- 30 Ağustos 2012
- 1.646
- 1.226
Ediyorum kuzum . Hayırlı güzel haberler alalım inşallahDua et nazlım :) bekledikçe heyecan arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ediyorum kuzum . Hayırlı güzel haberler alalım inşallahDua et nazlım :) bekledikçe heyecan arttı
Amin canım benimYaa benimkide öyle gerçekten bazı erkekler kadınlardan daha hamarat daha elleri yatkın yemek yapmayı falan eşim öğretti bana
Allah razı olsun ondan hatta onun imtihanıymış dedim hep Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi, destekçilerimizi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Valla öyle ya bakıp bakıp duruyorum belli olmuş mu diye bize de ümit olsun inşallahKız bizde seninle heyecan yaptık haaa
Yok kuzum 5-6 sonuç çıktı ama hcg ortalarda yok hala, bekliyorum, haber edeceğim hemenmesirmacunu haber yok mu kuzum
Ya ama yarına kalmasın bı saglikocagini arasan yaYok kuzum 5-6 sonuç çıktı ama hcg ortalarda yok hala, bekliyorum, haber edeceğim hemen
aradım canım açmadılar ya, nasip bakalım yarına kalırsa da yapacak bir şey yokYa ama yarına kalmasın bı saglikocagini arasan ya
Kuşum sağlık ocakları 17 de kapanıyor yaaradım canım açmadılar ya, nasip bakalım yarına kalırsa da yapacak bir şey yok
Canım bizim sağlık ocağı sonuç almaya gitmeden sisteme girmemişti benim sonucumu. Şimdi aklıma geldi.aradım canım açmadılar ya, nasip bakalım yarına kalırsa da yapacak bir şey yok
Kaldı kuzum sanırımKuşum sağlık ocakları 17 de kapanıyor ya
Yarına kaldı sanırım sonuç
mart ayındada yaptırmıştım kuşum , o zaman düşmüştü e-nabıza hemde 3 gibi filanCanım bizim sağlık ocağı sonuç almaya gitmeden sisteme girmemişti benim sonucumu. Şimdi aklıma geldi.
E nabizda düşer akşama inşallaharadım canım açmadılar ya, nasip bakalım yarına kalırsa da yapacak bir şey yok
İnşallah kuzum haber ederim çıkarsaE nabizda düşer akşama inşallah
Demek ki. Bizimkiler tembellermart ayındada yaptırmıştım kuşum , o zaman düşmüştü e-nabıza hemde 3 gibi filan
Bugün yapiyim mi yoksa yarın mı yapsam birde erken gebelik testi mi aliyim kaset test miCanım 8 temmuzda ilişki olduysa en son.14 gün sonra yani yarın çıkması lazım bekle bi kaç gün dha istersen
Yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha iyi olur :)Bugün yapiyim mi yoksa yarın mı yapsam birde erken gebelik testi mi aliyim kaset test mi
Nöbetçi eczane arayışına geçmem lazım şuan siz hamiş misinizYarın sabah ilk idrarla yapsanız daha iyi olur :)
Crp enfeksiyon du her halde o yüksek çıkmış her haldeEki Görüntüle 3100568
Herşey çıktı bi hcg çıkmadı şaka gibi