- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Napim yavrum yamesirmacunu kız sabahı nasıl edecen. Daha cikmadi mi sonucun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim yavrum yamesirmacunu kız sabahı nasıl edecen. Daha cikmadi mi sonucun
Ayyyy hadi insallahhhh benimde su gibi akıntım var ya anlamadimKızlar bnmde karnimda kasiklarimda yanlarimda goguslerimde kısacası bicok yerimse boyle karıncalanma oluyor ve kaşınıyor otomotikmen. Netten baktm. Gebelik belirtisi olabilir kan basıncı yükselince uyuşma karıncalanma oluyormuş deniyor.
Güldürdün beni akşam akşamValla idrarın üstüne biraz Domestos koydum evde o vardı o kadar köpürdü ki idrar kayboldu sonra ısrar edince eşimden de aldım neyseki o hamile çıkmadı onda düz bir beyaz tabaka oldu sadece
Valla kendimde gülüp duruyorum sinirlerim bozulduGüldürdün beni akşam akşam
Alemsin çok güldüm ( hemen denicem)Valla idrarın üstüne biraz Domestos koydum evde o vardı o kadar köpürdü ki idrar kayboldu sonra ısrar edince eşimden de aldım neyseki o hamile çıkmadı onda düz bir beyaz tabaka oldu sadece
Evet aynen bnmde beyaz akıntım var katı halde.Ayyyy hadi insallahhhh benimde su gibi akıntım var ya anlamadim
Çıkmasi lazımdı ama yaNapim yavrum ya
Valla yoğun geçiyo işler eve gelince de zorla yemek yapıp yiyip yatıyorum direkt dinlenmeye çekliyorum kuzum
Allah seni ya bide emin olmak için eşinden almış ben eşime yapsam evde kıyamet koparValla idrarın üstüne biraz Domestos koydum evde o vardı o kadar köpürdü ki idrar kayboldu sonra ısrar edince eşimden de aldım neyseki o hamile çıkmadı onda düz bir beyaz tabaka oldu sadece
Adetin geçti miValla yoğun geçiyo işler eve gelince de zorla yemek yapıp yiyip yatıyorum direkt dinlenmeye çekliyorum kuzum
Ben burdayım canm
Durumunuzu sordum kızBen burdayım canm
Eşine de yap Allah aşkınaAlemsin çok güldüm ( hemen denicem)
Olmaz ama ya benimkinin günahı neydi hadi herkes karı koca yapıyorAllah seni ya bide emin olmak için eşinden almış ben eşime yapsam evde kıyamet kopar
Benim köpürdü eşim deli demesin diye söylemedin baya köpürdü kızEşine de yap Allah aşkına
Valla benimki hayatta yapmaz. Gece geceOlmaz ama ya benimkinin günahı neydi hadi herkes karı koca yapıyor
Köprünce hamile mi oluyorBenim köpürdü eşim deli demesin diye söylemedin baya köpürdü kız
Eşim de ben de hamileyiz. Hadi maşallahEşine de yap Allah aşkına
ÖyleymişKöprünce hamile mi oluyor
Benim de koyduğum miktardan fazla köpük olmuştu eşimde valla olmadı hamiş olanlar hayriniza sizde yapın bir de öyle test edelimBenim köpürdü eşim deli demesin diye söylemedin baya köpürdü kız