- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Ben geçen yaptırdım saflık ocağında akşam geç saatte yansımıştı canm hastaneye gönderiyorlar ya tahlilleri belli olmaz saatiKaldı kuzum sanırım
Crp yüksek kuzum kanında bi enfeksiyon var ama önemli bişe diildir ufak bi diş apsesinde bile crp yüksek çıkabiliyo ya da idrar yolu ya da bademcik fln
Sonuç henüz çıkmadıNöbetçi eczane arayışına geçmem lazım şuansiz hamiş misiniz
Crp enfeksiyon du her halde o yüksek çıkmış her halde
Dikkatinizi severim kızCrp yüksek kuzum kanında bi enfeksiyon var ama önemli bişe diildir ufak bi diş apsesinde bile crp yüksek çıkabiliyo ya da idrar yolu ya da bademcik fln
Aynen belli olmadan gitme kuzum röntgen fln çekerler çünküDikkatinizi severim kızevet disim agriyor arada ama su isler belli olsun diye gitmedim dişçiye, ondan oyle cikti heralde yine soracagim yarın doktora nasipse
Aynen kuzum bende ondan bekliyorum bakalımAynen belli olmadan gitme kuzum röntgen fln çekerler çünkü
Regl olursan hemen diş devamıni ol ondan sonra başla aşılamaya canmDikkatinizi severim kızevet disim agriyor arada ama su isler belli olsun diye gitmedim dişçiye, ondan oyle cikti heralde yine soracagim yarın doktora nasipse
Crp de yüksek çıkmış. Vücuttaki iltihap sanırım.
mesirmacunu bende bütün mesajları okudum heyecanla her mesajı hamileyim diceksin gibi okudum var mı bi haber çok heycan yaptımm
Crp de yüksek çıkmış. Vücuttaki iltihap sanırım.
Bu arada diğer mesajları Yeni okudum vallahi. Herkes crp yi söylemişAynen canım 5 olmasi gerekirken 7 çıkmış çok yüksek degil de ben yine soracagim bir doktora
HahahaKızlar utanıyorum demeye ama çamaşır suyu testi yaptım bir de yetinmedim esimden idrar alıp sağlamasını yaptımbenimki köpürdü taştı neredeyse onunki düz kaldı aynı oranda yaptım. Tabi yine de inanmıyorum ama bata kadar kafayı yerim gibi
Aaa o nasılmış kız nasıl oluyorKızlar utanıyorum demeye ama çamaşır suyu testi yaptım bir de yetinmedim esimden idrar alıp sağlamasını yaptımbenimki köpürdü taştı neredeyse onunki düz kaldı aynı oranda yaptım. Tabi yine de inanmıyorum ama bata kadar kafayı yerim gibi
Valla idrarın üstüne biraz Domestos koydum evde o vardı o kadar köpürdü ki idrar kaybolduAaa o nasılmış kız nasıl oluyor