Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah ama kafami karistirdi bazi okuduklarim pazartesi 423 tu benim 4. Haftanin son gunu oluyordu o zaman cok dusuk degil mi bu deger? Hala hic kanamam olmadi. Neyse yarin ki sonuclara bi bakalimne cikacak. Gerci gec yumurtlama da olabilir benimki. Gecen ay 36. Gunde regl olmustum o zaman normal oluyor sanirim bu deger. Ultrasonda gormeden onceki son beta degerin neydi kac gun onceydi senin?
Kuzum o hesaplama biraz farklı istersen Banu çiftçinin uygulamasını indirebilirsin . Çok detaylı güzel videoları var

Şöyleki sen adet olurken aslında vücudun bir yandan gebeliğe kendini hazırlıyor . Aslında o an bebeğin yokken bile 1. Hafta sayılıyor . Sonuç olarak bebeklerimiz adet bitiminde direk olmuyorlar ☺️

Hesaplama son adet tarihine göre olduğundan öyle . Mesela benim bat tarihimde betam 276 ydı ☺️ Yani 4. Haftamda böyle olmuş oluyor . 2 gün sonra tekrar yaptık ve 500 leri geçmişti

Aklına kötü bir şey getirme . Her şey güzel ilerliyor Allah’ın izni ile

Böyle sanki tüm bağırsakların yer değiştirmiş ne yesen hazmedemeyecek gibi sanki ağzından çıkacak gibi mi hissediyorsun ?
Valla öyle karnım şiş gibi bir ağrı oluyor çok afedersiniz tuvalete gidiyorum bir şey de yok kuru gürültü 😅 belime de vuruyor arada sürekli bir sey yiyim diyorum çabuk kesiliyorum iki lokmada

Ben bir hafta sonra başlıyorum , ama ilk defa yapacaksan biter bitmez başla, belki erken yumurtluyosundur :)
Telefondaki uygulamalardan takip ediyordum oraya göre adetten 8 gün sonra falan ama dediğiniz gibi ben de belki erken yumurtlama vardır diye adetten hemen sonra yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim bu arada 🥰

Telefondaki uygulamalardan takip ediyordum oraya göre adetten 8 gün sonra falan ama dediğiniz gibi ben de belki erken yumurtlama vardır diye adetten hemen sonra yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim bu arada 🥰
rica ederiim bizimlede paylaşabilirsin, yorumlamak adına :)

Regl belirtisini senin için demedim canım. Ben kendimden şüphelendim. İnşallah değildir. 😊 Oturunca artıyor mu ağrın.
anladım anladım kuzum ben ikimiz için dedim :))) sürekli ağrı değil bugün başladı ama 2-3 kere anca olmuştur saniyelik, hepsi de otururken oldu .

anladım anladım kuzum ben ikimiz için dedim :))) sürekli ağrı değil bugün başladı ama 2-3 kere anca olmuştur saniyelik, hepsi de otururken oldu .
Benim de otururken oluyor. Sürekli yatasım var 😂 oturunca ağrıyor. Çalışmasam bol bol yatardım.

Kızlar göğüsleriniz ne durumda ? Benim adetten önce hep şişer agrirdi zaten ama bu sefer bata 8 gün kala sağ göğsümun ucu acımaya başladı sol da pek yok. Göğsüm acıyor diyince eşim ümidi kaybetti bende aynen olmadı demek dedim heves etsin istemiyorum iyi oldu 😅

X