- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Oluyor işte. Göbeğin düşmüşse ,rahim ters donmusse vs.doktor bilmez. Ve bunlar da gebeliğe engel derler. Ben inanırım. Çevremde de gördüm göbeğini veya rahmini duzelttigi gibi hamile kalani. Bunları eski kadınlar eski ebeler bilir derler.O nasil oluyo ki
Düşük yapio olmayasin kuzum.Kızlar ben baş parmak kadar bir parça düşürdüm kanla karışık damarlı bir şey ya . Ama hiç ağrım yok kanama baya fazla resmen lavaboda bekliyorum yani
Nasil.duzeltiyolar ki ya cok degisikOluyor işte. Göbeğin düşmüşse ,rahim ters donmusse vs.doktor bilmez. Ve bunlar da gebeliğe engel derler. Ben inanırım. Çevremde de gördüm göbeğini veya tahmini duzelttigi gibi hamile kalani. Bunları eski kadınlar eski ebeler bilir derler.
Adetliyken elleriyle göbeğine masaj yapıyorlar bir.neviNasil.duzeltiyolar ki ya cok degisik
Bisey diyim mi taaa ilkokul 5 6 ya da7 deydim, bende pıhtılı bas parmaga yakin bisey düşürmüştümKızlar ben baş parmak kadar bir parça düşürdüm kanla karışık damarlı bir şey ya . Ama hiç ağrım yok kanama baya fazla resmen lavaboda bekliyorum yani
Öyle olsa önce yaptığım testte cıkardıDüşük yapio olmayasin kuzum.
Kist yoktu ben muayene oldum geçen adet sonrasıKistte olabilir ama
Adetten sonra Oluşan yumurtalar sonradan kiste donusebiliyorKist yoktu ben muayene oldum geçen adet sonrası
Adetliyken değil canm ben yaptırdım 2 ay önce adet bitiminde eşinle ilişkiye girmeden gidiyorsun kadına kasıklarına bastıra bastıra maşaj yapıyor çeviriyor sanki cok zor değil acımıyor. 1 hafta kasıklarımda agrı olmuştuAdetliyken elleriyle göbeğine masaj yapıyorlar bir.nevi
26 sı canım. Sorun değil ben de çok unutuyorumNe zamandı adetin daha önce sormuş olabilirim çünkü bicok kisiyle konuşuyorz. Unutuyorum
Valla bilmiyorum kuzum ya sancıyla gittim zaten lavaboya görünce şok oldumAdetten sonra Oluşan yumurtalar sonradan kiste donusebiliyor
İdrarda çıkmayabilir ama her zaman. Döllenme zamanı ile.alakali. kan vermek en doğrusu26 sı canım. Sorun değil ben de çok unutuyorum
Canım benim kanamalarım çok yoğun olur. Ve parça parça gelir hep. Çok kere doktora gittim normal dedi. Ama bu benim normalim tabi.Valla bilmiyorum kuzum ya sancıyla gittim zaten lavaboya görünce şok oldum
Doktoruna söylersin cnmValla bilmiyorum kuzum ya sancıyla gittim zaten lavaboya görünce şok oldum
Ya bazıları adetliyken çağırıyor diye biliyorum. Yani hamilelik ihtimali olmicakAdetliyken değil canm ben yaptırdım 2 ay önce adet bitiminde eşinle ilişkiye girmeden gidiyorsun kadına kasıklarına bastıra bastıra maşaj yapıyor çeviriyor sanki cok zor değil acımıyor. 1 hafta kasıklarımda agrı olmuştu
Çok yoğun çalışıyorum. Mesai saatlerinde hast. Gitme imkanım olmuyor. Özeller de bir test için 200 tl istiyor. Negatif çıkarsa boşuna gidecek. Kaset testte görmeden kan vermiyim diyorum.İdrarda çıkmayabilir ama her zaman. Döllenme zamanı ile.alakali. kan vermek en doğrusu
Ay ben sabredemem o kdr bak bnm bat 29 . Şimdiden gidip kan mi versem diyorumÇok yoğun çalışıyorum. Mesai saatlerinde hast. Gitme imkanım olmuyor. Özeller de bir test için 200 tl istiyor. Negatif çıkarsa boşuna gidecek. Kaset testte görmeden kan vermiyim diyorum.