Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda göreceli sanırım yaa :) benim hiç ağrımadı bu ay

Canım benim de tam ortasına dokununca ağrı var benim anladığım her gebelik farklı belirti gösteriyor.

Allah razı olsun ya ne güzel yapabiliyosa bide benimkide hep öyleydi evlendiğimizden beri evlendik hemen hamile kaldım düşük yaptım o baktı bana 2 ay geçti kanser tanısı aldım 1 senede o baktı şimdi yine hamilelik yine bakıyor Ağlayacak bahane arıyoruz bence bir arkadaşım dedi ki evde şehriye yok diye ağladım bende ağlayacak yer arıyorum ama daha ağlayamadım Ay erkekler daha çok istiyolar bütün yükte kadınlarda bir zahmet yapsınlar doğuncada baksınlar

sağlık ocağı canım ondan gecikti bu kadar
Ya işte saglikocagini ara doktorun ekranında görünür. Çünkü geçen ay bnmde öyleydi. Tüm değerler çıktı hcg çıkmadı. Biraz bekledim. Doktoru aradım o baktı ekranda gözüküyordu onun. Belki enabiza geç yükleniyor

kızlar doktor bana negatif derse üzülürüm ben :) e-nabızdan öğrenmek daha iyi geliyor şu an , çıkar birazdan zaten.

Yapıyor hatta laf aramızda benden daha güzel yapıyor

Senin eşinde ne güzel bakmış sana öyle maşallah

Konulan tanı için geçmiş olsun kuzum .

Yapıyor hatta laf aramızda benden daha güzel yapıyor

Senin eşinde ne güzel bakmış sana öyle maşallah

Konulan tanı için geçmiş olsun kuzum .
Yaa benimkide öyle gerçekten bazı erkekler kadınlardan daha hamarat daha elleri yatkın yemek yapmayı falan eşim öğretti bana
Allah razı olsun ondan hatta onun imtihanıymış dedim hep Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi, destekçilerimizi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…