- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Oda göreceli sanırım yaa :) benim hiç ağrımadı bu ayKızlar göğüsleriniz ne durumda ? Benim adetten önce hep şişer agrirdi zaten ama bu sefer bata 8 gün kala sağ göğsümun ucu acımaya başladı sol da pek yok. Göğsüm acıyor diyince eşim ümidi kaybetti bende aynen olmadı demek dedim heves etsin istemiyorum iyi oldu
Canım benim de tam ortasına dokununca ağrı var benim anladığım her gebelik farklı belirti gösteriyor.Kızlar göğüsleriniz ne durumda ? Benim adetten önce hep şişer agrirdi zaten ama bu sefer bata 8 gün kala sağ göğsümun ucu acımaya başladı sol da pek yok. Göğsüm acıyor diyince eşim ümidi kaybetti bende aynen olmadı demek dedim heves etsin istemiyorum iyi oldu
Naptın cnm çıkmadı mı sonuçsormaaa e-nabıza giriyorum gözlerim kapalı.. sürekliii
Yok kuzu bekliyorum hala, bir kac sonuc cikmis ama hcg henuz cikmamisNaptın cnm çıkmadı mı sonuç
Allah razı olsun ya ne güzel yapabiliyosa bideAhh ahh
Tüm hafta sonu midemden dolayı sadece yattım . Eşim evi süpürdü sildi tozları aldı . Tertemiz yaptı .
Hatta şimdiden böyleyim peki çocuk olunca nasıl olacak diye ağladımsanırım hamilelik duyguları ele geçiriyor beni
Amannn her şey onların sıpaları için yapsınlar ne yapalım
Tabi paylaşırımrica ederiim bizimlede paylaşabilirsin, yorumlamak adına :)
Öf ne gıcık. Önce onu yapsalar yaYok kuzu bekliyorum hala, bir kac sonuc cikmis ama hcg henuz cikmamis
Hcg geç çıkar diğerlerine gore. Ama doktor görebilir.hastahanede mi verdin sağlık ocağında miYok kuzu bekliyorum hala, bir kac sonuc cikmis ama hcg henuz cikmamis
Sorma yaa hele bi heyecanlı haber geleydiii :)Öf ne gıcık. Önce onu yapsalar ya
sağlık ocağı canım ondan gecikti bu kadarHcg geç çıkar diğerlerine gore. Ama doktor görebilir.hastahanede mi verdin sağlık ocağında mi
Ya işte saglikocagini ara doktorun ekranında görünür. Çünkü geçen ay bnmde öyleydi. Tüm değerler çıktı hcg çıkmadı. Biraz bekledim. Doktoru aradım o baktı ekranda gözüküyordu onun. Belki enabiza geç yükleniyorsağlık ocağı canım ondan gecikti bu kadar
Ya işte saglikocagini ara doktorun ekranında görünür. Çünkü geçen ay bnmde öyleydi. Tüm değerler çıktı hcg çıkmadı. Biraz bekledim. Doktoru aradım o baktı ekranda gözüküyordu onun. Belki enabiza geç yükleniyor
Ya işte saglikocagini ara doktorun ekranında görünür. Çünkü geçen ay bnmde öyleydi. Tüm değerler çıktı hcg çıkmadı. Biraz bekledim. Doktoru aradım o baktı ekranda gözüküyordu onun. Belki enabiza geç yükleniyor
kızlar doktor bana negatif derse üzülürüm ben :) e-nabızdan öğrenmek daha iyi geliyor şu an , çıkar birazdan zaten.mesirmacunu ayy ara kız hemen
Canım hakkında en hayırlı olan olsun inşallahkızlar doktor bana negatif derse üzülürüm ben :) e-nabızdan öğrenmek daha iyi geliyor şu an , çıkar birazdan zaten.
Amin canım benim, cümlemiz içinCanım hakkında en hayırlı olan olsun inşallah
Yapıyor hatta laf aramızda benden daha güzel yapıyorAllah razı olsun ya ne güzel yapabiliyosa bidebenimkide hep öyleydi evlendiğimizden beri evlendik hemen hamile kaldım düşük yaptım o baktı bana 2 ay geçti kanser tanısı aldım 1 senede o baktı şimdi yine hamilelik yine bakıyor Ağlayacak bahane arıyoruz bence bir arkadaşım dedi ki evde şehriye yok diye ağladım bende ağlayacak yer arıyorum ama daha ağlayamadım Ay erkekler daha çok istiyolar bütün yükte kadınlarda bir zahmet yapsınlar doğuncada baksınlar
Ay heyecanla bekliyorum sonucuYok kuzu bekliyorum hala, bir kac sonuc cikmis ama hcg henuz cikmamis
Dua et nazlım :) bekledikçe heyecan arttıAy heyecanla bekliyorum sonucu
Kız bizde seninle heyecan yaptık haaaDua et nazlım :) bekledikçe heyecan arttı
Yaa benimkide öyle gerçekten bazı erkekler kadınlardan daha hamarat daha elleri yatkınYapıyor hatta laf aramızda benden daha güzel yapıyor
Senin eşinde ne güzel bakmış sana öyle maşallah
Konulan tanı için geçmiş olsun kuzum .