Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göğüsleriniz ne durumda ? Benim adetten önce hep şişer agrirdi zaten ama bu sefer bata 8 gün kala sağ göğsümun ucu acımaya başladı sol da pek yok. Göğsüm acıyor diyince eşim ümidi kaybetti bende aynen olmadı demek dedim heves etsin istemiyorum iyi oldu 😅
Oda göreceli sanırım yaa :) benim hiç ağrımadı bu ay

Kızlar göğüsleriniz ne durumda ? Benim adetten önce hep şişer agrirdi zaten ama bu sefer bata 8 gün kala sağ göğsümun ucu acımaya başladı sol da pek yok. Göğsüm acıyor diyince eşim ümidi kaybetti bende aynen olmadı demek dedim heves etsin istemiyorum iyi oldu 😅
Canım benim de tam ortasına dokununca ağrı var benim anladığım her gebelik farklı belirti gösteriyor.

Ahh ahh

Tüm hafta sonu midemden dolayı sadece yattım . Eşim evi süpürdü sildi tozları aldı . Tertemiz yaptı .

Hatta şimdiden böyleyim peki çocuk olunca nasıl olacak diye ağladım 😀 sanırım hamilelik duyguları ele geçiriyor beni 😀😀

Amannn her şey onların sıpaları için yapsınlar ne yapalım 😀🥰
Allah razı olsun ya ne güzel yapabiliyosa bide ☺️ benimkide hep öyleydi evlendiğimizden beri 😅 evlendik hemen hamile kaldım düşük yaptım o baktı bana 2 ay geçti kanser tanısı aldım 1 senede o baktı şimdi yine hamilelik yine bakıyor 😂😂 Ağlayacak bahane arıyoruz bence bir arkadaşım dedi ki evde şehriye yok diye ağladım 😂😂 bende ağlayacak yer arıyorum ama daha ağlayamadım 😂 Ay erkekler daha çok istiyolar bütün yükte kadınlarda bir zahmet yapsınlar doğuncada baksınlar 😅😅

sağlık ocağı canım ondan gecikti bu kadar
Ya işte saglikocagini ara doktorun ekranında görünür. Çünkü geçen ay bnmde öyleydi. Tüm değerler çıktı hcg çıkmadı. Biraz bekledim. Doktoru aradım o baktı ekranda gözüküyordu onun. Belki enabiza geç yükleniyor

Ya işte saglikocagini ara doktorun ekranında görünür. Çünkü geçen ay bnmde öyleydi. Tüm değerler çıktı hcg çıkmadı. Biraz bekledim. Doktoru aradım o baktı ekranda gözüküyordu onun. Belki enabiza geç yükleniyor

kızlar doktor bana negatif derse üzülürüm ben :) e-nabızdan öğrenmek daha iyi geliyor şu an , çıkar birazdan zaten.

Allah razı olsun ya ne güzel yapabiliyosa bide ☺️ benimkide hep öyleydi evlendiğimizden beri 😅 evlendik hemen hamile kaldım düşük yaptım o baktı bana 2 ay geçti kanser tanısı aldım 1 senede o baktı şimdi yine hamilelik yine bakıyor 😂😂 Ağlayacak bahane arıyoruz bence bir arkadaşım dedi ki evde şehriye yok diye ağladım 😂😂 bende ağlayacak yer arıyorum ama daha ağlayamadım 😂 Ay erkekler daha çok istiyolar bütün yükte kadınlarda bir zahmet yapsınlar doğuncada baksınlar 😅😅
Yapıyor hatta laf aramızda benden daha güzel yapıyor 😀

Senin eşinde ne güzel bakmış sana öyle maşallah 🧿

Konulan tanı için geçmiş olsun kuzum .

Yapıyor hatta laf aramızda benden daha güzel yapıyor 😀

Senin eşinde ne güzel bakmış sana öyle maşallah 🧿

Konulan tanı için geçmiş olsun kuzum .
Yaa benimkide öyle gerçekten bazı erkekler kadınlardan daha hamarat daha elleri yatkın 😅 yemek yapmayı falan eşim öğretti bana 😂
Allah razı olsun ondan hatta onun imtihanıymış dedim hep 🥰 Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi, destekçilerimizi 🥰
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım 🌺💜

X