Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O nasil oluyo ki
Oluyor işte. Göbeğin düşmüşse ,rahim ters donmusse vs.doktor bilmez. Ve bunlar da gebeliğe engel derler. Ben inanırım. Çevremde de gördüm göbeğini veya rahmini duzelttigi gibi hamile kalani. Bunları eski kadınlar eski ebeler bilir derler.

Kızlar ben baş parmak kadar bir parça düşürdüm kanla karışık damarlı bir şey ya . Ama hiç ağrım yok kanama baya fazla resmen lavaboda bekliyorum yani

Adetliyken elleriyle göbeğine masaj yapıyorlar bir.nevi
Adetliyken değil canm ben yaptırdım 2 ay önce adet bitiminde eşinle ilişkiye girmeden gidiyorsun kadına kasıklarına bastıra bastıra maşaj yapıyor çeviriyor sanki cok zor değil acımıyor. 1 hafta kasıklarımda agrı olmuştu

Ya bazıları adetliyken çağırıyor diye biliyorum. Yani hamilelik ihtimali olmicak

İdrarda çıkmayabilir ama her zaman. Döllenme zamanı ile.alakali. kan vermek en doğrusu
Çok yoğun çalışıyorum. Mesai saatlerinde hast. Gitme imkanım olmuyor. Özeller de bir test için 200 tl istiyor. Negatif çıkarsa boşuna gidecek. Kaset testte görmeden kan vermiyim diyorum.

Çok yoğun çalışıyorum. Mesai saatlerinde hast. Gitme imkanım olmuyor. Özeller de bir test için 200 tl istiyor. Negatif çıkarsa boşuna gidecek. Kaset testte görmeden kan vermiyim diyorum.
Ay ben sabredemem o kdr bak bnm bat 29 . Şimdiden gidip kan mi versem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…