Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendini yaktın baskasini yakma bari. Bak karı koca hamile çıktı. Şaka bir yana insallah hamilesindir. Eşinle neden farklı şehirlerde olacaksnz. O nereye sen oraya. O çocuk ya olacak ya olacak

Kendini yaktın baskasini yakma bari. Bak karı koca hamile çıktı. Şaka bir yana insallah hamilesindir. Eşinle neden farklı şehirlerde olacaksnz. O nereye sen oraya. O çocuk ya olacak ya olacak
İsteyen herkese nasip olsun ya inşallah
Belki çocuk olursa doğum iznine falan buluşuruz. Böyle ayrı gayrı da nasıl olacaksa işte yanımda koca yok bebek var mı diye soruyor bazen insanlar deli oluyorum

mesirmacunu kuzum insallah yarin guzel haberlerini aliriz adetten once normalde kuru mu olurdun su gibi akinti varmissahsen benim camasirlarm o kadar islaniyodu ki gunluk ped kullaniyodum insallahhhhh bebistendir amin
Kelebekaysee bebitom bugun o kadar yogundum ki yorgunluktan bayildim resmen iyi geceler diliyorum opuyorum cok

Bende denemiştim bi kere ama kadınlar kulübü kızları pek hoşlanmadılar (bu gruptan bahsetmiyorum yıllar önceydi ) benimde poz eşimin neg ama sonra

Biraz kasik sancisi bide akinti var canim baska da bisi yok beklemedeyim. Cikmadi sonuç yarina kaldi sanirim, hayirlisi bakalim
Benimde kasık ağrısı ve akıntım vardı ve şeffaftı bugün bir kez beyaz geldi geçen ay da adet olacağım zaten beyazdı bilemiyorum gerçi bizim bir kez ilişki oldu yumurtlama gününde bir kez ile hamile kalınmaz zaten diye düşünüyorum bilmiyorum tâbi Allah'ın takdiri hayırlısı olsun senin sonucu çok merak ettim inşallah tutmuştur

İsteyen herkese nasip olsun ya inşallah
Belki çocuk olursa doğum iznine falan buluşuruz. Böyle ayrı gayrı da nasıl olacaksa işte yanımda koca yok bebek var mı diye soruyor bazen insanlar deli oluyorum
Bebek var mı diye sormak Allah'ın emri zaten. Sormasalar olmaz.

Ozletme kendini .grubun sahibisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…