Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Crp enfeksiyon du her halde o yüksek çıkmış her halde

Crp yüksek kuzum kanında bi enfeksiyon var ama önemli bişe diildir ufak bi diş apsesinde bile crp yüksek çıkabiliyo ya da idrar yolu ya da bademcik fln
Dikkatinizi severim kız 💓 evet disim agriyor arada ama su isler belli olsun diye gitmedim dişçiye, ondan oyle cikti heralde yine soracagim yarın doktora nasipse 🙂

Kızlar utanıyorum demeye ama çamaşır suyu testi yaptım bir de yetinmedim esimden idrar alıp sağlamasını yaptım 😂😂 benimki köpürdü taştı neredeyse onunki düz kaldı aynı oranda yaptım. Tabi yine de inanmıyorum ama bata kadar kafayı yerim gibi 😅

Kızlar utanıyorum demeye ama çamaşır suyu testi yaptım bir de yetinmedim esimden idrar alıp sağlamasını yaptım 😂😂 benimki köpürdü taştı neredeyse onunki düz kaldı aynı oranda yaptım. Tabi yine de inanmıyorum ama bata kadar kafayı yerim gibi 😅
Hahaha :KK70:

Aaa o nasılmış kız nasıl oluyor 😃😃😃

Kızlar bnmde karnimda kasiklarimda yanlarimda goguslerimde kısacası bicok yerimse boyle karıncalanma oluyor ve kaşınıyor otomotikmen. Netten baktm. Gebelik belirtisi olabilir kan basıncı yükselince uyuşma karıncalanma oluyormuş deniyor.

X