yine🤲🏻
İnşallah bu ay da uğurlu gelir 🥰

Bebegim ben bir cezveye 1,5 su bardagi kadar icme suyu koyup, ustune kabuklarini soydugum sogani 4e bölüp 5 dakika kaynatiyordum. Ilidiktan sonra kahvaltidan ve aksam yemeginden yarim saat once ac karnina iciyordum. Adet bitti 10 gun ictim bu sekilde. Her defasinda taze olarak yapip tuketmek gerekiyor💜
Yumurtlamaya veya döllenmeye engel olur mu acaba ovulasyon döneminde yapsak

Yaa ne güzel ne anlamlıymış ☺️

Ağustos ayı bizim de evlilik yıldönümümüz ☺️

Ağustos ayı şans getirsin sana yine ♥️

Hep dualarımdasınız. Rabbim isteyen , sabırla bekleyen , iyi anne olacağından şüphem olmayan sizlere en hayırlı zamanda sizlere de bu güzel haberi tattırsın 🤲

X